My-mobile
Právě je čtv 24.09.20 08:53

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 90 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
 [Pokročilý] Dualtouch pro Xperia X8 
Autor Zpráva
Ex-Tým

Registrován: pon 11.04.11 13:42
Příspěvky: 863
Poděkovali mu: 316 x
Medaile: 3
High calibre silver (1) Uploader (1) Helper (1)

Příspěvek [Pokročilý] Dualtouch pro Xperia X8
Takže pozor toto JE opravdový multitouch pro X8ŽADNÝ pinch to zoom!!!

Potřebujete
- X8,
- Baseband x15
-¨mít Cypress chip (jak to poznáte uvidíte níže)

Časté problémy:
- na FroyoBread - nemůžete přijmout nebo odmítnout příchozí hovor - funguje, pokud jsou přidávány do hw_config.sh
- Cypress chip nehlásí druhý dotek není-li vzdálenost mezi prsty je větší než cca 110 bodů
- Pokud slajdnete jedním prstem k druhému - chip zaznamená jeden prst a geometrický střed ve středu mezi dvěma prsty


Jak zkontrolujete, který čip naše X8 má:
- Pokud již máte X8Gesture modul od doixanh a pracuje na vaší X8 - máte synaptic chip
- Spusťte následující příkaz v shellu (ADB, nebo přes Terminal Emulator):
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.



Zobrazí-li se něco takového, to znamená, že vaše X8 je používá Cypress čip, (Tak se podívejte na code níže)
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Pokud se zobrazí "permission denied" musíte nejdříve vložit toto
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

a pototm můžete použít příkazy výše.

Návod instalace:
- Dejte ax8mt.ko / system / lib / modules
- Spusťte následující příkazy v terminálu

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


- zapněte dmesg in shell, musí obsahovat následující řádky:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


To je vše - Dual-touch by nyní měl fungovat.

Dokud nebudete mít jistotu že máte cypress chip neinstalujte hw_config.sh!!!


Pokud se bude systém furt rebootovat,použijte adb příkaz:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


ENJOY ENJOY :bang:

tento návod jsem přeložil pro my-mobile nekopírovat!
:deda:
(nenesu žádnou odpovědnsot za škodu na vašem haradwaru a softwaru, popřípadě na vašich trenkách)


čtv 14.07.11 08:15
Profil Steam Zobrazit autorovy stránky
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: ned 08.06.08 15:42
Příspěvky: 438
Poděkovali mu: 30 x
Medaile: 2
Member (1) Writer gold (1)

Příspěvek Re: !!!X8!!!<Pokročilý> Dualtouch pro Xperia X8
Zkoušel jsem použít google, ale bezvýsledně, tak se ptám: bylo by něco podobnýho možné i na x10 mini? Ptám se proto, že tyto dva telefony jsou téměř jednovaječná dvojčata... mají (alespoň některé) x10 mini Cypress chip?

_________________
Obrázek

Jsem zpět!
Barty


čtv 14.07.11 14:09
Profil Skype
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: ned 06.09.09 19:52
Příspěvky: 900
Poděkovali mu: 118 x
Medaile: 1
Helper (1)

Příspěvek Re: !!!X8!!!<Pokročilý> Dualtouch pro Xperia X8
Za 1) shaak tu psal návod jak zjistit jestli máš cypress chip
za 2) žádná x10 mini nemá cypress ani nic podobnýho co by umožnovalo plnohodnotnej dualtouch

_________________
Obrázek


čtv 14.07.11 19:56
Profil
Nováček

Registrován: čtv 14.07.11 19:34
Příspěvky: 2
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: !!!X8!!!<Pokročilý> Dualtouch pro Xperia X8
Ahoj,
Chtěl bych se zeptat jde instalovat dualtouch i pokud cypress chip nemám, nebo se mýlím? => po zadání "dmesg | grep cyttsp-i2c" mi ukáže "<4>[ 2.404694] cyttsp-i2c: probe of 0-0024 failed with error -12"
A ještě se chci zeptat, každá X8 má jinný čip?
Moc děkuji za objasnění.


