My-mobile
Právě je stř 13.12.17 00:37

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra


V této sekci platí samozřejmě také Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..

Před přispěním do této sekce si v profilu vyplňte kolonku Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.., a to jak model telefonu, tak verzi Androidu.



Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ] 
 LG G2 vyskakující okno prohlížeče 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: čtv 08.11.12 16:38
Příspěvky: 37
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek LG G2 vyskakující okno prohlížeče
Zdravim, mam problém u LG G2 když zapnu hru neustále my vyskakuje prohlížeč Google chrome s informací že nebylo možné se připojit. Nějaká stránka srdoc. Pořád dokola, nevíte někdo co s tím ? Proč se to děje ?


pát 26.09.14 20:55
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: LG G2 vyskakující okno prohlížeče
Netuším, proč se tak děje, ale první, co bych zkusil, by bylo skočit do Správce aplikací, najít Chrome, vynutit jeho ukončení a vymazat mezipaměť...přijdeš tak o otevřené stránky a pravděpodobně uložená hesla, ale je to první a taky základní možnost...

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


pát 26.09.14 20:57
Profil Twitter
Nováček

Registrován: čtv 08.11.12 16:38
Příspěvky: 37
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: LG G2 vyskakující okno prohlížeče
Zkusil jsem chvilku dobrý a už to dělá zase .....


pát 26.09.14 21:27
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: LG G2 vyskakující okno prohlížeče
napíšeš konkrétní hru, zda vyuzivas internet atd. může se jednat o reklamu, která se ze hry spouští v určitých okamžicích a jelikož se nemůže připojit, hodí jen okno s chybou v prohlížeči...

root asi nemáš?

[ Odeslano z Android ] Obrázek

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


pát 26.09.14 21:29
Profil Twitter Facebook
Nováček

Registrován: čtv 08.11.12 16:38
Příspěvky: 37
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: LG G2 vyskakující okno prohlížeče
Je to hra Bubble Blust, Root nemam, internet normálně využívám


pát 26.09.14 21:45
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: LG G2 vyskakující okno prohlížeče
na GP jsem našel bubble blast 2, která využívá scoreloops... takže internet máš vypnutý a hra se snaží skontaktovat s online zebrickem, registrace atd...

jestli to je ta hra co myslis/hrajes

jine hry ti to nedelaji, hadam. hm, zkus jen pro tu srandu stahnout hru REDLINE RUSH, je zdarma a vyuziva tu samou sluzbu... pokud to bude delat i tam, zapni net, a hraj s netem, regni se a nebude te to stvat. nebo hru proste smaz. ;)

[ Odeslano z Android ] Obrázek

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


pát 26.09.14 21:53
Profil Twitter Facebook
Profesionál

Registrován: stř 24.04.13 11:37
Příspěvky: 243
Poděkovali mu: 38 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: LG G2 vyskakující okno prohlížeče
v tomhle pripade bych asi doporucil nainstalovat do telefonu AVG,nastavit na vysokou citlivost,nechat to projet mobil a tipuji ze to oznaci danou hru za otravnou a na smazani.. Vidim to na problém te hry a takových je na GP hodne..

_________________
samsung XCover 2, adroid 4.1.2 home made ROOTed stock ROM :-)


sob 27.09.14 07:18
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30.11.09 12:26
Příspěvky: 310
Poděkovali mu: 66 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: LG G2 vyskakující okno prohlížeče
Ještě lepší nápad je naistalovat xposed Framework a modul xpriváci šlape výborně a od teď si aplikace mohou dovolit jen to co já chci. Takže žádné přistupování k telefonnímu seznamu a žádné samovolné spouštění reklam nebo stahování.


úte 30.09.14 01:43
Profil Zobrazit autorovy stránky
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: LG G2 vyskakující okno prohlížeče
Nepotřebuje Xposed root? Pod modulem xprivacy si představím něco jako skryté možnosti App Ops ve stock Android (většina custom romek to má zpřístupněné)...jde ale určitě zakázat i aktivita reklam, resp. vyskakovacích oken? Navíc co si tak pamatuji, dost lidí mělo po instalaci Xposed Frameworku problémy se stabilitou systému...jak to je u tebe, jestli se mohu zeptat?

Sry za menší OT, ale užitečná diskuze neuškodí :)

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


úte 30.09.14 10:02
Profil Twitter
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: LG G2 vyskakující okno prohlížeče
xposed framework dělá stejnou neplechu jako cydia u iOS.
Ano ROOT je třeba a už jsem i někde psal, že drtivá většina patchů je dělaná pro top smazungy a mam pocit ze i htc. A jsou většinou doplnění funkce, které mají customky, nebo lepší optimalizované stock romky.

Osobně tomu MONTy taky nevěřím, fungovat to může, ale za cenu stability a s ohledem na bezpečnost bych to už vubec nepoužíval.

framework je psán v Javě, je přizpůsoben danému modelu a přepisuje se univerzal xposed verzí... z osobni zkušenosti na g300 jsem měl víc problémů než užitku a děkuji už nikdy více.

rád si poslechnu názor jiného uživatele, jelikož mám známého s htc, a ten si ho nemůže vynachválit a byl překvapen, že ja xposed zavrhuju

[ Odeslano z Android ] Obrázek

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


úte 30.09.14 10:39
Profil Twitter Facebook
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.