My-mobile
Právě je stř 14.11.18 20:50

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 Pozor!brutální zjištění u JB 4.1.2 
Autor Zpráva
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 20:01
Příspěvky: 60
Poděkovali mu: 3 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Pozor!brutální zjištění u JB 4.1.2
Ahoj lidi zjistil jsem něco co mě fakt krutě dopálilo, zjistil jsem chybu kterou mám ověřenou na cca 6 zařízeních s JB 4.1.2. Jedná se o chybu s nedostatkem interní paměti i když máte volno třeba 1GB. Poprvé jsem to zjistil na sgs2 že jsem stahoval z marketu apky a najednou mi to ohlásilo že mám plné místo ikdyž jsem měl 600MB full a přes Giga volného místa i když jsem měnil rom se stejnou verzí systému tak zase to skočilo. Ale na ics mi to jelo v pořádku. Zjistil jsem po té že android si chrání přes 60% interní paměti na této verzi systému, takže radim ať zůstanete na ics a nebo zkuste JB 4.1.1 nebo 4.2+. Tam to nemám ověřené.Jinak s řešením jsem nepřišel ;(

_________________
Když pomůžu, tak poděkovat potěší :D


Naposledy upravil MONT! dne stř 27.02.13 18:14, celkově upraveno 1
Informace možná užitečná, leč v naprosto nesmyslné kategorii...přesunuto...máš ode mě SZ.


stř 27.02.13 17:10
Profil
Nováček

Registrován: ned 16.01.11 12:50
Příspěvky: 8
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Pozor!brutální zjištění u JB 4.1.2
Není to spíše problém v ODEX datech?, tj. Lucky patcher je odstraňuje automaticky po spuštění jinak se mi tato chyba nezdá. Prostě mazat cache a ODEX. :)


úte 26.03.13 21:36
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 20:01
Příspěvky: 60
Poděkovali mu: 3 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Pozor!brutální zjištění u JB 4.1.2
Ne odexem to neni JB vytvari vice partitions a kdyz se jeden z nich zaplni tak uz to nefici jedine mazat...

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Když pomůžu, tak poděkovat potěší :D


pát 05.04.13 18:56
Profil
Nováček

Registrován: pát 23.11.12 21:22
Příspěvky: 41
Poděkovali mu: 10 x

Příspěvek Re: Pozor!brutální zjištění u JB 4.1.2
Ze zvedavosti jsem vyzkousel, ale problem jaky uvadis nemam.


sob 06.04.13 13:46
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 20:01
Příspěvky: 60
Poděkovali mu: 3 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Pozor!brutální zjištění u JB 4.1.2
mozna ze je to jenom u custom.... uz se o to moc nezajimam...

_________________
Když pomůžu, tak poděkovat potěší :D


sob 06.04.13 18:19
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 22:35
Příspěvky: 274
Poděkovali mu: 49 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Pozor!brutální zjištění u JB 4.1.2
Stock ROM, jak jsem to tak zkoumal na mnou přístupných zařízeních, tak na 4.1.2 musí být volno alespoň +-700mb interní paměti, zatímco ICS, ať už můj tablet nebo tablet bratra, jen +-70mb volných a v klidu jde insalovat i z GP..
Docela dost mě to vadí, nezná někdo řešení v stock rom, jak instalovat aplikace s volným místem 700mb a méně?

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.Avatar vyrobem na Androdu


úte 12.11.13 22:40
Profil Skype
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 20:01
Příspěvky: 60
Poděkovali mu: 3 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Pozor!brutální zjištění u JB 4.1.2
Ja už to vyřešil, stáhni si program co ti přesně napíše jak máš rozdělenou paměť (bohužel si nevzpomenu na název) a zjisti jak to máš s tou pamětí. Potom si v luckypatcheru proveď čistku s Dalvikem atd.Pak z marketu stáhnout prográmek Pimp my Rom Beta a nastavit si dalvika (velikost dat) a čištění při bootu a neměl by si mít problémy.
P.S. Když tak stáhni něco co ti hodí appky na SD např z .marketu (GL to SD)

_________________
Když pomůžu, tak poděkovat potěší :D


stř 13.11.13 13:16
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 22:35
Příspěvky: 274
Poděkovali mu: 49 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Pozor!brutální zjištění u JB 4.1.2
Hmm GL2SD jsem zkoušel (i na GL hrách samozřejmě: D) ale nic nefungovalo, ani directory bind

_________________
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.Avatar vyrobem na Androdu


stř 13.11.13 15:37
Profil Skype
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 20:01
Příspěvky: 60
Poděkovali mu: 3 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Pozor!brutální zjištění u JB 4.1.2
A root máš? Bez rootu GL to SD nejde (ale jistý si tím teď nejsem).

_________________
Když pomůžu, tak poděkovat potěší :D


stř 13.11.13 21:08
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 22:35
Příspěvky: 274
Poděkovali mu: 49 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Pozor!brutální zjištění u JB 4.1.2
V podpisu mám napsáno
Acer Iconia b1-710 ~
CPU MediaTek 6517 ARMv7 NEON, 1,2 GHz, dual-core, GPU PowerVR SGX 531, RAM 1GB, Android 4.1.2, ROOT
:-) kdyby někdo poradil (spíše možná řekl, co dělám špatně/jak to udělal :{ )s tím directory bindem nebo čímkoliv podobným bylo by to k užitku :-) ( ale už by to bylo mimo toto téma)

_________________
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.Avatar vyrobem na Androdu


pát 15.11.13 16:18
Profil Skype
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.