My-mobile.cz
http://www.my-mobile.cz/

Root Samsung Galaxy S3
http://www.my-mobile.cz/viewtopic.php?f=224&t=59153
Stránka 1 z 1

Autor:  FedeX [ čtv 20.03.14 20:34 ]
Předmět příspěvku:  Root Samsung Galaxy S3

Cau, delal jsem root podle navodu (viz. odkaz), zdalo se, ze vsechno problehlo tak, jak melo.. v aplikacich jsem mel CWM i SuperSU, tak jsem si rikal, ze je vsechno ok, jenze root checker mi hlasi, ze root nemam a kdyz jsem se podival na stav telefonu, tak tam bylo "vlastni".. kdyz jsem root dokoncil, tak se mi tam cosi stahovalo, jenze ja ten telefon omylem vypnul.. takze to asi bude tim? Nevite ,co bych ted mohl udelat, abych to rozjel? Zkousel jsem znovu udelat root a nepomohlo to.. Takze unroot a potom zase root? Coz je blbost vzhledem k tomu, ze tam ten root nemam, cili unroot udelat nemuzu. Takze nejak vubec nevim, co s tim. Hlavne, ze mam v apps ty dve novy aplikace.. Diky moc za radu.

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Autor:  91Kiko [ čtv 20.03.14 20:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: Root Samsung Galaxy S3

Skúšal si telefón reštartovať? Ak nepomohlo, skús ten unRoot.

[ Post made via Android ] Obrázek

//EDIT

Prípadne, hoď telefón do továrenských nastavení.

Autor:  kodyak [ čtv 20.03.14 21:32 ]
Předmět příspěvku:  Re: Root Samsung Galaxy S3

FedeX:Ten status Vlastní se udelal nejspis kvůli SuperSU.On se totiž při aktualizaci i instalaci SuperSU vždy snazi dostat novou verzi SU do ROMky,takze se tenhle status zmeni (proste ho zmeni zasah do ROMky po downloadu do mobilu).Zbavit toho statusu se muzes jen když pustis Triangle,udelas nulovani,vypnes telefon,pak ho zapnes do download modu a nahrajes znovu ROMku.Problem je ze když znovu nainstalujes SuperSU tak to bude tam kde jsi byl.. Dival jsem se na ten video navod a je tam videt ze mu to prehodilo ukazatel z Oficialni na Vlastní,takze uz samotny tento způsob to prehodi.Pokud chces aby se to neprehodilo,tak musíš nahrat oficialni ROMku kde bude doplnene SU z te dane verze SuperSU,aby to nezapsalo nic do nahrane ROMky..Pokud ti jde jen o to udelat samotny root a ten ukazatel te nezajima,tak udelej obnoveni firmware z KIES a proved to znovu podle videa.Myslim ze by to mělo fungovat,pokud ten update co dela na videu tam skutecne dostal SU na spravne místo a se spravnymi atributy..

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/