My-mobile
Právě je čtv 14.12.17 17:56

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 Zasekávání a špatná kopie systému 
Autor Zpráva
Pokročilý

Registrován: čtv 15.11.12 23:16
Příspěvky: 131
Poděkovali mu: 1 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Zasekávání a špatná kopie systému
Moc moc prosím o pomoc. Mám takový problém, najednou se mi začal strašně zasekávat počítač, stále při nejjednoduších ulohách a to mám 100 Gb volných, vše by mělo být ok. Ale zasekává se a někdy musím až násilně vypnout a zapnout a třeba zase se to zasekne. A celkem už se nedá skoro používat, je jako zblázněný. Už to je dost divné. Ted se mi ale ještě zobrazilo na ploše dole v rohu nápis "
Windows 7
Sestavení 7600
Tato kopie systému Windows není pravá "


Takže nevím vůbec co s tím.
Mimochodem je to notebook acer. Nevíte co s tím ?Díky předem.


pát 25.11.11 22:41
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: stř 08.07.09 18:36
Příspěvky: 926
Poděkovali mu: 857 x
Medaile: 4
Member (1) High calibre gold (1) Team member silver (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Zasekávání a špatná kopie systému
Může to být tím, že se dostal prach do větráčku, který chladí procesor. Větráček se špatně točí a procesor se přehřívá. Tím se vysvětluje to sekání.


pát 25.11.11 23:07
Profil Steam
Hlavní admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř 28.02.07 17:23
Příspěvky: 1640
Poděkovali mu: 259 x
Medaile: 6
Member (1) Specially member (1) Only one (1) Team member gold (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Zasekávání a špatná kopie systému
A mas to originalku? Nazapomenul jsi ji aktivovat?

_________________
Obrázek


pát 25.11.11 23:08
Profil ICQ Facebook
Pokročilý

Registrován: čtv 15.11.12 23:16
Příspěvky: 131
Poděkovali mu: 1 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Zasekávání a špatná kopie systému
To mě už taky napadlo větráček, ale nemá to spojitost s tím systémem ? A myslíš že se mám sám kouknout na ty větráčky jako lajk? Ale mám ho ani ne rok takže nevím.
Jinak originálku jako windowsu? Něco sem o tom taky našel, mám to přímo z krámu takže by mělo být vše normál, ale jedna věc tu je. Když jsem ho koupil nebylo to nastavený jako pro správce, nebo co, takže jsem jako neměl žádnej správcovskej účet a nemohl nic dělat, měnit. To mi řekly v servisu, kam jsem to dal, ( měl jsem to spíše reklamovat, ale nechtělo se mi čekat) a oni tam něco nahráli z cd, ale nevím co, takže bych se nedivil ničemu. Každopádně se to seká a koš se mi vysypává s 8 Gb asi 20 minut.


sob 26.11.11 00:25
Profil
Hlavní admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř 28.02.07 17:23
Příspěvky: 1640
Poděkovali mu: 259 x
Medaile: 6
Member (1) Specially member (1) Only one (1) Team member gold (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Zasekávání a špatná kopie systému
Bud za to muze nelegalni kopie nebo Ti odchazi HDD. Zkus nejaky program na info o HDD a zjisti si v jakem je stavu.

[ Post made via Mobile Device ] Obrázek

_________________
Obrázek


sob 26.11.11 08:26
Profil ICQ Facebook
Pokročilý

Registrován: čtv 15.11.12 23:16
Příspěvky: 131
Poděkovali mu: 1 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Zasekávání a špatná kopie systému
Ok třeba tímto ? Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Jo a možná stojí za informaci že asi před dvouma dny sem si omylem vymazal nějaký soubory a pak je zkoušel všemožně vrátit zpátky nějakýma programama ale mám jen jeden disk v pc a tak se mi to stejně nepovedlo, ale to sem sem vlastně taky psal.
Vypadá to že ani nespustim prohlížeč natož stáhnout program, ale kdyby to byla ta kopie, co bych mohl dělat?


sob 26.11.11 12:04
Profil
Hlavní admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř 28.02.07 17:23
Příspěvky: 1640
Poděkovali mu: 259 x
Medaile: 6
Member (1) Specially member (1) Only one (1) Team member gold (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Zasekávání a špatná kopie systému
Smazat a nainstalovat Win znovu. Mas DVD, ne?

[ Post made via Mobile Device ] Obrázek

_________________
Obrázek


sob 26.11.11 12:34
Profil ICQ Facebook
Pokročilý

Registrován: čtv 15.11.12 23:16
Příspěvky: 131
Poděkovali mu: 1 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Zasekávání a špatná kopie systému
Jako mechaniku? To mám.


sob 26.11.11 13:00
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: stř 08.07.09 18:36
Příspěvky: 926
Poděkovali mu: 857 x
Medaile: 4
Member (1) High calibre gold (1) Team member silver (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Zasekávání a špatná kopie systému
DVD disk na kterém máš instalační soubory Windows.


sob 26.11.11 13:15
Profil Steam
Pokročilý

Registrován: čtv 15.11.12 23:16
Příspěvky: 131
Poděkovali mu: 1 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Zasekávání a špatná kopie systému
Jo takhle, no možná to přibalené ale nejsem si jist obávám se že už to bylo víceméně nainstalované a že to tam nebylo.


sob 26.11.11 13:47
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: stř 08.07.09 18:36
Příspěvky: 926
Poděkovali mu: 857 x
Medaile: 4
Member (1) High calibre gold (1) Team member silver (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Zasekávání a špatná kopie systému
Takhle se vytváří disk.

