My-mobile
Právě je čtv 14.12.17 01:28

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ] 
 Graficka,ramka a processor 
Autor Zpráva
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: sob 18.12.10 14:37
Příspěvky: 242
Poděkovali mu: 30 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Graficka,ramka a processor
Cus , chci si koupit novou grafickou kartu ramku a procak :-)
moje zakladovka :



videl bych to tak do 6 tisic :-)

myslel sem a myslel a vymyslel sem toto :
GK: Gigabyte HD 6850 OC
CPU: AMD Athlon II X4 645
RAM: Kingston 2x1GB 667MHz CL5

co vy na to ?

_________________
Obrázek


čtv 29.09.11 19:53
Profil
V.I.P.

Registrován: sob 21.02.09 15:14
Příspěvky: 2825
Poděkovali mu: 207 x
Medaile: 3
Universal writer (1) Team member silver (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Graficka,ramka a processor
Ten procesor je na socket AM3, možná to půjde nějak obejít updatem BIOSu (u některých desek to jde, moje Asuska to tuším také umožňuje), ale pokud nejsi opravdu hodně zkušený uživatel, tak bych to raději neriskoval.

Jinak bych raději vzal víc operační paměti, byť třeba na úkor lehce slabší GK.


čtv 29.09.11 20:59
Profil
Hlavní admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř 28.02.07 17:23
Příspěvky: 1640
Poděkovali mu: 259 x
Medaile: 6
Member (1) Specially member (1) Only one (1) Team member gold (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Graficka,ramka a processor
Ja mel taky ASUS zakladni desku s AM2 a po updatu biosu jsem tam strcil AM3 procesor.

Kdyz uz si nechces koupit novou zakladni desku, tak kup aspon tyhle ramky 2x2GB:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


A jaky mas zdroj??

_________________
Obrázek


čtv 29.09.11 21:01
Profil ICQ Facebook
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: sob 18.12.10 14:37
Příspěvky: 242
Poděkovali mu: 30 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Graficka,ramka a processor
zdroj
EUROCASE 450W

no , mam navod jak flashnout bios tak by nemel byt problem , prej to neni nic sloziteho

v mem PC mam ram 2 gb , takze bych mel 2 gb , stim od tebe lachty bych mel 6gb ?

_________________
Obrázek


pát 30.09.11 13:46
Profil
Hlavní admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř 28.02.07 17:23
Příspěvky: 1640
Poděkovali mu: 259 x
Medaile: 6
Member (1) Specially member (1) Only one (1) Team member gold (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Graficka,ramka a processor
Mel, pokud tam mas 4 sloty na RAM. Ale pojede ti to max na 677 MHz, pokud Ti jede ta stara RAM takhle. Leda, ze by jsi ty stare vyndal a prodal treba. :-) Pokud chces doplnit ty stare RAM, tak je nejlepsi mit stejny druh.

_________________
Obrázek


pát 30.09.11 15:30
Profil ICQ Facebook
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: sob 18.12.10 14:37
Příspěvky: 242
Poděkovali mu: 30 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Graficka,ramka a processor
tyto ramky mam ted :
SODIMM DDR2 1GB , PC5300(667Mhz) CL5, Kingston = 2 kusy

a asi k tomu prikoupim ty co si me napsal :-) ale spis ty stare vyhodim a necham tam jen ty co si me napsal :-)

_________________
Obrázek


pát 30.09.11 15:53
Profil
Hlavní admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř 28.02.07 17:23
Příspěvky: 1640
Poděkovali mu: 259 x
Medaile: 6
Member (1) Specially member (1) Only one (1) Team member gold (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Graficka,ramka a processor
Dobre, tak ty stare prodej a kup tyhle, ale ten zdroj eurocase na tu grafiku bych neriskoval (muze Ti to vyhoret). Koupil bych aspon kvalitni zdroj treba Fortron 450 W. ;)

_________________
Obrázek


pát 30.09.11 16:07
Profil ICQ Facebook
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: sob 18.12.10 14:37
Příspěvky: 242
Poděkovali mu: 30 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Graficka,ramka a processor
pokud dobre vidim tak tam je napsano Eurocase 450W , nakej takovej mam ne?

