My-mobile
Právě je sob 16.12.17 21:43

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
 Mikrofon 
Autor Zpráva
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 08.11.12 20:26
Příspěvky: 80
Poděkovali mu: 4 x

Příspěvek Mikrofon
Dobrý den,
mám sestaven počítač na zákl. desce MSI H97 GAMING 3 .
Problém je, že pokud zapojím mikrofon do předního či zadního konektoru, tak nefunguje nebo propraskává. Zkoušel jsem různá sluchátka a ani přes usb nefunguje. Nainstalován mám realtek přímo od výrobce a zkoušel jsem i normální, ale beze změny.

Někdo nějakou radu prosím?


sob 03.01.15 20:49
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: sob 24.11.12 19:37
Příspěvky: 221
Poděkovali mu: 75 x
Medaile: 3
Writer silver (1) Reputation silver (1) Benefical bronze (1)

Příspěvek Re: Mikrofon
Možno nekompatibilný mikrofón, to ale pochybujem. Alebo chybný mikrofón. Možno by si mohol mikrofón vyskúšať na inom PC, aby si zistil kde je chyba.

[ Odeslano z Mobile Device ] Obrázek

_________________
Obrázek
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


sob 03.01.15 22:15
Profil Skype
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Mikrofon
realtek?

1.zapni program, co se ti s ovladači nainstaloval a tam zkus ten mikrak nastavit

2.usb mikrak by asi chtěl extra nastavit a nainstalovat jeho vlastní ovladače.. sorry, ale dodnes sem viděl jen mikrofony pripojovane přes 3,5mm jack zdirku,s tím si základní sw desky poradí sám... ale usb mikro?...

3.kolik máš sakra na ty desce přístupů na zvuk? abys to neměl blbě zapojené uvnitř...

4. obyčejný sluchatka s mikrofonem jdou? takový to klasický kombo za stovku ;)

[ Odeslano z Android ] Obrázek

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


sob 03.01.15 22:36
Profil Twitter Facebook
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 08.11.12 20:26
Příspěvky: 80
Poděkovali mu: 4 x

Příspěvek Re: Mikrofon
Přístupů hodně. Ale většina zadních je výstup a jen dva vstupy. Ty také nejdou. Sluchátka jsem zkoušel všelijaký.

Těmi klasik. sluchátky myslíš 1x jack napojenej s mikrofonem a sluchátky? např. telefoní?

//EDIT

A co bych mohl mít špatně zapojené ve vnitř? Nechápu


ned 04.01.15 00:58
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Mikrofon
hod sem foto vstupů a konektor mikra, plus jeho značku, werzi woknousu...

a co špatně zapojené vevnitř? počítače se nestaví sami, chyba může být už od výrobce / stavitele...

třeba postačí jen zaktualizovani ovladačů přes net...
nebo downgrade woken (mě z 5.1 repro na xp udělali 2.1 na w7... a ani ovladače nepomohli)

[ Odeslano z Android ] Obrázek

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


ned 04.01.15 08:40
Profil Twitter Facebook
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 08.11.12 20:26
Příspěvky: 80
Poděkovali mu: 4 x

Příspěvek Re: Mikrofon
Deska :
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Konektory :
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Nechtělo mi to načíst obrázek. Sluchátka jsou
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
. Ale zkoušel jsem to s několika jinými i s USB sluchátky a nic.

//EDIT

OS: Win7 ultimate


Naposledy upravil penthaler dne ned 04.01.15 17:44, celkově upraveno 1
ach to code....


ned 04.01.15 17:44
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Mikrofon
nezapojujes to obráceně? ;) a dáváš tam doufám oba konektory? xD (ftipkuju)

zkus sluchátka v jiném pc.

mimochodem, tohle jsou klasická sluchátka, se standardním připojením, stačí všeobecné ovladače k dané zvukovce.

podívej se do nastavení zvuku v pc, zapnutý mic, nastavení hlasitosti... profouknout díry...

zvuk ve sluchátkách slyšíš?

[ Odeslano z Android ] Obrázek

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


ned 04.01.15 17:53
Profil Twitter Facebook
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 08.11.12 20:26
Příspěvky: 80
Poděkovali mu: 4 x

Příspěvek Re: Mikrofon
Ano, slucháta jsou v pořádku. A zvuk jde. Mám normal připojené 7.1 ze zádu a zepředu jde zvuk také. Ale nikde nejde mikrofon.


ned 04.01.15 18:31
Profil
Hlavní admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř 26.11.08 21:40
Příspěvky: 2476
Poděkovali mu: 659 x
Medaile: 6
Universal writer (1) Member (1) Only one (1) Team member silver (1)
Helper (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Mikrofon
Ahoj. :)

Z čeho usuzuješ, že mikrofon nefunguje?
  1. Aplikace nepřijímají zvuk / ostatní tě neslyší.
  2. Neslyšíš svůj hlas z PC (zpětná vazba).

_________________
7x admin, 1x (bývalý) pomocný admin, 4x moderátor, 5x helper, 3x redaktor, 2x recenzent
Obrázek

// Podpis v opravě.


pon 05.01.15 03:29
Profil Twitter ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 08.11.12 20:26
Příspěvky: 80
Poděkovali mu: 4 x

Příspěvek Re: Mikrofon
Obojí. V počítači se normálně ukáže, ale počítač nic nepřijímá. Jakýkoliv mikrofon.


pon 05.01.15 12:31
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Mikrofon
Taková blbá otázka...zkoušel jsi pořádně projít nastavení mikrofonů v nastavení zvuku a nastavit hlasitost na max? Měl jsem s tím párkrát problémy v TeamSpeaku, že mě třeba taky nebylo slyšet - viz obr. níže


_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


pon 05.01.15 12:59
Profil Twitter
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 08.11.12 20:26
Příspěvky: 80
Poděkovali mu: 4 x

Příspěvek Re: Mikrofon
Promin, ale studuji průmyslovku a dost se o elektro zajímám. Tohle vše jsem zkoušel. Nevím kde může být problém.. Už měě opravdu napadá leda reinstal windows..


pon 05.01.15 13:29
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.