My-mobile
Právě je sob 16.12.17 06:27

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ] 
 Vyber novych komponentu 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: ned 11.01.09 11:28
Příspěvky: 17
Poděkovali mu: 11 x

Příspěvek Vyber novych komponentu
Zdravim :-) Mam problem pri rozhodovani pri vyberu noveho procesora do chystane nove PC zostavy a ku nemu aj prislusnej zakladnej dosky.CPU nad ktorym sa rozhodujem su:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Najlepsi CPU co mi vychadza v pomere Cena/Vykon mi zatial vychadza to AMD FX-6300 ale ci bude mat dobry vykon aj do buducna to zas neviem.A potom mozte sem hodit aj ku tomu spravnemu CPU aj tu zakl.dosku nech to pasuje do seba :-D


Naposledy upravil 1337 dne úte 13.05.14 20:21, celkově upraveno 2
Linky mimo fórum vždy do CODE... Upraven název tématu.


pát 09.05.14 22:40
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17.11.06 16:28
Příspěvky: 479
Poděkovali mu: 73 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Vyber noveho CPU
ber... i5 desku vyber podle pozadavku .. Tzn : pocet slotu , usb , čipset ..

_________________
-----------------------
jsem všude zdejší :)
-----------------------


sob 10.05.14 12:39
Profil
Nováček

Registrován: ned 11.01.09 11:28
Příspěvky: 17
Poděkovali mu: 11 x

Příspěvek Re: Vyber noveho CPU
wortos:A dovody ze preco je lepsie brat tu Intel i5 skor nez tie ostatne CPU ?


ned 11.05.14 00:01
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: sob 18.12.10 14:37
Příspěvky: 242
Poděkovali mu: 30 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Vyber noveho CPU
intel je určitě mnohem lepší jak AMD, nicméně napiš na pchelp, tady to nemá cenu psát ;)

_________________
Obrázek


ned 11.05.14 00:09
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17.11.06 16:28
Příspěvky: 479
Poděkovali mu: 73 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Vyber noveho CPU
fifapro: intel je dělany na početní výkon pokud se podivaš na Benchmarkove testy vždy intel vyhrava ve vypočetních výkonech .. AMD je levna alternativa , doba kdy AMD byla dobrá " AMD (Athlon XP) vs Intel (P4) " je dávno pryč ..
Pokud chceš kvalitu , rychlost stabilitu tak vol Core i5 pokud chceš ušetřit tak AMD ..
ja myslím že už cena mluví za vše.

_________________
-----------------------
jsem všude zdejší :)
-----------------------


ned 11.05.14 12:41
Profil
Nováček

Registrován: ned 11.01.09 11:28
Příspěvky: 17
Poděkovali mu: 11 x

Příspěvek Re: Vyber noveho CPU
wortos: Oukej :-) Tak beriem ten Intel i5.Este by som od teba chcel jednu vec ci by si mi nemohol najst nejaky lacny 2 TB HDD od Western Digital pre Windovs aby bol aj dost rychli a velmi nehucal.Najlepsie by bolo z Datacomp.sk.


pon 12.05.14 18:12
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17.11.06 16:28
Příspěvky: 479
Poděkovali mu: 73 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Vyber noveho CPU
a co takhle zainvestovat do SSD disku 128Gb + 1Tb budes to mit setsakra rychle a tiche :)

_________________
-----------------------
jsem všude zdejší :)
-----------------------


Naposledy upravil Ozzelot dne úte 13.05.14 19:39, celkově upraveno 1
Solid State Disk Disk? #JustSaying


pon 12.05.14 18:17
Profil
Nováček

Registrován: ned 11.01.09 11:28
Příspěvky: 17
Poděkovali mu: 11 x

Příspěvek Re: Vyber noveho CPU
Noo tak SSD uz mam vybraty
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Teraz neviem ci zobrat 1 TB alebo 2 TB pre Data na PC.


pon 12.05.14 18:22
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17.11.06 16:28
Příspěvky: 479
Poděkovali mu: 73 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Vyber noveho CPU
Dobra volba ten samsung tez bych ho bral :) a do jake ceny chces ten WD ? v Ečkach samozřejme :D

_________________
-----------------------
jsem všude zdejší :)
-----------------------


pon 12.05.14 18:25
Profil
Nováček

Registrován: ned 11.01.09 11:28
Příspěvky: 17
Poděkovali mu: 11 x

Příspěvek Re: Vyber noveho CPU
wortos:Noo ja si myslim ze na Windovs by tych 120 GB malo stacit ;) HDD pre Data by som chcel tak do tych 100 eur.Co vravis na tuto grafiku ?
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


pon 12.05.14 18:31
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17.11.06 16:28
Příspěvky: 479
Poděkovali mu: 73 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Vyber noveho CPU
bud bych vzal tento disk je to takova klasika

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


a nebo bych zkusil Disk určeny pro NAS .. bude hodně odolny proti přehřati bude dělany do uzkeho prostoru tichy a dělany na stalou zatěž klidně bych ho zkusil dat do PC

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.



jinak ohledne te grafiky ja preferuji Geforce takze grafika to bude dobra ale nešel bych do značky MSI raději bych bral Gigabyte .. s MSI jsem si zažil sve ..

