|
|
Právě je stř 24.02.21 21:25
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Pravidla fóra
Stahované aplikace nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Vy byste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...
Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
milann70
|
 Musicolet - Music Player
Musicolet - Music Player v1.1.4Požadavky: Android: 2.3 a vyšší Popis:Citace: Musicolet is simple, light yet powerful music player with all essential music playing features with some advance features. Screen: Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
pát 03.02.17 13:15 |
|
 |
Germanicus
Registrován: úte 08.01.13 20:16 Příspěvky: 14810 Poděkovali mu: 4151 x Medaile: 4
|
 Re: Musicolet - Music Player
Aplikace je na GP zdarma bez reklam.
|
pát 03.02.17 13:40 |
|
 |
milann70
|
Musicolet - Music Player v2.0Požadavky: Android: 2.3 a vyšší Co je nového:Citace: + Now you can change Album Art of songs + Embedded id3 lyrics support + Add/Edit lyrics + Optimizations in RAM usage + Bug fixes Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
stř 01.03.17 22:24 |
|
 |
milann70
|
Musicolet Music Player [Offline, Free, No ads] v2.1Požadavky: Android: 2.2 a vyšší Co je nového:Citace: Lze třídit téměř libovolný seznam skladeb podle názvu, čísla skladby, alba, interpreta, trvání, změněného datum, nejvíce přehrávaného a nejméně hratelného pořadí. Změna jména nebo alba na kartě alba a změny se automaticky uplatní na všechny skladby tohoto alba. Možnost zobrazení názvu souboru písní namísto jejich názvu. Nyní zobrazuje ještě více informací o písničce. Vice info:Stahuj zde:
|
ned 03.09.17 00:18 |
|
 |
milann70
|
Musicolet Music Player [Offline, Free, No ads] v3.6 BetaPožadavky: Android: 2.3 a vyšší Co je nového:Citace: + Možnost skrytí tlačítka "zavřít" v oznámení + Nové jazyky: korejština a ukrajinština + Aktualizované překlady+ Možnost skrytí tlačítka "zavřít" v oznámení + Nové jazyky: korejština a ukrajinština + Aktualizované překlady Vice info:Stahuj zde:
|
pát 31.08.18 15:14 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|