My-mobile
Právě je pon 05.12.16 11:28

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra


V této sekci platí samozřejmě také Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..

Před přispěním do této sekce si v profilu vyplňte kolonku Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.., a to jak model telefonu, tak verzi Androidu.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ] 
 Chybová hláška 
Autor Zpráva
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pon 23.05.11 21:54
Příspěvky: 142
Poděkovali mu: 24 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Chybová hláška
Zdravím lidi,

poslední dobou mi v mobilu (EVO 3D) skáče chybová hláška "Došlo k neočekávanému zastavení Default lock screen. Chcete to sdělit spol. HTC?" s možnostmi Ne a Sdělit společnosti HTC. Nevíte v čem může být problém? Napadlo mě, jestli se nějak "nehádá" Launcher EX, ale i po nahození defaultního launcheru to háže pořád. Ani restart nepomohl.

Díky za každou radu.

_________________
:) :-P :) :-P :)


sob 28.09.13 07:33
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: sob 24.11.12 19:37
Příspěvky: 221
Poděkovali mu: 75 x
Medaile: 3
Writer silver (1) Reputation silver (1) Benefical bronze (1)

Příspěvek Re: Chybová hláška
Nájdi ten defaultný launcher, vynúť ukončenie, popr. Vymaž údaje appky. Možno len máš plnú internú pamäť v mobile, a appka tak nemôže správne pracovať. Skús vymazať niektoré app/hry, keď máš plnú pamäť ;)

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Obrázek
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


sob 28.09.13 07:59
Profil Skype
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pon 23.05.11 21:54
Příspěvky: 142
Poděkovali mu: 24 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Chybová hláška
Ok, zkusím to tak pošéfovat, právěže interní paměť mám volnou půlku a na externí mám taky přes 10 GB volných, ale asi bych si to měl trošku promazat :D Každopádně díky ;)

_________________
:) :-P :) :-P :)


sob 28.09.13 10:08
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: stř 17.11.10 11:09
Příspěvky: 523
Poděkovali mu: 246 x
Medaile: 4
Member (1) High calibre silver (1) Team member silver (1) Helper (1)

Příspěvek Re: Chybová hláška
Moje "rada" v tomto případě bude sice triviální, ale stejně často pomáhá - zkusil jsi telefon vypnout a zapnout?

Každopádně, pokud jsi to zkusil a dělá to pořád, pak, jak už psal fastfeed, vymaž data aplikace, která to dělá, a když nepomůže ani to, tak holt tovární nastavení/aktualizace FW.

_________________
Obrázek
MIUI userbar by sonic.007


sob 28.09.13 18:39
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pon 23.05.11 21:54
Příspěvky: 142
Poděkovali mu: 24 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Chybová hláška
Na zapnout/vypnout ne, jen restart, každopádně určitě vyzkouším. Navíc se k té hlášce přidala další :D něco ve smyslu "Došlo k chybnému zastavení systému UI". Zkusím to vypnout a zapnout, třeba to pomůže.

_________________
:) :-P :) :-P :)


ned 29.09.13 08:25
Profil
Nováček

Registrován: ned 29.09.13 09:13
Příspěvky: 6
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Chybová hláška
Mám stejný problém, moje EVO 3D od čtvrtka hlásí tuto chybu, několikrát do hodiny. Restarty, nastavování nejsou k ničemu. Tedy aspoň já jsem se k ničemu nedobrala.

[ Post made via Android ] Obrázek


ned 29.09.13 09:21
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pon 23.05.11 21:54
Příspěvky: 142
Poděkovali mu: 24 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Chybová hláška
No je pravda, že to taky začalo dělat minulý týden :D divný.. Asi vzpoura :D

_________________
:) :-P :) :-P :)


ned 29.09.13 09:42
Profil
Nováček

Registrován: ned 29.09.13 09:13
Příspěvky: 6
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Chybová hláška
A pomohlo ti něco?

[ Post made via Android ] Obrázek

//EDIT

Marně přemýšlím, která aplikace, resp. její aktualizace nám to mohla udělat. A doufám, že to prostě přejde. Fakt by mě to štvalo, protože jinak je to mobil spolehlivý, všechno dosud bez problémů.


ned 29.09.13 10:41
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pon 23.05.11 21:54
Příspěvky: 142
Poděkovali mu: 24 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Chybová hláška
No zatím jsem ho zkusil zapnout a vypnout a nedělá to, ale myslím, že to zase přijde. Taky nevím appka by to mohla dělat. Naposledy co jsem instaloval bylo Angry birds SW II a Asphalt 8, pak nějaký prográmky, ale ty jsem hned odinstaloval.

_________________
:) :-P :) :-P :)


ned 29.09.13 11:18
Profil
Nováček

Registrován: ned 29.09.13 09:13
Příspěvky: 6
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Chybová hláška
Tak jsem vypnula a zapnula a do pěti vteřin vyskočily obě hlášky. Takže to taky nepomáhá. Já jsem si navíc jistá, že jsem žádné aplikace neinstalovala.

[ Post made via Android ] Obrázek


ned 29.09.13 12:25
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: sob 24.11.12 19:37
Příspěvky: 221
Poděkovali mu: 75 x
Medaile: 3
Writer silver (1) Reputation silver (1) Benefical bronze (1)

Příspěvek Re: Chybová hláška
Tak potom to môže byť chyba na strane HTC, počkajte, či nevyjde nejaký update na SW, chyba by sa mala vyriešiť... :)

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Obrázek
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


ned 29.09.13 12:38
Profil Skype
Nováček

Registrován: ned 29.09.13 09:13
Příspěvky: 6
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Chybová hláška
Už to samo od sebe přestalo. Konečně.

[ Post made via Android ] Obrázek


pon 30.09.13 17:57
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pon 23.05.11 21:54
Příspěvky: 142
Poděkovali mu: 24 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Chybová hláška
No dneska mi to hodilo tu chybu opět, tak doufám, že to taky brzo přestane, i když se mi tomu nechce věřit, že by to samo přestalo :D

_________________
:) :-P :) :-P :)


pon 30.09.13 18:26
Profil
Nováček

Registrován: ned 29.09.13 09:13
Příspěvky: 6
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Chybová hláška
Já jsem to zakřikla. Už se mi to stalo zase, pět minut po tom, co jsem to napsala. :)

[ Post made via Android ] Obrázek


pon 30.09.13 18:36
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pon 23.05.11 21:54
Příspěvky: 142
Poděkovali mu: 24 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Chybová hláška
Ptal jsem se na to ještě na jednom fóru a údajně nepomůže ani Factory Reset. Jsou prý poškozené systémové soubory a je prý potřeba přehrát rom. :(

_________________
:) :-P :) :-P :)


pon 30.09.13 18:59
Profil
Nováček

Registrován: ned 29.09.13 09:13
Příspěvky: 6
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Chybová hláška
To jsem nechtěla slyšet. Nechce se mi do toho.

[ Post made via Android ] Obrázek


pon 30.09.13 19:04
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pon 23.05.11 21:54
Příspěvky: 142
Poděkovali mu: 24 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Chybová hláška
Tak jsem zkusil Factory reset a zatím vše šlape v pohodě.

_________________
:) :-P :) :-P :)


stř 02.10.13 12:18
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.