_________________
-----------------------
jsem všude zdejší :)
-----------------------


pon 12.05.14 18:37
Profil
Nováček

Registrován: ned 11.01.09 11:28
Příspěvky: 17
Poděkovali mu: 11 x

Příspěvek Re: Vyber noveho CPU
Diky :) Este by som chcel tvoj nazor na zakladnu dosku a zdroj.

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Ked chces mozes mi dat nejaky navrh pre grafiku nieco priblizne tej triedy 760 zeby to malo podobny vykon podla tej grafiky co som ti dal vyssie za nizsiu cenu ak dokazes taku najst tak budem len rad ;)


pon 12.05.14 19:20
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17.11.06 16:28
Příspěvky: 479
Poděkovali mu: 73 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Vyber noveho CPU
tak sel bych do teto desky spiš

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


tento zdroj
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


a grafiku bych bral tuto
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


:) co si o tom myslis ty ?

_________________
-----------------------
jsem všude zdejší :)
-----------------------


pon 12.05.14 22:42
Profil
Nováček

Registrován: ned 11.01.09 11:28
Příspěvky: 17
Poděkovali mu: 11 x

Příspěvek Re: Vyber noveho CPU
Noo tak Zakladna doska by bola oukej :) Len taka mala poznamka.To mozem dat na nu aj Intel i7 procesory ci musim davat iba Hasvelly ? Zdroj tiez vyzera byt dobry ale u rezenciach ma vela minusov,noo a ta grafika nie je zla ale davat za nu 220 eur za grafiku mi pride vela.A este je dost velka co tiez moze byt problem.A este ze preco si myslis ze MSI grafiky su zle a Gigabyte najlepsi ?


úte 13.05.14 08:44
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17.11.06 16:28
Příspěvky: 479
Poděkovali mu: 73 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Vyber noveho CPU
No gigabyte byl nejméně poruchový a vždycky přinášel nejlepší výsledky v testech ..jak jsem ještě dělal v alfacompu tak všichni zaměstnanci brali komponenty hlavně gigabyte ... Msi nevěřím setkal jsem se s plno spalenyma grafikama notebookama od MSI .. Ta deska by ti mela vzít všechny CPU pro soc 1150 .. K tomu zdroji resis moc kravín je to osvědčena značka zdrojů je aktivní a nikdy sem se nesetkal s problémem jednomu sousedovi jsem skládal Tři počítače a ve všech jel zdroj fortron z toho prvního valil už 7let a porad bomby ... No grafiku si mi neřekl do jaké ceny ;)

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
-----------------------
jsem všude zdejší :)
-----------------------


úte 13.05.14 10:19
Profil
Nováček

Registrován: ned 11.01.09 11:28
Příspěvky: 17
Poděkovali mu: 11 x

Příspěvek Re: Vyber noveho CPU
Grafiku by som chcel nejaku do 200 eur :wink: Aby sedela s tou Gigabyte doskou a aj s procesorom Intel i5 4670 K.


úte 13.05.14 19:16
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17.11.06 16:28
Příspěvky: 479
Poděkovali mu: 73 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Vyber novych komponentu
tak zkus tu MSI ..mas 2 roky zaruku zadnou dobrou do 200ecek jsem tam nenasel :(

_________________
-----------------------
jsem všude zdejší :)
-----------------------


úte 13.05.14 21:36
Profil
Nováček

Registrován: ned 11.01.09 11:28
Příspěvky: 17
Poděkovali mu: 11 x

Příspěvek Re: Vyber novych komponentu
Myslis tuto moju MSI ?
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


úte 13.05.14 23:50
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17.11.06 16:28
Příspěvky: 479
Poděkovali mu: 73 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Vyber novych komponentu
jo ale trošku nevychazi do tvých cenových rozpočtu stoji 218 eček ... tak nevim nejspiš budeš muset sahnout po Geforce 750 Ti jestli musi byt do 200 Eček

_________________
-----------------------
jsem všude zdejší :)
-----------------------


stř 14.05.14 07:44
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.