My-mobile
Právě je pát 15.12.17 22:30

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra


V této sekci platí samozřejmě také Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..

Před přispěním do této sekce si v profilu vyplňte kolonku Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.., a to jak model telefonu, tak verzi Androidu.



Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 6 ] 
 tisňové volání pouze 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: pon 11.11.13 21:41
Příspěvky: 2
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek tisňové volání pouze
Zdravím, koupil jsem si nový mobil, z číny. Název VSUN i5, nezakládám tohle téma aby jste mi tady psali o tom, jaká je to čína atd.. já to vím, jen potřebuju poradit pokud možno a přednášky si prosím odpusťte. Stává se mi, že každých cca 10-20minut mi mobil hlásí "tisňové volání pouze" a musím znova zadávat pin, bez pinu zase nemám v těchto intervalech signál. Sim kartu jsem si pořídil novou, firmware jsem nahral novější 4.1.2. A stále stejný problém. Dnes jsem si ale všiml, že IMEI se vůbec neshoduje s IMEI na krabici telefonu, může v tom být problém? Pokud ano, lze nějak to IMEI přepsat na to, které to má být? nebo máte někdo nějaké jiné rady čím by to mohlo být? Děkuji všem předem.

EDIT: pod baterkou je IMEI, které mám ukázano v mobilu, tudíž v tom IMEI ten problém nejspíš nebude.


pon 11.11.13 21:47
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: sob 06.09.08 18:25
Příspěvky: 2668
Poděkovali mu: 304 x
Medaile: 6
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) Team member silver (1)
Uploader (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: tisňové volání pouze
Pokud jsi zkoušel více SIMek, tak jedině zkusit očistit kontakty v telefonu, nebo zkusit druhý slot. Tomu ale moc šancí nedávám, pak už jedině reklamace. Která ale bývá u těchto telefonů často obtížná.

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Obrázek


pon 11.11.13 22:25
Profil
Nováček

Registrován: pon 11.11.13 21:41
Příspěvky: 2
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: tisňové volání pouze
Zkoušel jsem oba sloty, bohužel opět bez výsledku. Právě proto, že jsem se chtěl vyhnout reklamaci tak jsem to zkoušel touto cestou. Více SIMek, no měl jsem starou sim a jelikož jsem si myslel že to děla stáří, pořídil jsem si novou, u operátora žádný problém s mou SIM není, kontakty nevypadají vadně, proto jsem je nečistil.


pon 11.11.13 22:38
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: sob 24.11.12 19:37
Příspěvky: 221
Poděkovali mu: 75 x
Medaile: 3
Writer silver (1) Reputation silver (1) Benefical bronze (1)

Příspěvek Re: tisňové volání pouze
Spýtam sa tak, nepoužívaš nejaký taskkiller? Ten ti totiž môže vypínať systémové aplikácie, preto sa ti môže ,,vypínať“ SIM.. Skús odinštalovať taskkiller, ak ho máš, mohlo by to pomôcť :) .

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Obrázek
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


úte 12.11.13 09:47
Profil Skype
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: sob 06.09.08 18:25
Příspěvky: 2668
Poděkovali mu: 304 x
Medaile: 6
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) Team member silver (1)
Uploader (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: tisňové volání pouze
Pokud je uchopení SIM dostatečně a nemůže docházet k přerušení kontaktu vlivem manipulace, zřejmě půjde o mechanický problém. Bohužel ani na zahraničních fórech jsem nikoho s obdobným problémem na tomto telefonu nenašel. Asi tedy nějaká výrobní vada.

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Obrázek


úte 12.11.13 09:50
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: tisňové volání pouze
U těchto telefonů (hlavně u těch méně známých značek) zkrátka občas musí mít člověk štěstí na kus. Užitečné rady už byly vyřčeny, napadá mě jen zkusit jinou SIM od jiného operátora, případně obnovu továrního nastavení (to už jsi ale asi zkoušel). Reklamace je logicky docela problematická, protože bys musel telefon posílat zpět, ale můžeš zkusit napsat na podporu výrobce (v angličtině samozřejmě), třeba ti poradí.

[ Post made via Nexus 4 ] Obrázek

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


úte 12.11.13 16:21
Profil Twitter
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.