|
|
Právě je pát 26.02.21 07:58
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Pravidla fóra
Stahované aplikace nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Vy byste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...
Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Follow - realtime location app using GPS / Network
Autor |
Zpráva |
milann70
|
 Follow - realtime location app using GPS / Network
Follow - realtime location app using GPS / Network v1.8.7 [Paid]Požadavky: Android: 4.0.3 a vyšší | Mod GP + LPPopis:Citace: Sledovat aplikaci App můžete sledovat další umístění smartphonů v reálném čase. Screen: Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
čtv 22.03.18 17:55 |
|
 |
milann70
|
 Re: Follow - realtime location app using GPS / Network
Follow - realtime location app using GPS / Network v1.9.5 [Paid]Požadavky: Android: 4.0.3 a vyšší | Mod GP + LPCo je nového:Citace: Nahrajte profilový obrázek Zapněte anonymní viditelnost pro ostatní uživatele v dosahu. Jednotka rychlosti v kilometrech za hodinu nebo míle za hodinu. Zobrazte podrobnosti o zařízeních Vzdálené připojení pomocí funkce sdílení adresy URL Obnovit položky geofence Zobrazit podrobnosti Geofence optimalizace rychlosti Vylepšení infrastruktury Vice info:Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
sob 31.03.18 01:55 |
|
 |
milann70
|
 Re: Follow - realtime location app using GPS / Network
Follow - realtime location app using GPS / Network v2.1.3 [Paid]Požadavky: Android: 4.0.3 a vyšší | Mod GP + LPCo je nového:Citace: Geofences, které vám ostatní uživatelé nastavili Nahrajte individuální profilový obrázek a zobrazte ho jiným Zapněte anonymní viditelnost pro ostatní uživatele v dosahu. Jednotka rychlosti v kilometrech za hodinu nebo míle za hodinu. Zobrazte podrobnosti o zařízeních Vzdálené připojení pomocí funkce sdílení adresy URL Obnovit položky geofence Zobrazit podrobnosti Geofence optimalizace rychlosti Vylepšení infrastruktury Vice info:Stahuj zde:
|
stř 25.04.18 18:12 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|