My-mobile
Právě je pon 25.03.19 15:15

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 97 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
 Navigon - řešení problémů, poradna, informace 
Autor Zpráva
Pokročilý

Registrován: stř 29.10.08 19:40
Příspěvky: 50
Poděkovali mu: 1 x
Medaile: 2
Member (1) Writer bronze (1)

Příspěvek Navigon - řešení problémů, poradna, informace
Mám Galaxy SII a neumí mi to najít polohu :/ nevíte někdo co stím ? :(

Související témata:
- Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Naposledy upravil Hepaa dne pát 12.07.13 19:24, celkově upraveno 3
Téma rozděleno z důvodu přehlednosti


úte 02.04.13 16:13
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14846
Poděkovali mu: 4154 x
Medaile: 4
Universal writer (1) Best uploader (1) Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: Navigon
Zkus napoprvé zafixovat satelity, třeba pomocí Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


úte 02.04.13 17:22
Profil
Pokročilý

Registrován: stř 29.10.08 19:40
Příspěvky: 50
Poděkovali mu: 1 x
Medaile: 2
Member (1) Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Navigon
Tak ani pres ten fix mi to neponuze :-( na normalnich mapach vestavenych mi to najde polohu do 2 sekund ... tak ja nevim... poradte mi prosim nejakou jinou dobrou hlasovou navigaci :-)


čtv 04.04.13 11:00
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: ned 14.11.10 10:39
Příspěvky: 53
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Navigon
Germanicus:
Ted jsem nainstaloval pouze tu instalačku a vše se mi pak stáhlo online.Sice to trvalo déle,ale šlo to bez stahování ostatních mirrorů.

_________________
Už mě Appl nebaví tak jsem přešel na Galaxy Note 2


ned 21.04.13 20:06
Profil
Nováček

Registrován: sob 02.06.07 14:55
Příspěvky: 40
Poděkovali mu: 1 x
Medaile: 1
Member (1)

Příspěvek Re: Navigon
Ahoj uz mi to nejde nainstalovat pise ze není aplikace radne zakoupena.Muzu poprosit o nejakou jinou verzi?Dekuji


ned 28.04.13 14:26
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14846
Poděkovali mu: 4154 x
Medaile: 4
Universal writer (1) Best uploader (1) Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: Navigon
Toto je poslední verze, jiná není. Teď jsem zkoušel novou instalaci, včetně stažení map a vše OK. (Na zařízení, kde Navigon nikdy nebyl instalován). Chyba bude zřejmě někde jinde.
Zkus novou instalaci.
1. Smazat data apk ve správci aplikací
2. Odinstalovat apk
3. Smazat složku Navigon z karty
4. Nová instalace


ned 28.04.13 17:04
Profil
Nováček

Registrován: sob 02.06.07 14:55
Příspěvky: 40
Poděkovali mu: 1 x
Medaile: 1
Member (1)

Příspěvek Re: Navigon
Tak jsem to zkusil na Galaxy s3 od Vodafone tam je to v pohode.A na Note 2 z Nemecka to dela porad problémy.Muze to byt tim ze telefon je urcen pro nemecky trh?Dekuji


ned 28.04.13 18:04
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14846
Poděkovali mu: 4154 x
Medaile: 4
Universal writer (1) Best uploader (1) Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: Navigon
To opravdu netuším, ale moc bych se divil, kdyby to byl tento důvod. Zkus oslovit Penthalera, ten ví všechno.


ned 28.04.13 18:11
Profil
Nováček

Registrován: sob 02.06.07 14:55
Příspěvky: 40
Poděkovali mu: 1 x
Medaile: 1
Member (1)

Příspěvek Re: Navigon
Tak uz to mam.Bylo to tim ze na Note 2 jsem nebyl prihlasenej na googlu ucte ci google play.Dekuji :wink:


stř 01.05.13 10:30
Profil
Nováček

Registrován: pon 05.11.12 22:21
Příspěvky: 33
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Navigon
Nainstaloval jsem pouze aplikaci Navigon Europe v4.8.0.A vsechny ostatni data a mapy jsem dotahal prez wifi a maka tak jak ma.
Xperia ray.


