My-mobile
Právě je pon 11.12.17 07:02

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra


V této sekci platí samozřejmě také Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..

Před přispěním do této sekce si v profilu vyplňte kolonku Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.., a to jak model telefonu, tak verzi Androidu.



Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 15 ] 
 Note 3 - Otevření aplikace přes browser 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: pát 02.01.09 17:32
Příspěvky: 37
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Note 3 - Otevření aplikace přes browser
Čau, když kliknu na facebooku na nějaký youtube, ask atd. odkaz tak se mě nespustí aplikace ale browser.. Když jsem měl polskou rom tak mi v browseru naskočilo normálně otevřít v a mohl sem si vybrat aplikaci nebo browser. Nevíte jak to nastavit? Btw používam original browser od Samsungu

[ Post made via Android ] Obrázek


ned 09.02.14 20:08
Profil
Expert
Uživatelský avatar

Registrován: úte 03.11.09 09:45
Příspěvky: 972
Poděkovali mu: 229 x
Medaile: 2
Member (1) Reputation gold (1)

Příspěvek Re: Note 3 - Otevření aplikace přes browser
Nastavení >> Aplikace >> Správa aplikací >> no a teď nejspíš zvolíš Browser který používáš a dáš >> Vymazat výchozí nastavení

U Samsungu bude ta cesta zřejmě trošku jiná ale neměl by jsi mít problém to najít ;-)

[ Post made via Android ] Obrázek


ned 09.02.14 20:44
Profil
Nováček

Registrován: pát 02.01.09 17:32
Příspěvky: 37
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Note 3 - Otevření aplikace přes browser
No mně se ani v tom defaultním browseru ta tabulka ani jednou nevyskočila.. Já právě chci aby se tam objevovala.Na polské romce mě to tam naskakovalo ale teď s t-mobile brandem nenaskočí..

[ Post made via Android ] Obrázek

//EDIT

V Chromu normálně naskočí: Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


ned 09.02.14 21:04
Profil
Expert
Uživatelský avatar

Registrován: úte 03.11.09 09:45
Příspěvky: 972
Poděkovali mu: 229 x
Medaile: 2
Member (1) Reputation gold (1)

Příspěvek Re: Note 3 - Otevření aplikace přes browser
Zkoušel jsi to co jsem ti radil??

[ Post made via Android ] Obrázek


ned 09.02.14 21:14
Profil
Nováček

Registrován: pát 02.01.09 17:32
Příspěvky: 37
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Note 3 - Otevření aplikace přes browser
Ano ale já tam nic nemám jako defaultní... tudíž mám tlačitko zašedivělé (nejde kliknout)

[ Post made via Android ] Obrázek


ned 09.02.14 21:20
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Note 3 - Otevření aplikace přes browser
T-Mobile brand je na jednu jedinou věc (nebudu se radši vyjadřovat) a stejně tak podle toho vypadá prohlížeč. Jednou jedinkrát jsem měl v ruce Galaxy S3 s brandem a prohlížeč jsem doslova proklínal! Nedoporučuji výchozí prohlížeč vůbec používat, používej místo toho ten Chrome. A pokud máš FUP, tak si v nastavení Chromu zapni Snížení využití dat (Chrome -> Nastavení -> Správa rychlého připojení -> Snížit využití dat). Není to sice moc košér řešení, ale T-Mobile svým brandem tak nehorázně prasí systém, že bych si v životě brandovaný telefon u TM nekoupil :D

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


stř 12.02.14 13:34
Profil Twitter
Nováček

Registrován: pát 02.01.09 17:32
Příspěvky: 37
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Note 3 - Otevření aplikace přes browser
Tak já sem tam měl polskou (XEO) romku oficialní 4.4.2 ale když jsem chtěl poslat MMS musel jsem zapnout internet.. A to mě nejvíc štvalo že mi to ubralo 24kč za net +5kč za MMS... Kdyby to jelo tak jsem na polské... a do T-Mobilu j*b* už asi 2 roky na disk.fóru proč brandují systém .. A nějakou nebrandovanou romku kde ty MMS a vše ostatní funguje v čr neznáš? Ofiko romky stahuju zde
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


[ Post made via Android ] Obrázek


Naposledy upravil MONT! dne čtv 13.02.14 16:03, celkově upraveno 1
Linky mimo fórum do CODE! ;)...přečti si pravidla fóra.


čtv 13.02.14 15:58
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Note 3 - Otevření aplikace přes browser
Tak když už si flešuješ firmware, tak proč si tam nenahodíš romku pro oficiální českou distribuci, tedy čistou bez brandu? :D

A co se týče toho internetu...to je trošku jinak. MMSky potřebují k odeslání přístup k internetu, resp. musíš mít zapnuty data. To, že ti odečetlo 24.- za připojení už je věc jiná. Protože okamžitě po zapnutí mobilních dat se rozběhnou aplikace na pozadí a kontrolují aktualizace apod. např. Play Store kontroluje aktualizace appek, aktualizuje se počasí a spousta dalšího. Takže to, že ti to ubralo peníze, není vina MMS ;)...to ti udělá na každé romce. A taky můžeš mít nastavený špatně přístupový bod pro MMSky.