čtv 14.07.11 20:35
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: ned 06.09.09 19:52
Příspěvky: 900
Poděkovali mu: 118 x
Medaile: 1
Helper (1)

Příspěvek Re: !!!X8!!!<Pokročilý> Dualtouch pro Xperia X8
Ani ne.. ale jem ožný výskyt dvou druhů x8 a pokud cypress nemáš tak máš to co x 10mini - smůlu

_________________
Obrázek


čtv 14.07.11 21:08
Profil
Nováček

Registrován: čtv 14.07.11 19:34
Příspěvky: 2
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: !!!X8!!!<Pokročilý> Dualtouch pro Xperia X8
No výborně, to bych do toho :-)
Takže ten error-12 znamená že patřim k tý smůle?Díky


čtv 14.07.11 21:13
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: ned 06.09.09 19:52
Příspěvky: 900
Poděkovali mu: 118 x
Medaile: 1
Helper (1)

Příspěvek Re: !!!X8!!!<Pokročilý> Dualtouch pro Xperia X8
Pokud si udělal vše jak popisoval shaak a pokud shaak to napsal správně a pokud zároven ten návod funguje tak máš smůlu.

_________________
Obrázek


čtv 14.07.11 23:16
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17.11.06 16:28
Příspěvky: 479
Poděkovali mu: 73 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: !!!X8!!!<Pokročilý> Dualtouch pro Xperia X8
ale x 10mini pro to je jinna u te dual touch jde ...ale nechapu na co vam u X10 mini bude dual touch vsak to ma displej skoro jak nokia 6300 ..


jinak pekna prace Shaaku ;)

_________________
-----------------------
jsem všude zdejší :)
-----------------------


čtv 14.07.11 23:35
Profil
Expert
Uživatelský avatar

Registrován: pon 10.11.08 20:30
Příspěvky: 536
Poděkovali mu: 34 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: !!!X8!!!<Pokročilý> Dualtouch pro Xperia X8
A je to plnohodnotný DT ?Mě se nějaký nainstaloval s custom ROM, ale druhý dotek je posunutý Je to i tady, nebo to tady funguje jak má ?

_________________
Když teď vytáhnu ze šuplíku tu starou x8, tak mi přijde hrozně malinká ^^

Dneska si každej trouba koupí tričko a jedničkama a nulama, stáhne si pár ajťáckých her a hned si o sobě myslí, že je těžkej geek...

Obrázek


úte 19.07.11 14:35
Profil Skype Facebook Zobrazit autorovy stránky
Expert
Uživatelský avatar

Registrován: pon 10.11.08 20:30
Příspěvky: 536
Poděkovali mu: 34 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: !!!X8!!!<Pokročilý> Dualtouch pro Xperia X8
Heleďte, já jsem asi debil, ale za boha nemůžu přijít na to, jak ten příkaz v tom terminal emulatoru spustit :lolec:

_________________
Když teď vytáhnu ze šuplíku tu starou x8, tak mi přijde hrozně malinká ^^

Dneska si každej trouba koupí tričko a jedničkama a nulama, stáhne si pár ajťáckých her a hned si o sobě myslí, že je těžkej geek...

Obrázek


sob 23.07.11 17:25
Profil Skype Facebook Zobrazit autorovy stránky
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: ned 06.09.09 19:52
Příspěvky: 900
Poděkovali mu: 118 x
Medaile: 1
Helper (1)

Příspěvek Re: !!!X8!!!<Pokročilý> Dualtouch pro Xperia X8
Klávesnici?:D

_________________
Obrázek


sob 23.07.11 17:47
Profil
Expert
Uživatelský avatar

Registrován: pon 10.11.08 20:30
Příspěvky: 536
Poděkovali mu: 34 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: !!!X8!!!<Pokročilý> Dualtouch pro Xperia X8
No jo tá to tam napíšu, ale nějak nevim, co dál ^^

_________________
Když teď vytáhnu ze šuplíku tu starou x8, tak mi přijde hrozně malinká ^^

Dneska si každej trouba koupí tričko a jedničkama a nulama, stáhne si pár ajťáckých her a hned si o sobě myslí, že je těžkej geek...