čtv 02.05.13 10:28
Profil
Nováček

Registrován: čtv 27.06.13 05:40
Příspěvky: 1
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Navigon
mohu potvrdit že verze 4.8 je plně funkční...stačí stáhnout aplikaci a o zbytek už se postará WiFi.
-jdou sehnat někde další hlasy?
-jdou někde sehnat i radary?
díky


čtv 27.06.13 14:00
Profil
Nováček

Registrován: úte 17.11.09 19:22
Příspěvky: 7
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Navigon - problém s instalací
Dobrý den,
zkoušel jsem již vícero verzí a i různě telefon restartovat. Mam Lenovo P770, instalace projde v naprostém pořádku, následně dojde k spojení se serverem a ověření registrace. Vše v pořádku. Když odkliknu potom takovou nápovědu, dojde k vytvoření registrace a zde mi dojde k oznámení o chybě síťové/internetovém připojení. Zkoušel jsem psát jinam a bohužel mi zatím nikdo neodpověděl a začínám být z toho zoufalý. Kamarád si myslí, že je to tím, že mam v interní paměti jen 554MB volného a že tam navigon stahuje nějaká další data.


Naposledy upravil Hepaa dne pát 12.07.13 19:10, celkově upraveno 1
Téma rozděleno z důvodu přehlednosti


čtv 11.07.13 22:13
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14846
Poděkovali mu: 4154 x
Medaile: 4
Universal writer (1) Best uploader (1) Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: Navigon
V příspěvku Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. se píše, že při nové instalaci se stahuje 703 MB. Takže problém je asi vyřešen.
Zkusil jsi instalačku z karty ? (Nevím jestli jí Lenovo má)
Jinak nevím, o jaké registraci mluvíš. Pokud se při instalaci jakékoliv aplikace "třetích stran" objeví nějaká registrace,
vždy přeskočit nebo dát později.
Kam by ses chtěl s takto získanou apk registrovat ?

EDIT:
Zkus apk nainstalovat, nespouštět a hned jí přesuň na kartu. Potom jí spusť a stáhni potřebná data.


čtv 11.07.13 22:22
Profil
Nováček

Registrován: úte 17.11.09 19:22
Příspěvky: 7
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Navigon
Hovořím o automatických operacích. Spustím Navigon, ukáže se horinzontální ukazatel úrovně stahování (tady spíše funguje pro znázornění připojování). Pak se ukáže text "Spojení se serverem" a vedle něho zelená fajfka. To samé se opakuje u "Ověření registrace". Když se zobrazí text "Vytváření registrace", dojde k chybě.
Co myslíte tím instalačku z karty? Jako přemístit instalační soubor na SD kartu? Já s Anroidem nemam žádné zkušenosti, doposud jsem používal Windows Mobile. Tam se tyto instalace dali provádět přes PC s možností výběru místa instalace. Tady jsem na tohle bohužel ještě nenarazil jak na to. Ale zase si říká, že by teoreticky mělo být možné už stažená data umístit rovnou mimo interní pamět.

EDIT1: Odzkoušeno, nefunkční...
EDIT2: Teď mi psal na jiném fóru, že navigon nainstaloval na mobil s volnou kapacitou 80 MB na interní paměti.


