Stahované věci nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjde. Vy by jste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nebo aplikace nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...
Registrován: pon 26.01.09 22:55 Příspěvky: 1 Poděkoval: 0 x Poděkovali mu: 0 x
Google maps , nově s podporou street view
Google Street View v mobilu
Ano, je to tady a podpora ČR, niní celé zdarma. Zde přikládám jako důkaz fotky z mého mobilu:
Všiměte si že mam k550i bez GPS a stejně tam je moje poloha diky GPRS!
Nová verze umí: -Určit místo, kde se právě nacházíte, ať už máte GPS či nikoli. -Získat informace o trase jízdy včetně linek veřejné dopravy. -Zjistit telefonní čísla a adresy místních firem.
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
pát 16.10.09 17:49
cruise
Registrován: ned 25.04.10 16:36 Příspěvky: 134 Poděkoval:18 x Poděkovali mu:3 x
Re: Google maps , nově s podporou street view
potřebu internet v mobilu pokud to chci používat?
čtv 27.05.10 20:32
honza0a
Registrován: pát 07.08.09 19:59 Příspěvky: 706 Poděkoval:50 x Poděkovali mu:32 x Medaile: 1
né asi.... aplikace má necelý půl mega a vejde se do ní celá ČR včetně ulic v každým městě?.....
_________________ Kdo smrdí, s tím se bavit nebudu.
ned 30.05.10 00:34
Ptw
Registrován: čtv 13.09.07 16:29 Příspěvky: 33 Poděkoval:3 x Poděkovali mu:11 x
Stahnul jsem obe verze jak od hepa tak i googlu , obe sly nainstalovat v pohode , ale pri spusteni me tam nabihaji smluvni podminky s nacitanim (pripojeni jsem povolil) a proste se uz nic nestane . Nic nenacte a pak mi to hodi chybu, ze mam aplikaci restartovat . Ale nejede to ani po restartu .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník