My-mobile
Právě je čtv 14.12.17 19:52

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra


V této sekci platí samozřejmě také Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum..

Před přispěním do této sekce si v profilu vyplňte kolonku Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.., a to jak model telefonu, tak verzi Androidu.



Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 jak na rootHuawei Y 550 ? 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: sob 09.05.15 11:17
Příspěvky: 28
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek jak na rootHuawei Y 550 ?
Ahoj odborníci.Googlil jsem celý týden,ale root na na tento telefon jsem nenašel.Nemáte s ním někdo zkušenosti? :cry:


sob 16.05.15 18:06
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14813
Poděkovali mu: 4123 x
Medaile: 4
Universal writer (1) Best uploader (1) Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: jak na rootHuawei Y 550 ?
Strejda Google cca 30 s.

Měl by to zvládnout One Click Root
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
Obrázek

Obrázek


sob 16.05.15 19:39
Profil
Nováček

Registrován: sob 09.05.15 11:17
Příspěvky: 28
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: jak na rootHuawei Y 550 ?
Ten jsem zkoušel také - neúspěšně.Jednou jsem dělal s USB laděním,podruhé bez něj.


sob 16.05.15 22:04
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14813
Poděkovali mu: 4123 x
Medaile: 4
Universal writer (1) Best uploader (1) Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: jak na rootHuawei Y 550 ?
Takže klasická metoda:
1. odemknout bootloader
2. nahrát CWM
3. flash SuperSU

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
Obrázek

Obrázek


sob 16.05.15 23:46
Profil
Nováček

Registrován: sob 09.05.15 11:17
Příspěvky: 28
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: jak na rootHuawei Y 550 ?
Spustil jsem Kingo root jako správce.Vše proběhlo v pořádku,napsalo mi to v mobilu "Root succeeded",ale telefon se nerestaroval.Po provedení ručního restartu se nic nezměnilo.Nějaký nápad?


ned 17.05.15 06:43
Profil
Nováček

Registrován: sob 16.05.09 18:22
Příspěvky: 29
Poděkovali mu: 8 x

Příspěvek 
Nevím jakou verzi King rootu máš, ale já dělal root známému jejich poslední verzí programu a stalo se mi to samé. Pořád jsem hledal kde je nainstalován supersu a nic, potom jsem si všimnul dvou nových aplikaci. Kingo blanka a Kingo user,který mě to nainstalovalo místo super su. Tu první apk jsem odinstaloval a nechal jen Kingo user, ta nahrazuje super su.

Odesláno z mého A880


ned 17.05.15 07:29
Profil
Nováček

Registrován: sob 09.05.15 11:17
Příspěvky: 28
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: jak na rootHuawei Y 550 ?
mám verzi King root 1.3.6 a nic to neinstalovalo.Možná tam vadí Kinguser,který nemohu odinstalovat.jak s ním pryč?


ned 17.05.15 08:30
Profil
Nováček

Registrován: sob 16.05.09 18:22
Příspěvky: 29
Poděkovali mu: 8 x

Příspěvek Re: jak na rootHuawei Y 550 ?
Kingo user plní stejnou funkci jako super su.Pokud tam máš kingo user tak by to mělo být rootnutý.Zkus nějaký program který vyžaduje root.Odinstalovat jde jedině unrootem,protože ho kingo při rootování instaluje jako systémovou aplikaci.Bohužel se budeš muset smířit s tím,že nebudeš používat super su ale kingo user.Před chvilkou jsem rootoval další telefon pro známého a kingo root opět nainstaloval kingo user a né super su,ale telefon je rootnutý.Zřejmě vývojáři kingorootu začali používat svého správce místo superu.


ned 17.05.15 11:42
Profil
Nováček

Registrován: sob 09.05.15 11:17
Příspěvky: 28
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: jak na rootHuawei Y 550 ?
Kinguser tam zůstal po předchozí instalaci a nejde odinstalovat.Teď jsem si udělal root s Kingo Root -hlásí že úspěšně.Super SU nejde nainstalovat,protože je tam ten Kinguser.Takže tel. mám rootnutý,ale přes Kinguser,ani jiný program nejdou odinstalovat žádné systémové aplikace.


ned 17.05.15 16:12
Profil
Nováček

Registrován: sob 16.05.09 18:22
Příspěvky: 29
Poděkovali mu: 8 x

Příspěvek Re: jak na rootHuawei Y 550 ?
Přes king user nic neodinstaliješ,je to pouze správce rootu,který umožňuje aplikacím přístup do systému(stejně jako to dělá super su).Pokud chceš odinstalovat systemové aplikace a máš to skutečně rootnuté(stopro zjistíš aplikací Root Checker) je potřeba nainstalovat nějakou apku na odinstalac, např. Root Uninstaller.


ned 17.05.15 17:28
Profil
Nováček

Registrován: sob 09.05.15 11:17
Příspěvky: 28
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: jak na rootHuawei Y 550 ?
Tak jsem nainstaloval Tebou navržené programy a zjistil jsem,že root nemám.Jak tedy dostat apk Kingouser z telefonu?


pon 18.05.15 05:48
Profil
Nováček

Registrován: sob 16.05.09 18:22
Příspěvky: 29
Poděkovali mu: 8 x

Příspěvek 
To bohužel bez rootu nejde,ale trošku jsem hledal našel toto:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


nebo:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Tak na to zkus kouknout.Těžko se radí takhle na dálku.

