|
|
Registrovat • FAQChat • Pravidla
• Hledat • Přihlásit se
|
|
|
Právě je stř 20.02.19 21:00
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Pravidla fóra
V této sekci platí samozřejmě také Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..
Před přispěním do této sekce si v profilu vyplňte kolonku Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.., a to jak model telefonu, tak verzi Androidu.
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Prosím o radu....Google play
Autor |
Zpráva |
chacharistan
Registrován: sob 03.05.08 11:37 Příspěvky: 27 Poděkovali mu: 0 x
|
 Prosím o radu....Google play
Dobrý den ve spolek.mam menší problém s telefonem visionbook p50 lte.Syn no nějakým způsobem úplně zaviroval.stahoval tam blbosti a dělal různé,jak tomu říká on,finticky.musel jsem udělat total reset přes recovery menu.a teď když telefon zapnu tak se mě zepta na heslo k WiFi a když chce najíždět na Google play tak to vyhodí hlášku že aplikace služby Google play přestala pracovat.a vrátí mě to zpět na výběr WiFi.nevite někdo co s tim?.dekuji [ Odeslano z Android ] 
|
čtv 07.06.18 11:45 |
|
 |
chacharistan
|
 Re: Prosím o radu....Google play
Nikdo nevi? [ Odeslano z Android ] 
|
úte 12.06.18 14:30 |
|
 |
Azorp
Registrován: pát 06.03.15 18:06 Příspěvky: 746 Poděkovali mu: 164 x Medaile: 3
|
Řekl bych, že RAM paměť telefonu nestíhá zpracovat všechny procesy. Pokud je to SGS3 Mini, tak by to i sedělo.
Hledáš časáky? Zde je jejich domov! Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. THX není povinnost, ale poděkování uploaderům za jejich práci.Pokud budete chtít reupload na jiný share server, dejte mi vědět do PM.Soubory VŽDY zálohuji! aplikace na čtení knih Android: Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. aplikace na čtení knih iOS: Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. 
|
stř 20.06.18 20:54 |
|
 |
chacharistan
|
Ne jde o telefon umax visionbook p50 lte..... [ Odeslano z Android ] 
|
pát 03.08.18 11:16 |
|