|
|
Právě je pon 18.02.19 11:32
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Pravidla fóra
Stahované aplikace nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Vy byste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...
Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Autor |
Zpráva |
milann70
Registrován: ned 17.06.07 09:07 Příspěvky: 13906 Poděkovali mu: 3526 x Medaile: 6
|
 ASUS Calling Screen
ASUS Calling Screen v23.1.0.14_161115Požadavky: Android: 6.0 a vyšší Popis: Citace: ASUS volání s foto. Screen: Vice info:Stahuj zde:Citace: You can get the newest update of ASUS Calling Screen from Google Play now! ASUS ZenUI Calling Screen is easy to use. The ASUS ZenUI Calling Screen includes useful functions with simple design, users may trigger functions by simply one tap. The three amazing functions of ASUS ZenUI Calling Screen: SWIPE TO ANSWER WHILE SCREEN LOCKED: With an incoming call, you may tap "answer" to pick up the phone. But if the screen is locked, you can swipe the screen to answer to avoid accidental touching. CALL RECORDING: ASUS ZenUI Calling Screen provides the easiest way to record a call. When during a call, just tap the icon to start, and tap again to stop. It’s very convenient and intuitive to use. MULTIPLE CONFERENCE CALLS: ASUS ZenUI Calling Screen provides several functions to manage a conference call, such as hold a call, add a new call, merge calls, and exit from conference call. It helps you to manage the conference calls in an easy way.
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací. smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem..
|
pát 09.12.16 02:11 |
|
 |
milann70
Registrován: ned 17.06.07 09:07 Příspěvky: 13906 Poděkovali mu: 3526 x Medaile: 6
|
 Re: ASUS Calling Screen
ASUS Calling Screen v25.1.0.8_170622Požadavky: Android: 7.0 a vyšší Co je nového: Různé opravy chyb a zvýšení stability.Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací. smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem..
|
pon 28.08.17 02:37 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|