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


čtv 13.02.14 16:06
Profil Twitter
Nováček

Registrován: pát 02.01.09 17:32
Příspěvky: 37
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Note 3 - Otevření aplikace přes browser
Tak na této T-Mobile romce mi to zapne a vypne mobilní data samo a v tom časovém úseku mi odečte jen 5kč a za internet už nic.. No rád bych dal čistou romku českou bez brandu ale jaksi ještě není Android 4.4 pro česko nebrandované :D takže tmobile má úspěch že má dřiv 4.4.2 jak nebrandované :P

[ Post made via Android ] Obrázek


čtv 13.02.14 16:13
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Note 3 - Otevření aplikace přes browser
V tom případě jsi měl na té polské romce špatné nastavený přístupový bod pro MMS ;)...navíc za internet ti to nemá odečíst peníze vůbec, jen zaplatíš cenu MMS. Takže máš dost možná špatně nastavený přístupový bod i pro T-Mobile :D (pokud těmi 5.- nemyslíš jen cenu MMS).

Osobně bych si flešl čistou distribuci místo brandu...i za cenu toho, že bych měl starší Android.

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


čtv 13.02.14 16:18
Profil Twitter
Nováček

Registrován: pát 02.01.09 17:32
Příspěvky: 37
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Note 3 - Otevření aplikace přes browser
No já mám předplacenou kartu takže :D Teď normálně platím 5kč za MMS a data se zapnou a vypnou sami .. Na Polské romce jsem zkoušel nastavení MMS jak přes T-Mobile konfigurátor tak manuálně ..Tak budu muset čekat na Českou nebrand. verzi nebo trpět pod T-Shit® Každopádně díky za odpovědi :)

[ Post made via Android ] Obrázek


čtv 13.02.14 16:29
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Note 3 - Otevření aplikace přes browser
Trošku se vyjádřím k MMS a datům.
Je spousta ROM dokonce i customek, které bohužel nedokážou odesílat MMS bez zapnutých dat, a stejně tak je i nedokáže přijímat.

Existují na to tweaky, které se po zabudování do ROM (většinou klasická instalace, nebo při budování ROM, či po ROOTu a manuálním dodání) postarají o to, aby to fungovalo i bez aktivních dat.

Zkoušel jsem poslat MMS bez dat na 2.3/4.0 a bez dat mě to nepustilo a ani se sami nepustili/nevypnuli po odeslání. A podle toho co píšeš, tak je dost možný, že ta polská (nebo se kterou to nemáš problém) verze má tento tweak zabudovaný.

V nastavení přístupového bodu bych problém opravdu nehledal. U českých (evropských) ROM je automatický, u jiných by se měl automaticky nastavit po přihlášení do sítě, popř. manuálně.

A jak psal MONT! tak jen doplním, že android bez internetu je docela zbytečnost. A pokud dotyčný má taky internet a taky androida, tak se na internetovém připojení dá docela i ušetřit.

JAK? Kecálkové (whatsapp na zprávy a obrázky), FB Messenger, Skype (pro hovory)... Dejme tomu, že měsíčně zaplatíš 100Kč, ale po projetí historie dat, poslaných zpráv přes kecálky atd zjistíš, že za MMS bys utratil 500Kč a pár stovek i za hovory...

K tomuhle bych doporučil nějaký internetový paušál s pár minutami hovorů do 200Kč měsíčně, hlídat si hovory a vše ostatní řešit přes data ;)

Trošku OT, ale člověk si vždy musí nějak poradit.

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


čtv 13.02.14 17:09
Profil Twitter Facebook
Nováček

Registrován: pát 02.01.09 17:32
Příspěvky: 37
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Note 3 - Otevření aplikace přes browser
Já internet používám někdy 24kč na den a někdy 40kč 300mb na den.. Ale uvažuju o paušálu.. Měl jsem MobilCZ s netem zdarma.. kdyby u nich šlo dokoupit FUP tak sem u nich zůstal.. teď sem u t-mobilu na předplacené kartě..

[ Post made via Android ] Obrázek


čtv 13.02.14 20:51
Profil
Profesionál

Registrován: stř 24.04.13 11:37
Příspěvky: 243
Poděkovali mu: 38 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Note 3 - Otevření aplikace přes browser
s timemi nechtenymi daty na internetu se da bojovat.Jedna z moznosti je rozhasit nastaveni internetu v mobilu tak aby nemohl fungovat a tim padem nic nepotece,toum druhou je nainstalovat nektery z noRoot firewalu jako je Mobiwol a nebo NoRoot Firewall.Funguje to tak,ze se udela interni VPN a pres to se to filtruje.Funguje na vsech Androidech od verze 4 a lze uplne zarazit komunikaci s internetem.Samozrejmosti je prenastaveni Obchod Play na nehledani aktualizaci,zastaveni na tvrdo vsech kecalku ve Spravci Aplikaci..

_________________
samsung XCover 2, adroid 4.1.2 home made ROOTed stock ROM :-)


pát 14.02.14 08:11
Profil
Nováček

Registrován: pát 02.01.09 17:32
Příspěvky: 37
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Note 3 - Otevření aplikace přes browser
Ano to sem zkoušel na té Polské a fungovalo ale furt to přepínat mě nebavilo.. Tak jsem teď na České a čekám nebrandovanou ..

[ Post made via Android ] Obrázek


pát 14.02.14 11:34
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 15 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.