My-mobile
Právě je sob 26.09.20 03:15

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 97 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Navigon - řešení problémů, poradna, informace 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: čtv 25.07.13 13:08
Příspěvky: 11
Poděkovali mu: 3 x

Příspěvek Re: NAVIGON Europe
Vyřešeno - na dvousimkáči to nerozchodíš.


pon 13.01.14 20:03
Profil
Nováček

Registrován: pon 13.01.14 18:29
Příspěvky: 4
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: NAVIGON Europe
Ještě,nevíš o nějaké podobné full navi?


Naposledy upravil 1337 dne pon 13.01.14 20:49, celkově upraveno 1
Offtopic. Varování.


pon 13.01.14 20:15
Profil
Nováček

Registrován: čtv 25.07.13 13:08
Příspěvky: 11
Poděkovali mu: 3 x

Příspěvek Re: NAVIGON Europe
Můžeš zkusit leda Be-on-road, kde si "koupíš" free licenci na Open streetmap, funguje taky docela dobře, není s ní problém.


P.S. - na dvousimkových telefonech to nejde údajně kvůli tomu že má dvě IMEI a ta navigace to buď nepodporuje, nebo si s tím neví rady.


pon 13.01.14 20:21
Profil
Nováček

Registrován: pát 16.11.12 21:15
Příspěvky: 8
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: NAVIGON Europe
Já to rozchodil i na dualsim telefonu. V PC jsem nainstaloval Navigon Fresh a připojil telefon přes USB. Při prvním spuštění Navigonu zapnul na PC Fresh a na telefonu USB ladění.


pon 13.01.14 22:00
Profil
Nováček

Registrován: stř 01.01.14 23:14
Příspěvky: 9
Poděkovali mu: 4 x

Příspěvek NAVIGON Europe
Navigon Europe Fresh Maps Q4/2013+ NFC + POI

Zdravím. Ty soubory ze složky NFS mám také v mobilu nahrát do složky data??
Navigace tam žádnou složku NFS nemá.
Děkuji moc.


Naposledy upravil MONT! dne pát 07.03.14 23:19, celkově upraveno 1
Přesunuto do správné sekce.


pát 07.03.14 21:12
Profil
Nováček

Registrován: úte 30.04.13 20:40
Příspěvky: 3
Poděkovali mu: 1 x

Příspěvek NAVIGON Europe
Měl bych dotaz když nahraju mapy q1/2014 aplikace mi je nenačte a chce si hned stahovat mapy jako při nové instalaci. Můžeš mi poradit. co stím

Germanicus:
1. Na dotazy máme jiné vlákno.
2. Právě stahuji Q2/2014, za hodinu to sem dám, tak vyzkoušej nové mapy.
3. Vyměnit musíš nejen mapy ve složce map, ale všechny nfs soubory ve složce data.


Naposledy upravil MONT! dne pon 07.07.14 20:33, celkově upraveno 1
Přesunuto do správného tématu.


ned 06.07.14 21:16
Profil
Nováček

Registrován: ned 27.07.14 08:42
Příspěvky: 20
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek NAVIGON Europe
Ahoj, chci se zeptat jestli existuje 3D teren i pro Českou Republiku? Nedaří se mi ho nikde sehnat. :-/ :(

Germanicus:
Špatně zařazeno, na řešení problémů máme jiné vlákno.


Naposledy upravil MONT! dne ned 27.07.14 19:47, celkově upraveno 2
Přesunuto do správného tématu...prosím, čti příště celé vlákno tématu, v původním topicu je jasně vidět odkaz na toto téma, které je určeno k řešení problémů a k dotazům. Díky za pochopení.


ned 27.07.14 10:01
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14810
Poděkovali mu: 4151 x
Medaile: 4
Universal writer (1) Best uploader (1) Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace
Ano, Navigon "umí" Panorama View 3D, ale u verze pro Android je to placená funkce v rámci in-app nákupů.
S touto upravenou verzí nákup nelze realizovat, vyskočí hláška:
Tato verze aplikace není nastavena na fakturaci prostřednictvím služby Google Play.

Pokud by byla funkce aktivována, je třeba mít ve složkce map soubor Terrain_EU.nsf.
Je jeden pro celou Evropu a má cca 300MB.
Zatím se mi to také nepodařilo zprovoznit.

Vypadalo by to potom takhle:

Obrázek


ned 27.07.14 17:14
Profil
Nováček

Registrován: ned 27.07.14 08:42
Příspěvky: 20
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace
Ahá, díky,tak prostě 3D terén zatím pro čr nic v té upravené verzi.No mam ještě dotaz k mapě CR.Stáhnul sem si mapu přímo přes Navigon.Je to tedy nejaktuálnější mapa která existuje?,Nebo je lepší stáhnout tu Q2/2014 ručně?


pon 28.07.14 12:27
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14810
Poděkovali mu: 4151 x
Medaile: 4
Universal writer (1) Best uploader (1) Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace
V aplikaci se nestahují aktuální verze map, důvodem bude zřejmě možnost inn-app nákupu NAVIGON FreshMaps.
Mapy Q2/2014 zde z fóra jsou aktuálnější, pochází právě z FreshMaps.