pát 12.07.13 09:19
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14846
Poděkovali mu: 4154 x
Medaile: 4
Universal writer (1) Best uploader (1) Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: Navigon
Instalace z karty = umístit soubor.apk na paměťovou kartu a přes nějaký souborový manager spustit instalaci.
Pokud to neklapne, tak instalaci apk z telefonu, nespouštět a přesunout na kartu (menu- nastavení-aplikace-stažené-navigon-přesunout na kartu).
Po spuštění apk se všechna stažená data budou ukládat na kartu.
Vlastní aplikace má cca 40 MB, z toho po přesunu zústavá ve vnitřní paměti apk 2,94 MB a Data 5 MB, zbytek je na kartě


pát 12.07.13 09:35
Profil
Nováček

Registrován: úte 17.11.09 19:22
Příspěvky: 7
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Navigon
Bohužel nefunguje. Zkoušel jsem ještě restartovat mobil po přesunu aplikace na SD kartu. Nic... Není možné nakopírovat aplikaci z jiného mobilu případně provést instalaci ve spolupráci s PC (jako tomu bylo u Windows Mobile)?

EDIT: Tak poté co mi to hodí chybu a já se mrknu do správce aplikací, tak mi ukazuje Data 4,29MB.


pát 12.07.13 10:06
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14846
Poděkovali mu: 4154 x
Medaile: 4
Universal writer (1) Best uploader (1) Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: Navigon
Jsi při instalaci připojen k internetu?
Pokud ano, tak všechno smazat = odinstalovat aplikaci a mazat složku Navigon a všechno znova.
Tato navigace je perfektně ošetřená a nejsou s instalací žádné problémy.

Poprosím někoho z modů o přesun této konverzace někam jinam. Návody - Jak instalovat Navigon ? Nebo problémy s instalací.


pát 12.07.13 10:20
Profil
Nováček

Registrován: úte 17.11.09 19:22
Příspěvky: 7
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Navigon
Připojení jsem, jinak by se nespojil ani se serverem. Vždy mažu veškerá data. Před instalací vymažu data, dám odinstalovat, pak vymažu data přímo přes souborového správce (složku Navigon a dva soubory v ní-tuším že txt a xml)


pát 12.07.13 10:41
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14846
Poděkovali mu: 4154 x
Medaile: 4
Universal writer (1) Best uploader (1) Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: Navigon
Zkus to znova a pošli mi do SZ screenshot ať vím přesně, v které fázi se to kousne.
Dál budeme pokračovat pře SZ, už jsme vlákno zaplevelili dost.


pát 12.07.13 10:49
Profil
Nováček

Registrován: čtv 25.07.13 13:08
Příspěvky: 11
Poděkovali mu: 3 x

Příspěvek Re: Navigon
Zajímavý problém:

Doposud jsem používal Navigon 4.7, instalace tehdy OK, aktualizovalo to mapy vše fungovalo jak má. Nainstalováno jsem měl na dvou telefonech na obojích běžel. Stáhl jsem si však verzi 4.9 a nainstaloval na oba telefony + jsem si koupil ještě nový a na ten jsem si jej nainstaloval taky. Problém je ale v tom, že na telefonech, kde byla před tím verze 4.7 se za boha nemůžu dostat k situaci, aby mi to stáhlo nové mapy. Pořád tam jsou ty staré a i když všechny data vymažu a stáhne se vše znovu, vždy se stáhnou ty staré neaktualizované. Zjistil jsem to tak že na tom novém telefonu se stáhly aktuální mapy, už se zavedenými změnami kolem mého bydliště. Tak jsem udělal test a jeden z těch telefonu (ten který budu prodávat) jsem protáhnul přes factory reset a zkusil nainstalovat znovu verzi 4.9 ale zase mi to stáhlo pouze ty staré mapy. Vážně už nevím v čem je ta finta aby mi to stáhlo ty mapy nové. Pokud přehraji z nového mapy do starého tak to taky nefunguje, stáhne si to znovu ty staré. Oba telefony používají stejnou verzi instalačky. Nenapadá nikoho čím by to mohlo být ?


Naposledy upravil Hepaa dne čtv 25.07.13 13:42, celkově upraveno 1
Sloučení do příslušného tématu


čtv 25.07.13 13:14
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 97 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.