My-mobile
Právě je ned 17.12.17 18:29

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra


V této sekci platí samozřejmě také Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..

Před přispěním do této sekce si v profilu vyplňte kolonku Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.., a to jak model telefonu, tak verzi Androidu.



Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 17 ] 
 Problém s hrou 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: sob 26.01.13 18:35
Příspěvky: 23
Poděkovali mu: 5 x

Příspěvek Problém s hrou
Zdravím, dostal se mi do ruky smažung :skull: a pařil jsem na něm gamesu Total conquest, určitě někteří znáte ;). Šlo to pěkně až do doby, kdy se mi aktualizoval software(automatická aktualizace). Od té doby mi nejde hra spustit, klikám jak o život, ale vůbec to nenaskočí. Myslíte, že to půjde nějak zprovoznit? :-)

_________________
Obrázek


ned 19.10.14 14:35
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Problém s hrou
Myslím, že by bylo vhodné si hlavně přečíst pravidla v horní části stránky a uvést podstatné náležitosti dříve, než budeš po zásluze "odměnen" ;)

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


ned 19.10.14 14:43
Profil Twitter
Nováček

Registrován: sob 26.01.13 18:35
Příspěvky: 23
Poděkovali mu: 5 x

Příspěvek Re: Problém s hrou
Promiň bro, doplněno.

_________________
Obrázek


ned 19.10.14 14:47
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Problém s hrou
Jako první krok bych zkusil re-instalaci hry (pozor, abys nepřišel třeba o postup).

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


ned 19.10.14 15:08
Profil Twitter
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Problém s hrou
smaž data aplikace, ve správci aplikací.
pokud je hra na kartě, přesuň ji do paměti tel.

o postup ve hře se bát nemusíš, je uložen na serveru Gameloftu, osobně bych se spíš hru bál hrát, jelikož GL to jednou za čas dost zvoře a postupy na serverech se promíchají a nakonec hraješ s jinou sestavou atd.

osobně sem to zažil xD a přestal hned hrát

[ Odeslano z Android ] Obrázek

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


ned 19.10.14 15:14
Profil Twitter Facebook
Nováček

Registrován: sob 26.01.13 18:35
Příspěvky: 23
Poděkovali mu: 5 x

Příspěvek Re: Problém s hrou
MONTe, to už jsem zkoušel, zapomněl jsem to napsat.

A to co píše penthaler mi bohužel nepomohlo. Prostě se to vůbec neotevře, jen blikne obrazovka... :/

_________________
Obrázek


ned 19.10.14 15:43
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: stř 17.11.10 11:09
Příspěvky: 523
Poděkovali mu: 246 x
Medaile: 4
Member (1) High calibre silver (1) Team member silver (1) Helper (1)

Příspěvek Re: Problém s hrou
Šlo o aktualizaci hry nebo aktualizaci systému? V druhém případě bych downgradoval systém (za užití programu ODIN), v prvním případě máš smůlu - výrobce by se v takovém případě rozhodl, že na tvém telefonu už prostě hra nepojede. :D

_________________
Hey girl, are you a Lenovo ThinkPad? Because if not, you're not worth my time.


Bring back HiFake.


ned 19.10.14 15:45
Profil
Nováček

Registrován: sob 26.01.13 18:35
Příspěvky: 23
Poděkovali mu: 5 x

Příspěvek Re: Problém s hrou
Zdravíčko, Ozzelote, aktualizace systému asi. Prostě se mi to zobrazilo, já dal aktualizovat a robot už pracoval... :D

_________________
Obrázek


Naposledy upravil Ozzelot dne ned 19.10.14 16:07, celkově upraveno 1
Mé O je vždy velké... ^^


ned 19.10.14 16:07
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Problém s hrou
pokud proběhla aktualizace SW, pak je nejlepší udelat formát telefonu a karty.

(tovární nastavení)

předtím proveď zálohu kontaktů a životně důležitých věcí. pokud máš root, nainstaluj titanium backup a zazalohuj i data her, pokud nechceš přijít o postup.

hra by mohla nabehnout v poho a pokud ne, pak jak psali ostatní, odin a flashnout starší FW. pokud si ale nejsi jistý jak na to, tak se na to vykašli, u total conquest stejně není oč stát ;)

[ Odeslano z Android ] Obrázek

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


ned 19.10.14 18:45
Profil Twitter Facebook
Nováček

Registrován: sob 26.01.13 18:35
Příspěvky: 23
Poděkovali mu: 5 x

Příspěvek Re: Problém s hrou
Hm, nejsem si jisty a nikoho kdo to umi neznam... bohuzel :D . Me se hra nezdala spatna s uz jsem mel lvl 32. 2 mesice hrani pryc... myslis ze by to mohlo jit az se to zase aktualizuje? :)