_________________
Obrázek


pát 30.09.11 16:15
Profil
Hlavní admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř 28.02.07 17:23
Příspěvky: 1640
Poděkovali mu: 259 x
Medaile: 6
Member (1) Specially member (1) Only one (1) Team member gold (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Graficka,ramka a processor
Eurocase je zdroj, ktery je nekvalitni (skoro jako no name) a dava se primo do pocitacove bedny (case). Nema zadnou prepetovou ochranu. Klidne Ti to muze shorat i s casti pocitace klidne hned, takze je to na Tobe. ;)

_________________
Obrázek


pát 30.09.11 16:26
Profil ICQ Facebook
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: sob 18.12.10 14:37
Příspěvky: 242
Poděkovali mu: 30 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Graficka,ramka a processor
ja reaguju na to co si napsal :-)
poslal si me odkaz na zdroj, ale me pride ze ten zdroj je to same ne ? je to taky eurocase a vatu ma stejne , asi si poslal spatny link bo nevim :-) vim ze ten muj zdroj to zrejme nevytahne , ale nwm ktery zdroj koupit abych se nemusel bat ze to neutahne a shori :-)

_________________
Obrázek


Naposledy upravil casanov dne pát 30.09.11 16:29, celkově upraveno 1

pát 30.09.11 16:28
Profil
Hlavní admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř 28.02.07 17:23
Příspěvky: 1640
Poděkovali mu: 259 x
Medaile: 6
Member (1) Specially member (1) Only one (1) Team member gold (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Graficka,ramka a processor
Jo sorac, chtel jsem poslat na Fortrona. :D Musis koupit min. 450W kvalitni zdroj, tj. Fortron, Seasonic, Corsair. Pokud chces myslet do budoucna a mas na to prachy, tak kup 600W, to Ti bude stacit na hodne dlouho.

Tady je ten odkaz:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
Obrázek


pát 30.09.11 16:29
Profil ICQ Facebook
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: sob 18.12.10 14:37
Příspěvky: 242
Poděkovali mu: 30 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Graficka,ramka a processor
no super dik :-D nic se samozdrejme nedeje stane se :-) dik za pomoc :-) zrejme v tom mam jasno(hurááá) :)

btw : radsi si koupim novej , na pouzity veci moc nejsem :-)

co tendle ?
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
Obrázek


pát 30.09.11 16:33
Profil
Hlavní admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř 28.02.07 17:23
Příspěvky: 1640
Poděkovali mu: 259 x
Medaile: 6
Member (1) Specially member (1) Only one (1) Team member gold (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Graficka,ramka a processor
Kdyz uz chces novy, tak tenhle Seasonic 500W (velmi tichy zdroj):
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
Obrázek


pát 30.09.11 16:46
Profil ICQ Facebook
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: sob 18.12.10 14:37
Příspěvky: 242
Poděkovali mu: 30 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Graficka,ramka a processor
Neslo by udelat ze bych tam nechal ty moje 2gb ramky , a prikoupil to 2 x 2gb ? ze bych mel dohromady 6 gb ?

_________________
Obrázek


sob 01.10.11 16:03
Profil
Hlavní admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř 28.02.07 17:23
Příspěvky: 1640
Poděkovali mu: 259 x
Medaile: 6
Member (1) Specially member (1) Only one (1) Team member gold (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Graficka,ramka a processor
Tva deska ma 4 sloty na RAM, takze by to slo. Ale nejlepsi je mit stejne druhy, jinak ti ty RAMky nemusi zakladni deska vzit, tak to zkus a uvidis. Kdyby Ti to neslo, tak ty stare RAMky vyndas. ;-) A musis mit 64 bitovy system (Windows 7 64bit, ale ten uz mas objednany pokud vim). ;-)

_________________
Obrázek


sob 01.10.11 16:46
Profil ICQ Facebook
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: sob 18.12.10 14:37
Příspěvky: 242
Poděkovali mu: 30 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Graficka,ramka a processor
Jojo , tak ja to zkusim no uvidime :-) tak dik , moc si me pomohl :-)

_________________
Obrázek


sob 01.10.11 17:04
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.