Stahované aplikace nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Vy byste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...
Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
Registrován: ned 17.06.07 09:07 Příspěvky: 14196 Poděkovali mu:4162 x Medaile: 7
Video Player by wowmusic
Video Player by wowmusic v2.0.6 [Premium]
Požadavky: Android: 4.1 a vyšší
Popis:
Citace:
Přehrávač videa přehrává videa a filmy v kvalitě HD. Podporuje všechny typy populárních video formátů včetně AVI, 3GP, MKV, TS, MPG, M4V, MOV, MP4, WMV, RMVB, FLV. Organizovat a přehrávat videa lze z karty SD i telefonu. Aplikace automaticky najde všechna videa ve vašem zařízení rychle.
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
video player play videos and movies in HD quality . video player lets you to enjoy smoother, better quality videos . supports all type of popular video formats including AVI, 3GP, MKV, TS, MPG , M4V, MOV, MP4, WMV, RMVB, FLV . organize and play videos from your SD card and phone . application automatically finds all videos in your device quickly . features * support chromecast video playing * plays all type of video formats * volume and brightness adjustment * Thumbnails of videos * play length of video * movie resume support * quick start and smooth playback
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník