My-mobile
Právě je pát 15.12.17 19:00

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Downgrade javy 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: pon 11.03.13 21:46
Příspěvky: 35
Poděkovali mu: 5 x

Příspěvek Downgrade javy
Ahoj, prosim vás neví někdo jak downgradovat javu? Minecraft mi fungoval tak na 23-35 fps, ale po updatu javy se Minecraft seká jako čert a nejlepší by byla java tak z roku 2004, díky moc
Mám blbej počítač a na hraní mám ps3, ale Minecraft na něj není, tak proto to potřebuju :)


úte 28.08.12 19:08
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: stř 22.12.10 14:04
Příspěvky: 391
Poděkovali mu: 50 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Downgrade javy
Jakej mas PC? je mozny ze nová java ti beha na integrovany grafice, mel sem ten samej problem...

_________________
Obrázek


stř 29.08.12 09:39
Profil
Nováček

Registrován: pon 11.03.13 21:46
Příspěvky: 35
Poděkovali mu: 5 x

Příspěvek Re: Downgrade javy
No to přesně nevim, ten notebook je starej a jak bych si moh nastavit tu javu na software? Vim že třeba u quake 3 arena tam bylo nastavení na opengl, dík


stř 29.08.12 18:48
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: stř 22.12.10 14:04
Příspěvky: 391
Poděkovali mu: 50 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Downgrade javy
Jakej mas procesor a grafiku?

_________________
Obrázek


čtv 30.08.12 09:14
Profil
Nováček

Registrován: pon 11.03.13 21:46
Příspěvky: 35
Poděkovali mu: 5 x

Příspěvek Re: Downgrade javy
Amd Athlon XP-M 2800 Plus, ATI Mobility Radeon 9200


čtv 30.08.12 15:31
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: stř 22.12.10 14:04
Příspěvky: 391
Poděkovali mu: 50 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Downgrade javy
Tak to asi moji teorii vyloucilo, sem myslel jestli nemas neco s 2 grafikama. Takže jak downgradovat javu, prvně přes ovladaci panelu starou javu odinstaluj a restartuj PC. Na teto strance si vyber nejakou starsi verzi a tu naisntaluj.
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
Obrázek


čtv 30.08.12 15:42
Profil
Nováček

Registrován: pon 11.03.13 21:46
Příspěvky: 35
Poděkovali mu: 5 x

Příspěvek Re: Downgrade javy
Díky, a hele jde taky na počítači udělat swap ramky jako na mobilu? Dík


čtv 30.08.12 22:03
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Downgrade javy
Ano, harddisk lze použít jako RAM paměť, ale je to pomalé a nedoporučuje se to ;-)

Případně lze použít pro zrychlení paměťovou kartu (pokud máš čtečku), ale je to prostě zbytečné...pokud máš Win7, tak ty si vystačí s tím, co mají k dispozici ;-)

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


čtv 30.08.12 22:25
Profil Twitter
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.