My-mobile
Právě je sob 16.12.17 19:51

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 nelze přemisťovat zástupce 
Autor Zpráva
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 20:01
Příspěvky: 60
Poděkovali mu: 3 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

 nelze přemisťovat zástupce
Ahoj stahl jsem si mirrors edge, ale při crackování se vyskytla chyba. Vzal jsem crack a při pokusu o vložení do hry mi windows napsal že zástupce nelze vytvořit a zeptal se mě jestli ho chcu dát na plochu. Setkal se někdo již s tím?
P.S. Zjistil jsem že crack ani jiný stahnutý crack nejde vložit nikde do noťasu krom plochy, zkoušel jsem např. ho hodim přimo do program files a vyskočila stejná hláška.

_________________
Když pomůžu, tak poděkovat potěší :D


pát 15.11.13 18:32
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: stř 22.12.10 14:04
Příspěvky: 391
Poděkovali mu: 50 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: nelze přemisťovat zástupce
Vir v cracku?

_________________
Obrázek


pát 15.11.13 19:00
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 20:01
Příspěvky: 60
Poděkovali mu: 3 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: nelze přemisťovat zástupce
Tak jsem to vyřešil.
Crack byl správný, ale nešlo jim nic smazat tak jsem stáhl dalších 50 cracku a už to šlo.
Promiňte za zbytečné téma.

_________________
Když pomůžu, tak poděkovat potěší :D


pát 15.11.13 19:57
Profil
Pokročilý

Registrován: ned 28.10.07 22:19
Příspěvky: 114
Poděkovali mu: 17 x
Medaile: 2
Member (1) Writer bronze (1)

Příspěvek Re: nelze přemisťovat zástupce
A aspon v jednom urcite virus bude!

[ Post made via Android ] Obrázek


pát 15.11.13 21:40
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: úte 01.01.13 20:01
Příspěvky: 60
Poděkovali mu: 3 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: nelze přemisťovat zástupce
ok překotroluju pc díky za rady

_________________
Když pomůžu, tak poděkovat potěší :D


sob 16.11.13 12:40
Profil
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.10.09 07:20
Příspěvky: 1325
Poděkovali mu: 534 x
Medaile: 2
Member (1) High calibre silver (1)

Příspěvek Re: nelze přemisťovat zástupce
Vím, že jsi problém vyřešil, ale tohle se stává, když zazipovaný crack chceš "napřímo" kopírovat do složky.. Pravým klikni na crack, dej "Kopírovat", vlož jej do nějaké složky a poté z té složky jej přetáhni (pravým tlačítkem) do složky hry s možností "kopírování" (či vložit). Tohle má za vinu mrkvosoft, stává se to.

_________________
#!/usr/bin/env php
Čtěte Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. a před vytvořením příspěvku použijte možnost Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


pon 18.11.13 22:55
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.