|
|
Právě je pát 26.02.21 04:36
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Pravidla fóra
Stahované aplikace nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Vy byste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...
Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
My Sheet Music - Sheet music viewer PRO
Autor |
Zpráva |
milann70
|
 My Sheet Music - Sheet music viewer PRO
My Sheet Music - Sheet music viewer PRO v1.0Požadavky: Android: 2.2 a vyšší Popis:Citace: Je čas změnit způsob, jakým hrajete hudební noty, protože funkce Můj hudební nástroj změní hru.Tato čtečka hudebních listů používá jedinečný a inovativní nápad a umožňuje si prohlížet si vlastní klavírní listy (nebo jakýkoli druh hudebního skóre) přímo na vašem smartphonu. Jinými slovy, kdykoli chcete hrát své hudební scénáře a nemáte tablet s velkou obrazovkou, stačí otevřít tuto čtečku hudebních listů, vybrat svou oblíbenou hudební tabulku a začít hrát. Nejlepší čtečka hudebních skladeb! Screen: Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
pon 20.11.17 13:49 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|