|
|
Právě je ned 17.01.21 03:51
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Pravidla fóra
Stahované aplikace nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Vy byste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...
Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
App Ops - Permission manager
Autor |
Zpráva |
milann70
|
 App Ops - Permission manager
App Ops - Permission manager v0.1.20 [Unlocked]Požadavky: Android: 5.0 a vyšší Popis: Citace: App Ops is a part of Android system which allows the permissions of individual apps to be tweaked. Screen: Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
pát 16.12.16 20:09 |
|
 |
milann70
|
 Re: App Ops - Permission manager
App Ops - Permission manager v0.1.25 [Unlocked]Požadavky: Android: 5.0 a vyšší Co je nového: Citace: Better multi-user support, can change specific user setting in any user. Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
stř 28.12.16 16:26 |
|
 |
milann70
|
App Ops - Permission manager v0.1.28 [Unlocked]Požadavky: Android: 5.0 a vyšší Co je nového: Citace: Improved flat layout The display enable / deny time has been increased Repair into the uninstall application will crash Fixed a bug in the colors selected before Android 6.0 Vice info:Stahuj zde:
|
čtv 05.01.17 02:24 |
|
 |
milann70
|
App Ops - Permission manager v0.1.29 [Unlocked]Požadavky: Android: 5.0 a vyšší Co je nového: Citace: Add an option whether show both read and write storage permission Add settings Other BUG fix and UI improvement 0.1.28: Vice info:Stahuj zde:
|
pát 06.01.17 03:30 |
|
 |
Germanicus
Registrován: úte 08.01.13 20:16 Příspěvky: 14810 Poděkovali mu: 4151 x Medaile: 4
|
App Ops - Permission manager v0.1.31 UnlockedPožadavky: Android 5.0+ What’s in this version:Updated: Jan. 9, 2017 v0.1.31:Permission settings of each app will be cached, it will be much faster next time be used Other BUG fix and UI improvement v0.1.30:(PRO) Add sort by permission, this feature is still under development Add loading progress Add an option to disable multi-user handling to reduce loading time Note: PREMIUM features UnlockedDalší info: Download: Mirror: Edit na v0.1.31
|
pon 09.01.17 14:47 |
|
 |
Germanicus
Registrován: úte 08.01.13 20:16 Příspěvky: 14810 Poděkovali mu: 4151 x Medaile: 4
|
App Ops - Permission manager v0.1.32 UnlockedPožadavky: Android 5.0+ What’s in this version:Updated: Jan. 9, 2017 Fix crash on Lollipop Note: PREMIUM features UnlockedDalší info: Download: Mirror:
|
úte 10.01.17 12:12 |
|
 |
milann70
|
App Ops - Permission manager v0.1.35 [Unlocked]Požadavky: Android: 5.0 a vyšší Co je nového:Citace: Fix an issue that location permission can not be denied properly on some devices. For some SuperSu users who aren't able to use this app, it may be a problem with SuperSU. We will try to solve it by using alternative approach in next release. Vice info:Stahuj zde:
|
stř 18.01.17 21:48 |
|
 |
Germanicus
|
App Ops - Permission manager v0.1.36 UnlockedPožadavky: Android 5.0+ What’s in this version:Updated: Jan. 18, 2017 Fix an issue that permission are not displayed correctly Fix an issue that location permission can not be denied properly on some devices Note: PREMIUM features UnlockedDalší info: Download: Mirror:
Naposledy upravil Germanicus dne sob 04.02.17 00:14, celkově upraveno 1
|
čtv 19.01.17 13:08 |
|
 |
Germanicus
|
App Ops - Permission manager v0.1.37 UnlockedPožadavky: Android 5.0+ What’s in this version:Updated: Jan. 29, 2017 Add another implementation, try it if you see NullPointerException in availability test, not sure it will work because I have no device with that issue (temporary only Android 6.0+ ROOT mode) Note: PREMIUM features UnlockedDalší info: Download: Mirror:
|
ned 29.01.17 22:31 |
|
 |
Germanicus
|
App Ops - Permission manager v0.1.38 UnlockedPožadavky: Android 5.0+ What’s in this version:Updated: Jan. 30, 2017 Add another implementation, try it if you see NullPointerException in availability test, not sure it will work because I have no device that encounter this issue (temporary only Android 6.0+ ROOT mode) Try fix an issue which may cause crash Note: PREMIUM features UnlockedDalší info: Download: Mirror:
|
pon 30.01.17 22:03 |
|
 |
Germanicus
|
App Ops - Permission manager v0.1.41 UnlockedPožadavky: Android 5.0+ What’s in this version:Updated: Feb. 3, 2017 If you are using system plugin from 0.1.40, please install and enable it againExperimental: add system plugin for root users, it's much faster than current implementation, once the plugin is installed, root permission is no longer required (except you want to use multi-users function) Experimental: no longer rely on hard coded parameter of app ops, it should have better compatibility on some ROM Note: PREMIUM features UnlockedDalší info: Download: Mirror: Edit na v0.1.41
|
sob 04.02.17 00:10 |
|
 |
Azorp
Registrován: pát 06.03.15 18:06 Příspěvky: 1006 Poděkovali mu: 265 x Medaile: 4
|
App Ops - Permission managerv0.1.56 build 144 [Unlocked]- Add a option to hide apps without launcher icon - Fix a issue on OxygenOS (run in background can't be changed)
|
sob 18.02.17 19:54 |
|
 |
milann70
|
App Ops - Permission manager v0.1.59 [Unlocked]Požadavky: Android: 5.0 a vyšší Co je nového: Nová funkce: šablona.Vice info:Stahuj zde:
|
pát 21.07.17 10:01 |
|
 |
milann70
|
App Ops - Permission manager v0.1.99 [Unlocked]Požadavky: Android: 5.0 a vyšší Co je nového:Citace: "Ignorovat" se nyní zobrazuje jako "zamítnout", aby se uživatel nezměnil Nový pracovní režim: Privilegovaný režim (root / adb) * Rychlost bleskového zpracování * Dokonalá podpora pro více uživatelů Nastavení tohoto režimu může být poměrně těžkopádné, ale nebojte se, nebude to trvat několik minut. 1. Nainstalujte Shizuku Manager a otevřete jej 2. [uživatel root] stačí klepnout na "start" 2. [uživatel adb] postupujte podle úvodu 3. Zpět na App Ops, dokončete autorizaci Vice info:Stahuj zde:
|
ned 17.09.17 14:11 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|