My-mobile
Právě je úte 12.12.17 11:34

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Jailbreak FW 3.1 a 3.1.2 pro iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: úte 05.01.10 17:27
Příspěvky: 8
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Jailbreak FW 3.1 a 3.1.2 pro iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G
cawte ja mam Ipod 2g FW 3.1.2 dal som do mobilu blackrain stiahol som cydiu ale dalej neviem co robit mam tam cidia store atd jak stamat mam stiahnut ten appsync

a este ak nemam doma wifi mam net ces modem tak sa neda pripojit s ipodom na net?


stř 10.02.10 16:48
Profil
Expert
Uživatelský avatar

Registrován: sob 06.03.10 07:28
Příspěvky: 902
Poděkovali mu: 72 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Jailbreak FW 3.1 a 3.1.2 pro iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G
TAK SEM TO POSRAL CELEJ JAILBREAK HOTOVEJ A TESNE PREDTIM NEZ SEM NAINSTALOVAL CYDIU TAK SEM SE PREKLIK A SMAZAL SEM Blackra1n z plochy na ipodu tak sem to zkousel nainstalovat znova a nikdy se me ta ikona na plose nezobrazila a ke vsemu mam XPecka takze me to nejde restorovat a nejde me to jinak nes na FW 3.1.3 a na ten prej este neni jailbreak poradte co s tim smoke :( :evil:

//EDIT

Super tak sem zjistil ze postup na JB pro FW 3.1.2. a 3.1.3. je stejnej tak to sem pisu kdyby to nekdo nevedel


sob 06.03.10 10:05
Profil ICQ
Nováček

Registrován: čtv 17.06.10 20:52
Příspěvky: 2
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Jailbreak FW 3.1 a 3.1.2 pro iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2
Dobrý deň,
kúpil som si od známeho Ipod Touch a neviem ako má zistiť verziu Ipodu.
V ITunes mi píše že mám software version 1.1.3 a aktúalna mi píše že je 1.1.5
Môžem tento návod použiť na jailbreak? Alebo aký? Prosím odpoveď. Už si neviem rady :(
Ďakujem


úte 22.06.10 19:59
Profil
Nováček

Registrován: ned 20.06.10 10:57
Příspěvky: 1
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Jailbreak FW 3.1 a 3.1.2 pro iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2
Ahoj mám problém... vždy když stáhnu blackrain tak mi nejde spustit ..napíše mi že je to špatně nainstalované a po spuštění mi to ukazuje, že program přestal fumgovat... je někdo z okolí ostravy kdo mi byl ochotný pomoct s railbreakingem?


stř 23.06.10 17:35
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.