Obrázek


sob 23.07.11 17:54
Profil Skype Facebook Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pát 18.06.10 17:52
Příspěvky: 116
Poděkovali mu: 15 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: !!!X8!!!<Pokročilý> Dualtouch pro Xperia X8
můžete to někdo prosím popsat podrobněji nějak to nechápu :-)

_________________
iOS 8.1 JB


sob 23.07.11 18:36
Profil
Pokročilý

Registrován: sob 15.01.11 13:21
Příspěvky: 56
Poděkovali mu: 10 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: !!!X8!!!<Pokročilý> Dualtouch pro Xperia X8
Pro 3kolik... Pokud mas custom romku tak tam vetsinou byva dany fake dualtouch (tzv. x8gesture) a jestli ti de tak mas synaptic pokud ti nejde tak je to cypress... Presne vim co myslis mam to taky (mam synaptic) je to jenom na pinch-to-zoom :( ....
PS: Na xda konecne pracuji na opravdovem dualtouchu pro synaptic :bang:

_________________
Gin2JellyBean v2.4.0


sob 23.07.11 20:08
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: ned 06.09.09 19:52
Příspěvky: 900
Poděkovali mu: 118 x
Medaile: 1
Helper (1)

Příspěvek Re: !!!X8!!!<Pokročilý> Dualtouch pro Xperia X8
3kolik píše:
No jo tá to tam napíšu, ale nějak nevim, co dál ^^


Dáš enter:D Na psaní do konzole je prostě lepší HW keyboard :D
P.S. Já měl na Milestone dulatouch a ted mám five touch :D:P

_________________
Obrázek


sob 23.07.11 21:21
Profil
Nováček

Registrován: stř 13.07.11 12:51
Příspěvky: 1
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: !!!X8!!!<Pokročilý> Dualtouch pro Xperia X8
prosim o pomoc mneto tam napise snad 10000 radku pisnete my distak na skype saw134 diky komu koliv kdo jse ozve na pomoc


pát 29.07.11 20:16
Profil
Nováček

Registrován: úte 12.04.11 11:58
Příspěvky: 4
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: !!!X8!!!<Pokročilý> Dualtouch pro Xperia X8
Prepacte mozno poviem hlupost, ale neslo by urobit videonavod pretoze ja si nejak neverim a nemam velke zkusenosti s Rootom a podobne. Velmi prosim o videonavod.


pát 05.08.11 10:52
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: ned 20.06.10 19:40
Příspěvky: 54
Poděkovali mu: 48 x
Medaile: 3
High calibre silver (1) Writer bronze (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: !!!X8!!!<Pokročilý> Dualtouch pro Xperia X8
Pro ty co jim vyjede po tom zadani kodu error tak zkuste zadat tohle : dmesg | grep synaptic pokud vam vijede asi 10 řádku a v předposlednim bude x8gesture mate synaptic. Ja do ty smůly kvuli blbosti SE patřim taky :(

A muzu se zeptat co znamena tohle :
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


pát 05.08.11 12:05
Profil
Nováček

Registrován: pon 11.10.10 18:38
Příspěvky: 13
Poděkovali mu: 1 x

Příspěvek Re: !!!X8!!!<Pokročilý> Dualtouch pro Xperia X8
Mám takový problém, po napsání
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Se mi nic nenapíše, prostě dám enter a přeskočím na další řádek ale nic se nestane.. ROOT mám


stř 17.08.11 09:43
Profil
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon 28.09.09 18:59
Příspěvky: 1
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: [Pokročilý] Dualtouch pro Xperia X8
Mám stejný problém, taky se mi nic nenapíše jen přeskočím na další řádek. Znamená to že mám synaptic nebo něco dělám špatně?


stř 17.08.11 10:59
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 90 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.