|
|
Právě je úte 02.03.21 06:28
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Pravidla fóra
Stahované aplikace nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Vy byste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...
Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
TextNow - free text + calls
Autor |
Zpráva |
Germanicus
Registrován: úte 08.01.13 20:16 Příspěvky: 14810 Poděkovali mu: 4152 x Medaile: 4
|
 TextNow - free text + calls
TextNow - free text + calls v4.39.1 UnlockedPožadavky: Android 4.0+ Popis: Free UNLIMITED calling and UNLIMITED SMS text messaging to all US & Canadian phone numbers.Features:- Make and receive voice calls - Earn credits towards calling by completing partnered offers or purchase minute packs! - Free & unlimited voice calls with other TextNow users as well as for incoming calls! - Full picture messaging : send, receive and save pictures! - Voicemail and Call Forwarding - Emoticons - Signatures: add your own signature to each text - Customizable text-tone, ringtone & vibration - Customizable backgrounds - Assign individual contacts their own ringtone & background - Quick Reply to easily (and quickly) respond to friends - Home screen widget to launch TextNow, compose a new message or quickly make a call - Unified inbox: send and receive your texts directly via TextNow - use TextNow as your one-stop SMS texting app! - Real SMS texting and calling: text and call ANY phone that accepts SMS texting, and ANY phone for calling. - TextNow.com - text from your computer too! All messages seamlessly synchronize with your mobile device. What’s in this version:Updated: Jan. 12, 2017 Note: PREMIUM features UnlockedDalší info: Download: Mirror:
|
pon 16.01.17 09:36 |
|
 |
Germanicus
Registrován: úte 08.01.13 20:16 Příspěvky: 14810 Poděkovali mu: 4152 x Medaile: 4
|
 Re: TextNow - free text + calls
TextNow - free text + calls v4.40.0 UnlockedPožadavky: Android 4.0+ What’s in this version:Updated: Jan. 23, 2017 - Various improvements. Note: PREMIUM Features UnlockedDalší info: Download: Mirror:
|
úte 24.01.17 08:44 |
|
 |
Germanicus
|
TextNow - free text + calls v4.41.0 UnlockedPožadavky: Android 4.0+ What’s in this version:Updated: Jan. 29, 2017 - Various improvements. Další info: Download: Mirror:
|
pon 30.01.17 21:19 |
|
 |
milann70
|
TextNow - free text + calls PREMIUM v4.42.0 [Unlocked]Požadavky: Android: 4.0 a vyšší Co je nového:Citace: Various improvements. Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
pát 03.02.17 16:13 |
|
 |
milann70
|
TextNow - free text + calls Premium v5.21.0_RC2 [Unlocked]Požadavky: Android: 4.0 a vyšší Co je nového: Vyšší spolehlivost.Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
stř 02.08.17 09:53 |
|
 |
Azorp
Registrován: pát 06.03.15 18:06 Příspěvky: 1006 Poděkovali mu: 265 x Medaile: 4
|
TextNow - free text + calls v5.24.1 [Premium]- New features. Improved reliability. Squashed bugs. We never stop working to make your TextNow experience better.
|
pon 28.08.17 13:16 |
|
 |
milann70
|
TextNow - free text + calls v5.56.0_RC1 [Premium]Požadavky: Android: 4.0 a vyšší Co je nového:Citace: New features. Improved reliability. Squashed bugs. We never stop working to make your TextNow experience better. *PassCode* - keep your messages under lock n’ key Vice info:Stahuj zde:
|
úte 22.05.18 13:31 |
|
 |
milann70
|
TextNow free text + calls v5.62.0 [Premium]Požadavky: Android: 4.0 a vyšší Co je nového:Citace: New features. Improved reliability. Squashed bugs. We never stop working to make your TextNow experience better. *PassCode* - keep your messages under lock n’ key Vice info:Stahuj zde:
|
pon 09.07.18 19:02 |
|
 |
milann70
|
TextNow free text + calls v5.63.0_RC2 [Premium]Požadavky: Android: 4.0 a vyšší Co je nového:Citace: New features. Improved reliability. Squashed bugs. We never stop working to make your TextNow experience better. *PassCode* - keep your messages under lock n’ key Vice info:Stahuj zde:
|
úte 17.07.18 13:31 |
|
 |
milann70
|
TextNow - free text + calls v5.69.0 [Premium]Požadavky: Android: 4.0 a vyšší Co je nového:Citace: - Zvukové zprávy lze nyní odesílat ve skupinových konverzacích - Video zprávy lze nyní odesílat ve skupinových konverzacích - Různé zlepšení výkonu Vice info:Stahuj zde:
|
sob 01.09.18 13:55 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|