Stahované aplikace nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjdou. Vy byste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...
Pokiaľ uploadujete hru, alebo aplikáciu, nezabudnite si prečítať Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
Registrován: ned 17.06.07 09:07 Příspěvky: 13906 Poděkovali mu:3526 x Medaile: 6
Weather Live Pro
Weather Live Pro v1.3 [Paid]
Požadavky: Android: 4.4 a vyšší
Popis:
Citace:
Jaké je dnes počasí, jaké je zítra počasí a počasí pro tento týden? Jednoduchá odpověď pro vás stačí stahovat naši dnešní aplikaci pro předpovědi počasí, aplikaci Weather Weather, která v mnoha dnech poskytuje aktuální informace o počasí v aktuální době a dlouhodobou předpověď počasí.
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Live background weather pro version: - No ads - Full features - 30 days money back guarantee
Weather forecast live is super accurate forecast app, best of weather forecast apps with local weather, weather map and weather widgets on home screen. Whether forecast: Current weather forecast now, hourly forecast, today's forecast and daily forecast app in 7 days. Home screen widgets for android: The weather radar widget free and clock widget weather with beautiful style. Weather map: Local weather radar app free, radar scope: Rain/snow, temperature, pressure, windy, clouds, humidity, waves, wind map, hurricane … and storm radar, weather satellite.
Weather forecast app gives local forecast & weather forecast world wide, the app provides the current temperature in Celsius and Fahrenheit, sunrise and sunset times according to city time zone. Its so easy to receive the weather conditions in your current location. Very important fishing weather, storm warning, storm tracker for fishermen to know what is the weather & ocean conditions.
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem..
stř 25.04.18 01:04
milann70
Registrován: ned 17.06.07 09:07 Příspěvky: 13906 Poděkovali mu:3526 x Medaile: 6
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem..
pát 08.06.18 10:37
milann70
Re: Weather Live Pro
Weather Live Pro v1.10 [Paid]
Požadavky: Android: 4.4 a vyšší
Co je nového: Oprava, ale čas na widgetu se neaktualizuje.
čtv 11.10.18 18:54
milann70
Re: Weather Live Pro
Weather Live Pro v1.4 [Paid]
Požadavky: Android: 4.1 a vyšší
Co je nového: - Minor bug fixes - Update Dutch translation
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků