My-mobile
Právě je stř 13.12.17 19:47

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Koupě ramky 
Autor Zpráva
Pokročilý

Registrován: sob 14.05.11 08:52
Příspěvky: 93
Poděkovali mu: 38 x
Medaile: 2
Writer bronze (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Koupě ramky
Chtěl bych mněnit ramku nevíte jak zjistit jakou mám koupit ram!

Info :

Microsoft Windows XP profesional
Verze 2002

3.00 GHz , 1 GB ram

Jde mi hlavně o Minecraft rozběhnuho třeba s 3 GB ram pamět


čtv 29.09.11 18:14
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: sob 18.12.10 14:37
Příspěvky: 242
Poděkovali mu: 30 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Koupě ramky
napis si spis na :
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
Obrázek


čtv 29.09.11 18:30
Profil
Pokročilý

Registrován: sob 14.05.11 08:52
Příspěvky: 93
Poděkovali mu: 38 x
Medaile: 2
Writer bronze (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Koupě ramky
Tam mi dali ban


čtv 29.09.11 18:30
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: sob 18.12.10 14:37
Příspěvky: 242
Poděkovali mu: 30 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Koupě ramky
za co ? :DD

_________________
Obrázek


čtv 29.09.11 18:43
Profil
Pokročilý

Registrován: sob 14.05.11 08:52
Příspěvky: 93
Poděkovali mu: 38 x
Medaile: 2
Writer bronze (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Koupě ramky
Já ani nevím vratme se k ramce


čtv 29.09.11 18:48
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: sob 18.12.10 14:37
Příspěvky: 242
Poděkovali mu: 30 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Koupě ramky
co mas za zakladovku ?

_________________
Obrázek


čtv 29.09.11 18:52
Profil
Pokročilý

Registrován: sob 14.05.11 08:52
Příspěvky: 93
Poděkovali mu: 38 x
Medaile: 2
Writer bronze (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Koupě ramky
Jsem totální lama na PC takže nevím co je základovka ( prosím zdržte se řečí jako to je lama :D atd.)


čtv 29.09.11 18:58
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: ned 16.01.11 15:46
Příspěvky: 125
Poděkovali mu: 15 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Koupě ramky
Tohle stáhni :
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Nainstaluj,spusť a zvol v těch záložkách MEMORY ofoť to přes printscreen a postni sem.

_________________
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Obrázek


čtv 29.09.11 19:02
Profil ICQ
Pokročilý

Registrován: sob 14.05.11 08:52
Příspěvky: 93
Poděkovali mu: 38 x
Medaile: 2
Writer bronze (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Koupě ramky
Jak se sem nahrávají obrázky


čtv 29.09.11 19:07
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: ned 16.01.11 15:46
Příspěvky: 125
Poděkovali mu: 15 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Koupě ramky
:facepalm: První je nahraj na nějaký server nejlíp
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
a pak to sem postni.

_________________
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Obrázek


čtv 29.09.11 19:09
Profil ICQ
Pokročilý

Registrován: sob 14.05.11 08:52
Příspěvky: 93
Poděkovali mu: 38 x
Medaile: 2
Writer bronze (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Koupě ramky
Obrázek


čtv 29.09.11 19:10
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: sob 25.04.09 19:22
Příspěvky: 1078
Poděkovali mu: 171 x
Medaile: 2
Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: Koupě ramky
ajdam3 Ty máš procák 3.00 GHz a k tomu ram jen 1 GB ?To je pěkně ujetá sestava.Pokud máš XP a nehodláš to měnit tak kup 4GB více ne protože XP bude stejně detekovat jen 3,50GB. :-)

_________________
N97.N8 H@ck.


čtv 29.09.11 19:46
Profil
Pokročilý

Registrován: sob 14.05.11 08:52
Příspěvky: 93
Poděkovali mu: 38 x
Medaile: 2
Writer bronze (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Koupě ramky
Mně de o to jakou mám koupit ramku aby mi šla do PC


čtv 29.09.11 19:49
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: sob 25.04.09 19:22
Příspěvky: 1078
Poděkovali mu: 171 x
Medaile: 2
Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: Koupě ramky
To ale musíš kupovat podle základní desky,snad máš nějakej manuál k tomu kompu a hlavně k z. desce a tam se dočteš jaké typy ramek tam mužeš nacpat a do kolika GB. :-)

_________________
N97.N8 H@ck.


čtv 29.09.11 19:59
Profil
Pokročilý

Registrován: sob 14.05.11 08:52
Příspěvky: 93
Poděkovali mu: 38 x
Medaile: 2
Writer bronze (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Koupě ramky
nÁVOD a podobně nemám


čtv 29.09.11 20:07
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: sob 25.04.09 19:22
Příspěvky: 1078
Poděkovali mu: 171 x
Medaile: 2
Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: Koupě ramky
Pokud nemáš manuál k z.desce nevadí,značku a označení najdeš na desce samotné a potom je lehké to na internetu dohledat o jakou se jedná.Ale takto ti nikdo nemuže napsat co máš koupit a co tvá deska za paměti podporuje. :?

_________________
N97.N8 H@ck.


čtv 29.09.11 20:14
Profil
Pokročilý

Registrován: sob 14.05.11 08:52
Příspěvky: 93
Poděkovali mu: 38 x
Medaile: 2
Writer bronze (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Koupě ramky
No na samolebce na počítači je N09-01284 a X10-60264


čtv 29.09.11 20:16
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: sob 25.04.09 19:22
Příspěvky: 1078
Poděkovali mu: 171 x
Medaile: 2
Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: Koupě ramky
Nevím co je toto N09-01284 a X10-60264 ale určitě to není ono a snad ani výr.číslo.Já třeba mám na desce.ASUS P5P41D.Víš vubec značku desky?

_________________
N97.N8 H@ck.


čtv 29.09.11 20:29
Profil
V.I.P.

Registrován: sob 21.02.09 15:14
Příspěvky: 2825
Poděkovali mu: 207 x
Medaile: 3
Universal writer (1) Team member silver (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Koupě ramky
A barva skříně? Ne vážně, prostě otevři a zkus dohledat označení desky přímo na ní. Počítač předtím vypni a odpoj o elektřiny (sám jsi řekl, že jsi mimo, tak pro jistotu, jde spíš o ten počítač, než o to, že by tě to mohlo zabít). Bude to název výrobce a pak nějaké označení. Motherboard vypadá zhruba takto:

Je to to, do čeho jsou nastrkaná další udělátka, když to mám řict takhle... všimni si té nálepky vedle toho bílého děrovaného čtverce, něco takového by na ní mělo být. Ten bílej čtverec neuvidíš, bude na jeho místě větrák jak kráva, nejspíš. Nebo pokud budeš mít štěstí, tak to tam bude nějakým obrovským nápisem vytištěno, jako je to i na této ukázkové desce. Jde nám o něco ve smyslu (jako je tady na ukázce) "Asus M3N-HT DELUXE", nikoliv o číslo čárového kódu.


čtv 29.09.11 20:30
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: stř 17.11.10 11:09
Příspěvky: 523
Poděkovali mu: 246 x
Medaile: 4
Member (1) High calibre silver (1) Team member silver (1) Helper (1)

Příspěvek Re: Koupě ramky
Mně jde deska zjistit i v BIOSu, ale jednak mám noťáka a druhak nebudu zatěžovat takovými informacemi.

[ Post made via Mobile Device ] Obrázek

_________________
Hey girl, are you a Lenovo ThinkPad? Because if not, you're not worth my time.


Bring back HiFake.


čtv 29.09.11 20:34
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.