My-mobile
Právě je sob 17.11.18 14:11

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
 Objednávky OnePlus One 
Autor Zpráva
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: úte 08.01.13 20:16
Příspěvky: 14846
Poděkovali mu: 4153 x
Medaile: 4
Universal writer (1) Best uploader (1) Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Objednávky OnePlus One
OnePlus Team píše:
Dear friends,

We’re bringing back Pre-orders, and we’ve made a lot of improvements behind the scenes.
This time, we’ve requested NASA to help us launch Mission Pre-orders Round 2 with optimized load balancing.

Starting now, you can begin filling your shopping cart to prepare for the big event.
Pre-orders kick off on November 17 at 16:00 GMT (08:00 PST, 11:00 EST) for one hour only.
Your One will be just a click away.

Thanks for being a part of the OnePlus family!
Be sure to keep an eye on our blog and social media for the latest news.

OnePlus Team


17.11.2014 v 17:00 můžete zkusit štěstí v druhém kole objednávek Oneplus One bez pozvánky.

Minulé kolo moc nedopadlo, servery byly přetížené.
Pokud to chce někdo zkusit, doporučuji vše vyplnit předem.

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


pon 10.11.14 19:48
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.