[ Odeslano z Android ] Obrázek

_________________
Obrázek


pon 20.10.14 11:33
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Problém s hrou
upřímně, na G300 mi na GB šlo x dobrých her, které po aktualizaci na ICS nešli. Ty si ale nedělal tak razantní krok, pouze JB 4.1 na JB 4.2 (hádám) a tam by problém s kompatibilitou byl výjimečný.

napíšeš ale, že si mazal data, ani jestli si dělal tovární nastavení tel., osobně bych viděl problém právě v tom, i když u smažungů je možné všechno.

jinak ještě můžu doporučit alternativu jako je Castle Clash nebo Clash of Clans, popřípadě Jungle Heat, a je x dalších a věř, že lepších než GL ;)

btw, taky sem to hrál dlouho, a GL domrvili save

[ Odeslano z Android ] Obrázek

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


pon 20.10.14 13:17
Profil Twitter Facebook
Nováček

Registrován: sob 26.01.13 18:35
Příspěvky: 23
Poděkovali mu: 5 x

Příspěvek Re: Problém s hrou
Nahore jsem psal, ze to mazani dat nepomohlo.. a to tovarni nastaveni nechapu, nebo spis neumim.. :D bohuzel moc se v mobilech nevyznam, proto sem pisu...

[ Odeslano z Android ] Obrázek

_________________
Obrázek


pon 20.10.14 17:54
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Problém s hrou
Tovární nastavení má každý mobil implementované v menu nastavení. Dle modelu a verze androidu každý jinde většinou ale v místech:

Nastavení - Zálohování a obnovení - obnovení továrních dat (4.2.2 např.)

A jak už jsem psal, je důležité si zálohovat kontakty (synchronizace s účtem google, zkopírovat na kartu, simkartu, exportovat do *.vcf ... ručně opsat xD )

------
Napadá mě, že je dost možné, že hru nedáš díky HW nárokům systému. Novější OS více vytíží HW mobilu a už nezbývá dostatek pro chod GL her (ty sou náročné jak ďas, ať se jedná o cokoli).

------
Vyzkoušej ho teda zformátovat (tovární nastavení), aspoň vyloučíme další možnost...

btw. nemáš náhodou nainstalovaný FB nebo cokoli spojené s ním? Kdyžtak nejdřív smaž, vypni, jakkoli odstraň z mobilu - i to je žrout xD

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


pon 20.10.14 19:02
Profil Twitter Facebook
Nováček

Registrován: sob 26.01.13 18:35
Příspěvky: 23
Poděkovali mu: 5 x

Příspěvek Re: Problém s hrou
FB mam. Odinstaloval jsem ho, ale stejne to neslo. Dobry je, ze mi to dneska psalo at si koupim tokeny v TC. :D Hele asi to nebudu hrotit, hraju ted DT2. Nechce se mi ted do zalohovani, mozna pozdeji. Myslim si, ze to bude tim, jak se to aktualizovalo. Od ty doby to taky nejde.

_________________
Obrázek


úte 21.10.14 18:44
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 20:01
Příspěvky: 60
Poděkovali mu: 3 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Problém s hrou
Tak třeba zkusit app GLtools třeba nějak pomůže.

_________________
Když pomůžu, tak poděkovat potěší :D


ned 26.10.14 14:08
Profil
Nováček

Registrován: sob 26.01.13 18:35
Příspěvky: 23
Poděkovali mu: 5 x

Příspěvek Re: Problém s hrou
Nemam root.

[ Odeslano z Android ] Obrázek

_________________
Obrázek


ned 26.10.14 22:55
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.10.09 19:13
Příspěvky: 688
Poděkovali mu: 189 x
Medaile: 2
Member (1) Team member silver (1)

Příspěvek Re: Problém s hrou
Tady vidím problémy po aktualizaci, kdy při přechodu na novější SW mohl zůstat nějaký balast který teďkom dělá problémy. Tovární nastavení, telefon se vzpamatuje a mělo by pak jít vše v klidu.

PŘED tím je ovšem dobré si zálohovat třeba sms, kontakty(ty máš snad na Google účtu ne?) apod, na to mohu doporučit aplikaci Helium
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Doporučuji si ovšem pročíst popis té aplikace a řídit se tím co tam je psané



Ten balast, dělalo mi to kdysi problém na Nexus S, kdy byl z GB upgradován na ICS 4.0.3, pak na ICS 4.0.4 a pak na JB 4.1, to už dělalo velkou neplechu


pon 27.10.14 19:42
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 17 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.