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


sob 26.11.11 13:52
Profil Steam
Pokročilý

Registrován: čtv 15.11.12 23:16
Příspěvky: 131
Poděkovali mu: 1 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Zasekávání a špatná kopie systému
Ok a když to udělám nic neztratím žádná data? A pak by to mělo být ok?
Moc tomu nerozumím, můžete mi to vysvětlit lépe? Takhle nebudu potřebovat to DVD?
Ted tam mám instalaci aktualizací, může to pomoc nebo to mám ukončit?-


sob 26.11.11 14:10
Profil
Hlavní admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř 28.02.07 17:23
Příspěvky: 1640
Poděkovali mu: 259 x
Medaile: 6
Member (1) Specially member (1) Only one (1) Team member gold (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Zasekávání a špatná kopie systému
Nejspise nemas koupene legalne windowsy. Tim co pise RIC by jsi vsechny data ztratil.
Nejprve si stahni CrystalDiskInfo 4.0.3, nainstaluj a zjisti v jakem stavu je disk, pokud je dobry, tak je treba neco udelat s tim windowsem. Jelikoz nemas nejspise originalni DVD, tak si to musis aktivovat pomoci Windows 7 Loader (je to neco jako crack - aktivator) a pak si vypni aktualizace windowsu pro jistotu.

_________________
Obrázek


sob 26.11.11 14:59
Profil ICQ Facebook
Pokročilý

Registrován: čtv 15.11.12 23:16
Příspěvky: 131
Poděkovali mu: 1 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Zasekávání a špatná kopie systému
Oj ale jak píšu, s tím počítačem teď nejde skoro nic dělat, takže asi nic nestahnu . Teda hlavně na internetu je to furt zaseklý a nemožný, jinak to ještě trochu jde.


sob 26.11.11 16:03
Profil
Hlavní admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř 28.02.07 17:23
Příspěvky: 1640
Poděkovali mu: 259 x
Medaile: 6
Member (1) Specially member (1) Only one (1) Team member gold (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Zasekávání a špatná kopie systému
Tak to dej do servisu pokud to mas v zaruce.

_________________
Obrázek


sob 26.11.11 16:10
Profil ICQ Facebook
Pokročilý

Registrován: čtv 15.11.12 23:16
Příspěvky: 131
Poděkovali mu: 1 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Zasekávání a špatná kopie systému
Tak se mi to nakonec povedlo Ale nevím co to znamená píše to Caution ve žlutém rámečku, v modrém 37 C před chvílí 40 C a co tm má být?


sob 26.11.11 17:31
Profil
Hlavní admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř 28.02.07 17:23
Příspěvky: 1640
Poděkovali mu: 259 x
Medaile: 6
Member (1) Specially member (1) Only one (1) Team member gold (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Zasekávání a špatná kopie systému
Ukaz obrazek, tu je muj: Obrázek

_________________
Obrázek


sob 26.11.11 17:52
Profil ICQ Facebook
Pokročilý

Registrován: čtv 15.11.12 23:16
Příspěvky: 131
Poděkovali mu: 1 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Zasekávání a špatná kopie systému
No jo ale jak to mám uděat?


sob 26.11.11 18:08
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: stř 08.07.09 18:36
Příspěvky: 926
Poděkovali mu: 857 x
Medaile: 4
Member (1) High calibre gold (1) Team member silver (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Zasekávání a špatná kopie systému
1)Zmáčkni nahoře vpravo klávesu print screen (Prt Sc)
2)Spusť si program malování (najdeš ve startu)
3)Zmáčkni Ctrl+V (měl by se ti tam objevit snímek obrazovky)
4)Ulož obrázek, třeba na plochu.
5) Jdi na Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. a nahraj tam ten obrázek.
6) Dej sem odkaz (rámeček úplně dole)


sob 26.11.11 18:14
Profil Steam
Pokročilý

Registrován: čtv 15.11.12 23:16
Příspěvky: 131
Poděkovali mu: 1 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Zasekávání a špatná kopie systému
Obrázek

//EDIT

Je možný že se to najednou vzpamatovalo?

//EDIT

Kleslo to na 33 C, chvíli to vypadalo dobře, ale když sem spustil nějakej program atd.. už zase to samý asi. :(

//EDIT

Tak co z toho plyne ? Caution je pozor, jinak sem si to oteď dal i do češtiny, ne že bych to beztak nevěděl... :-)


Naposledy upravil zailos dne sob 26.11.11 18:20, celkově upraveno 1

sob 26.11.11 18:17
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.