Odesláno z mého A880


pon 18.05.15 10:12
Profil
Nováček

Registrován: sob 09.05.15 11:17
Příspěvky: 28
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: jak na rootHuawei Y 550 ?
Nato si netroufnu(je to rozmazané) a anglicky neumím.Ale každopádně za snahu díky.Když se mi to v budoucnu nějak podaří,dám vědět.Jirka


pon 18.05.15 12:14
Profil
Profesionál

Registrován: stř 24.04.13 11:37
Příspěvky: 243
Poděkovali mu: 38 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: jak na rootHuawei Y 550 ?
kdyz to tak ctu,tak jestli nejde odstranit ten Kingouser,tak ho musel ten program zapsat do ROM,jinak by sel odstranit.Takze bych rekl ze ROOT tam je,jen je jeste neco spatne... Koukni do slozky /system/xbin a slozky /system/bin jestli tam nekde neni soubor se jmenem "su" (bez tech uvozovek)...

_________________
samsung XCover 2, adroid 4.1.2 home made ROOTed stock ROM :-)


pon 18.05.15 13:51
Profil
Nováček

Registrován: sob 09.05.15 11:17
Příspěvky: 28
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: jak na rootHuawei Y 550 ?
Složka "System" se mi v telefonu ani na SD kartě nezobrazuje....


pon 18.05.15 15:48
Profil
Profesionál

Registrován: stř 24.04.13 11:37
Příspěvky: 243
Poděkovali mu: 38 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: jak na rootHuawei Y 550 ?
Stahni z Google Play ES file manager.Normalni prohlizec souboru to nevidi.Tam pak v / uvidíš i slozku System,spolu s Data,ETC,Cache a dalšími..

_________________
samsung XCover 2, adroid 4.1.2 home made ROOTed stock ROM :-)


pon 18.05.15 19:55
Profil
Nováček

Registrován: sob 09.05.15 11:17
Příspěvky: 28
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: jak na rootHuawei Y 550 ?
Takže SU tam je,ale nejde vymazat.


úte 19.05.15 05:57
Profil
Profesionál

Registrován: stř 24.04.13 11:37
Příspěvky: 243
Poděkovali mu: 38 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: jak na rootHuawei Y 550 ?
nejde o to ho vymazat.SU zarizuje ten ROOT jako takovy.Napada me,ze by jsi mohl tu aplikaci Kingouser zakazat.Takle to vypada ze to ty prava ROOTa blokuje uplne na vsechno.Dival jsi se do te Kingouser aplikace jestli tam neni nejake nastaveni na zablokovani vseho,nebo seznam zablokovanych ? Aplikaci neznam,tak te nedokazu navest..

_________________
samsung XCover 2, adroid 4.1.2 home made ROOTed stock ROM :-)


úte 19.05.15 07:29
Profil
Nováček

Registrován: sob 09.05.15 11:17
Příspěvky: 28
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: jak na rootHuawei Y 550 ?
Tak jse to zakázal a zmizelo to z plochy.Ale štve mě,že to tam je a blokuje místo.Budu pátrat dál.Neměl by jsi český návod na 1. odemknout bootloader
2. nahrát CWM
3. flash SuperSU? ˇčíslo už mi číňani poslali.


úte 19.05.15 08:11
Profil
Profesionál

Registrován: stř 24.04.13 11:37
Příspěvky: 243
Poděkovali mu: 38 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: jak na rootHuawei Y 550 ?
Bohuzel Huawei pristroji se nesetkavam vubec,tak s bootloaderem nepomuzu.Podle pritomnosti SU ve slozkach mas ROOT udelany,takze stracil by nejaky spravce co by ridil pristup.Mozna by bylo jeste dobre zkusit stahnout nejaky z terminalu a zkusit prikaz su,jestli te to hodi do ROOT konzole kdyz neni zaply zadny spravce.Kdyz jo,tak je vse ok.Co se tyce zabraneho mista,tak je to podle toho co pises nahrane v ROM a to je samostatny oddil a tak ti to nikde nic neubralo z toho co muzes vyuzit..

Co myslis tim Flash SuperSU ???

_________________
samsung XCover 2, adroid 4.1.2 home made ROOTed stock ROM :-)


úte 19.05.15 09:57
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.