pon 28.07.14 13:21
Profil
Nováček

Registrován: ned 27.07.14 08:42
Příspěvky: 20
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace
Nejakou mapu ČR sem stáhnul,opravdu při prvnim spuštění.Stahoval sem to přes Wifi.Ale ta od tebe je větší. :wink: ;)


pon 28.07.14 20:11
Profil
Nováček

Registrován: ned 27.07.14 08:42
Příspěvky: 20
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace
Mam problém s navigací pokud zadávám text. Pozadí políčka je bílé a text zadávám taky bílou barvou, proto nevidím kde se pohybuje kurzor v políčku.
Jde tohle nějak upravit?. :(


stř 30.07.14 19:18
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14810
Poděkovali mu: 4151 x
Medaile: 4
Universal writer (1) Best uploader (1) Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace
Můžeš sem hodit screen ?
Pozadí na vyhledávací stránce je černé a písmo bílé.
Nikde se to ani nedá nastavit.



stř 30.07.14 19:33
Profil
Nováček

Registrován: ned 27.07.14 08:42
Příspěvky: 20
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace
Screen sem kdyžtak dám,jen neumim vyfotit obrazovku na mobilu.Jak se dělá printscreen na androidu?.Jinak zkusim vysvětlit.Ano pokud si jen vybírám předvolby,města a ulice normálně vidím,ale když začnu psát do políčka název ulice,píšu bíle a pozadí políčka je také bílé.No já vim čím to je,měl bych si změnit klávesnici za tmavou, ale někam mi ty další klávesnice zmizeli.Vím že je to v systému,dřív sem si to přehazoval. :( Mam android 4.0.4.


čtv 31.07.14 11:00
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14810
Poděkovali mu: 4151 x
Medaile: 4
Universal writer (1) Best uploader (1) Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace
Současně zmáčkni tlačítko snížení hlasitosti a vypínací tlačítko. Drž 1-2 vteřiny a uděláš screen obrazovky.
Najdeš ho v nějaké složce s obrázky (Pictures/Screenshots)

Nebo můžeš použít aplikaci, ale ty už jsou dnes skoro zbytečné.

Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

nebo (je třeba ROOT)
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Screnshoty se dají dělat po připojení telefonu k PC.
Stáhneš si SDK a ve složce tools je dávkový soubor ddms.bat.
Ten odešli na plochu jako zástupce.
Po spuštění se zobrazí Dalvik Debug Monitor a můžeš dělat screenshoty.
Tento postup využívám nejčastěji, je rychý a praktický.



Ale to je vše OT, udělali jsme z toho poradnu na pořízování screenů.


čtv 31.07.14 11:41
Profil
Nováček

Registrován: ned 27.07.14 08:42
Příspěvky: 20
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace
;) děkuju stáhnu a zkusím,užitečná to věc.,jasný no je to OT.
Zpátky k Navigonu,řešení je najít jedině změnu typu klávesnice.Míval sem v telefonu na výběr z více typů.ted tam mam jen standartní klávesnice Xperia.No nevím mam to zašedlé,není to třeba tím,že sem odinstaloval Titanium Backup a on mi odepřel práva ROOT?. :( hmm,budu si s tim hrát.Jinak Navigace funguje parádně,už sem jí ostře otestoval a je fakt nejpřesnější jakou sem zatím měl.škoda toho 3d terénu pro ČR.


čtv 31.07.14 13:36
Profil
Nováček

Registrován: sob 16.08.14 18:46
Příspěvky: 11
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace
Zdravim,chtel jsem se zeptat:Nainstaloval jsem novou verzi navigonu 5.2.6 a nove mapy Q2 2014a nevim jestli mam nekde neco spatne nastavene ,ale u me s4mini se nazvy mest a abci pomerne zmensili, u predesle verzi map ty nazvy byli daleko vetsi a tucnecnejsi a sli dobre precist.Na toto abych si vzal lupu :o Take pozorujete tyto zmeny?? Diky


sob 16.08.14 18:54
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14810
Poděkovali mu: 4151 x
Medaile: 4
Universal writer (1) Best uploader (1) Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace
Já jsem žádnou změnu nezaznamenal, ale možná jsem si jen nevšiml.
Takhle to vidím já (FHD 5"):



sob 16.08.14 19:43
Profil
Nováček

Registrován: sob 16.08.14 18:46
Příspěvky: 11
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace
Ahoj,jinak zdravim:) No tobe to jde videt paradne!Zitra sem dam screen ted to mam na nabijecce. A normalne jsi nainstaloval novou verzi a pak prepsal nfs soubory a nakonec dal nove mapy? Nikde nic jsi nenastavoval?? Ja to mam oprtoti tobe dost titrne,uz sem si rikal,ze tam dam zpet predeslou verzi...zajimavy:)


sob 16.08.14 20:43
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14810
Poděkovali mu: 4151 x
Medaile: 4
Universal writer (1) Best uploader (1) Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: Navigon - řešení problémů, poradna, informace
Postup přesně jak píšeš, nikde jsem nic nenastavoval.
Jen mapy Q2 už jsem měl u předchozí verze 5.2.5, teď jsem provedl jen update na 5.2.6.


sob 16.08.14 21:02
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 97 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.