My-mobile
Právě je pon 11.12.17 16:09

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 World of Warcraft 
Autor Zpráva
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: ned 13.03.11 19:39
Příspěvky: 509
Poděkovali mu: 241 x

Příspěvek World of Warcraft
Zdravím. Už delší dobu přemýšlím, že bych zkusil tuhle hru. Zajímalo by mě, kde se dá hra stáhnout, abych ji mohl hrát na free serverech a co vše k tomu budu potřebovat. Pokud možno, tak mi dejte odkaz a nějaký stručný návod.
Předem moc díky.

_________________
Poslední dobou tu téměř nejsem, ale hned jak to půjde, tak se vrátím.

Děkuji za pochopení.


pon 17.06.13 20:41
Profil Twitter
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: ned 26.09.10 11:35
Příspěvky: 131
Poděkovali mu: 35 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: World of Warcraft
No ono nejdriv musis vedet ktery datadisk chces hrat: the burning crusade, wratch of the lich king, cataclysm nebo mists of pandaria ( ten posledni je na private serverech hodne zabugovany). Napis ktery datadisk chces a pak ti poslu navod jak hrat wowko na nejakym free(private) serveru.

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Vím že mám přátele a nepřátele, jen občas nevím kdo je kdo.


úte 18.06.13 10:24
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: ned 13.03.11 19:39
Příspěvky: 509
Poděkovali mu: 241 x

Příspěvek Re: World of Warcraft
To je úplně jedno. Hlavně aby tam byla dobrá komunita a hratelnost. Výběr nechám na zkušenějších. ;)

_________________
Poslední dobou tu téměř nejsem, ale hned jak to půjde, tak se vrátím.

Děkuji za pochopení.


úte 18.06.13 13:58
Profil Twitter
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: ned 26.09.10 11:35
Příspěvky: 131
Poděkovali mu: 35 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: World of Warcraft
No už je to nějaký pátek co jsem tuto klasiku pařil, ale nejlepší cz/sk komunita byla asi tady:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

to je rovnou návod jak se připojit :)
ono těch serverů tam je víc, ale vyber si buď phobos nebo deimos
Jo a je to ta stará klasika WOW Wotlk (wratch of the lich king, patch 3.3.5a)

_________________
Vím že mám přátele a nepřátele, jen občas nevím kdo je kdo.


úte 18.06.13 17:01
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: ned 13.03.11 19:39
Příspěvky: 509
Poděkovali mu: 241 x

Příspěvek Re: World of Warcraft
Díky. :-) Tak jsem vybral Deimos and Phobos. Pak si mám vybrat který z těchto 2 (který je více pro nováčky)? Díky.

_________________
Poslední dobou tu téměř nejsem, ale hned jak to půjde, tak se vrátím.

Děkuji za pochopení.


úte 18.06.13 17:47
Profil Twitter
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: ned 26.09.10 11:35
Příspěvky: 131
Poděkovali mu: 35 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: World of Warcraft
no deimos je spíš na pvp a phobos spíš na pve, takže jestli nechceš bejt obětí ''šikany'' nepřátelských hráčů, tak bych spíš bral phobos, ale jestli chceš pak vyownit nějaký nooby, tak spíš ber deimos :)

_________________
Vím že mám přátele a nepřátele, jen občas nevím kdo je kdo.


úte 18.06.13 18:24
Profil
Pokročilý

Registrován: pát 18.03.11 15:02
Příspěvky: 65
Poděkovali mu: 2 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek 
Keď chceš skúsiť fun servery skús manius.eu. Tam si už vyberieš server podľa datadisku, krorý chceš hrať

Odoslané z Ascend G300 cez Tapatalk 2

_________________
Obrázek
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Obrázek


úte 18.06.13 19:04
Profil Twitter Skype Steam
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: ned 13.03.11 19:39
Příspěvky: 509
Poděkovali mu: 241 x

Příspěvek Re: World of Warcraft
Čau. Tak dnes jsem hru nainstaloval, ale vyskytl se problém. Vše jsem udělal podle návodu a když jsem hru spustil, tak hra chtěla stáhnout nějaké aktualizace. Teď mi ale Blizzard Updater zamrzl při instalaci na 35% a nevím, co s tím a co to způsobuje. Píše to: Installing: Data/sound.MPQ
Díky.

/EDIT: Tak problém jsem už vyřešil, teď mi to ale stahuje i datadisk Mists of Pandaria (ale nevím proč, vždyť mi stačí to, co jsem stáhl z uloz.to, ne?) Když chci hru spustit, tak to vyhodí tuhle tabulku:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Snažil jsem se to přeinstalovat, ale výsledek stejný (ve složce s hrou se mi vytvoří aplikace WoWError). Pokud někdo víte, co s tím, dejte mi prosím vědět.
Moc díky.

_________________
Poslední dobou tu téměř nejsem, ale hned jak to půjde, tak se vrátím.

Děkuji za pochopení.


pát 21.06.13 14:19
Profil Twitter
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: ned 26.09.10 11:35
Příspěvky: 131
Poděkovali mu: 35 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: World of Warcraft
kde v tom návodu si měl napsáno, že to máš spustit přes ten blizzarďáckej launcher?
takže úplně všechno smaž a začni nanovo a teď dodržuj návod a nebuď zbrklý, protože jsi musel někde udělat chybu. A ten ''WoWError.exe'' tam má být a jestli si ho tam předtim neměl, tak to bylo špatně.

_________________
Vím že mám přátele a nepřátele, jen občas nevím kdo je kdo.


ned 23.06.13 15:41
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.