My-mobile
Právě je pon 11.12.17 14:28

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra


V této sekci platí samozřejmě také Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..

Před přispěním do této sekce si v profilu vyplňte kolonku Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.., a to jak model telefonu, tak verzi Androidu.



Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 6 ] 
 Ad-Hoc CM10 
Autor Zpráva
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: stř 08.07.09 18:36
Příspěvky: 926
Poděkovali mu: 857 x
Medaile: 4
Member (1) High calibre gold (1) Team member silver (1) Moderator (1)

Příspěvek Ad-Hoc CM10
V CM7 a CM9 jsem si v pohodě nasdílel z ntb připojení k internetu pomocí Ad-Hoc sítě, ale na CM10 to už nejde, ani se nezobrazí mezi ostatními sítěmi wifi. Má někdo nějaký nápad, jak to zase zprovoznit (nějaký wifi patch atd...). :)


ned 17.02.13 21:59
Profil Steam
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Ad-Hoc CM10
Neexistuje bohužel žádná možnost, jak úspěšně rozchodit Ad-Hoc na Androidech verze 4.1.2. Po nějakém řešení už pátrám víc jak půl roku a zatím jsem nic, co by opravdu fungovalo, nenašel :-(...na CM9 a CM7.2 to kupodivu funguje, nechápu, proč na CM10 ne. Nejde to ani v CM10, ani ve stock 4.1.2 a vyšším.

LOOOOL :D
Tak se mi povedlo zprovoznit sdílení kabelového netu na notebooku s Win 7 pomocí Ad-Hoc a tohoto skvělého videa (zdroj: jak jinak než xda-dev):

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


pon 18.02.13 19:55
Profil Twitter
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: stř 08.07.09 18:36
Příspěvky: 926
Poděkovali mu: 857 x
Medaile: 4
Member (1) High calibre gold (1) Team member silver (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Ad-Hoc CM10
A já mám Vistu :-@

MONT!: Tak to je pech :-D


pon 18.02.13 21:13
Profil Steam
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: úte 14.04.09 14:12
Příspěvky: 236
Poděkovali mu: 53 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Ad-Hoc CM10
Nejsem si ted jist, ale na CM10 je v /system/bin/ soubor wpa_cli. Je to command line pro wpa_supplicant. Pokud tam neni, tak ho staci vytahnout z CM9, mel by bez problemu fungovat (nezapomen nastavit opravneni). Kdyz jsem mel jeste starou wifi kartu, ktere fungoval spravne pouze adhoc mod, tak jsem to resil takhle.
Zapnes wifi, pustis terminal a postupne zadas:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Vice ti nedokazu pomoci, takhle mi to opravdu fungovalo jak na ICS, tak na JB. Fungovalo mi to dokonce i na stock (stock based) SE romkach s pouzitim wpa_cli.
Ve vysledku to vypadalo asi tak, ze jsem zapl adhoc, natukal 7 radku (asi 1-2 minuty :D) a frcel jsem. :)


ned 24.02.13 17:52
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: stř 08.07.09 18:36
Příspěvky: 926
Poděkovali mu: 857 x
Medaile: 4
Member (1) High calibre gold (1) Team member silver (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Ad-Hoc CM10
Výborně! Fakt ti moc děkuji, pomohlo mi to. Sice to je dost krkolomný, ale pořád lepší něco, než nic. Jen jsem měl problém, když jsem měl wifi zaheslovanou, ale možná jsem něco zadal špatně, tak to ještě zkusím, ale na nezaheslované to funguje perfektně. :)


úte 26.02.13 18:37
Profil Steam
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: úte 14.04.09 14:12
Příspěvky: 236
Poděkovali mu: 53 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Ad-Hoc CM10
S tim jsem taky mival nekdy problem. Prikaz
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

je samozrejme jen pro adhoc site s WEP sifrovanim (ja mel adhoc sit pres Connectify).
Vlastne ani nevim, jestli muze mit adhoc jiny typ sifrovani. Kazdopadne to heslo je bez uvozovek, kdyby byla chyba tady :D.


úte 26.02.13 19:58
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.