My-mobile
Právě je čtv 19.10.17 19:13

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra


Stahované věci nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjde. Vy by jste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Assasin's Creed 3D HD 
Autor Zpráva
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 03.08.06 13:17
Příspěvky: 1682
Poděkovali mu: 204 x
Medaile: 7
Member (1) Specially member (1) Team member silver (1) Uploader (1)
Designer (1) Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Assasin creed 3D HD
Verzia pre N70 je tu :arrowdown:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
Obrázek
Samsung Galaxy S4 Mini, Lollipop 5.0.2, RessurectionROM | LG G Tab 8 5.0.2 Stock | Sony Xperia M2, Kit-Kat 4.4.2 Stock
.. show me your 41 salute !! ...


čtv 29.01.09 14:47
Profil Twitter Skype ICQ Zobrazit autorovy stránky
Ban!

Registrován: čtv 29.01.09 14:11
Příspěvky: 45
Poděkovali mu: 3 x

Příspěvek Re: Assasin creed 3D HD
Diky :o

//EDIT

To je na nic me to pise prekrocen pocet free slotu

_________________
Obrázek

Obrázek

Kdyby se vám líbily moje příspěvky dejte mi to najevo v hodnocení.
Hraju ikariam na Kappě tak kdyby mě chtěl někdo kontaktovat.
A ještě travian na S3-nick:Tony_C tak kdybych někoho znal tak at´se ozve !!


pát 30.01.09 15:17
Profil
Expert
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09.07.07 20:49
Příspěvky: 732
Poděkovali mu: 27 x
Medaile: 2
Member (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Assasin creed 3D HD
Bohužel tahle hra nevyšla na jiná rozlišení než 240x320 a 176x208. Tvoje verze prostě není.

_________________
Tady měl být podpis... Ale není :]


sob 03.10.09 22:21
Profil
Nováček

Registrován: pon 12.10.09 08:22
Příspěvky: 1
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Assasin creed 3D HD
Chtel bych se zeptat na pokracovani tedka jsem v levelu 9.1 a mam tam 3 tlacitka ale i po zmacknuti nic nedelaj tak nevim jak dal tak kdyby mi nekdo pomohl diky


pon 12.10.09 08:31
Profil
Pomocný Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob 28.04.07 18:48
Příspěvky: 2774
Poděkovali mu: 1121 x
Medaile: 8
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Special one (1) Team member gold (1) Uploader (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Assasin creed 3D HD
Nie, nepôjde. Nokia 5800XM má novší OS, hry pre tvoj mobil sú v Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
Obrázek


pon 12.10.09 11:16
Profil
Nováček

Registrován: pon 30.11.09 14:08
Příspěvky: 42
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Assasin's Creed 3D HD
Symbian je mobilní operačni systém na kterém funguje nokia nevím o žádné další značce která by ho používala. Ještě mám dotaz. Z předešlích správ jsem se dočetl že je to na symbian 60 moje sestra ma symbian 40 pojede to na něm?

_________________
Obrázek

Mrkněte na
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

Témata čistě jen pro Sony Ericsony.


stř 02.12.09 21:15
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Expert
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09.07.07 20:49
Příspěvky: 732
Poděkovali mu: 27 x
Medaile: 2
Member (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Assasin's Creed 3D HD
K první větě: Máš to nesmyslně chaoticky, ale v konečným důsledku je to jedno. :d Speciální druh OS Symbian používaly i SE.
K dotazu: Nic takového, jako symbian 40 neexistuje. To, co tvá sestra vlastní, je Nokia serie 40 - zkráceně s40. Symbian mají telefony serie 60.
Takže: Ne nepojede. :!:

_________________
Tady měl být podpis... Ale není :]


stř 02.12.09 23:13
Profil
Nováček

Registrován: stř 26.11.08 21:04
Příspěvky: 23
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Assasin's Creed 3D HD
pls reup na box net předem dík


čtv 24.12.09 10:52
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: sob 06.09.08 18:25
Příspěvky: 2668
Poděkovali mu: 304 x
Medaile: 6
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) Team member silver (1)
Uploader (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Assasin's Creed 3D HD
Na box ti to nedám, nerad bych přišel o celý účet.

176×208 : S60 3rd Symbian 9.1 EN 4.78 MB
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


240×320 : S60 3rd Symbian 9.1, 9.2 EN 5.01 MB
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
Obrázek


čtv 24.12.09 12:52
Profil
Expert
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09.07.07 20:49
Příspěvky: 732
Poděkovali mu: 27 x
Medaile: 2
Member (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Assasin's Creed 3D HD
Určitě nepujde. 6220 classic má symbian řady 9.3. Vzhledem k tomu, že hra je určená pro 8.1, 9.1 a 9.2, tak logicky 6220 podporovaná není.

_________________
Tady měl být podpis... Ale není :]


pát 08.01.10 16:27
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: sob 06.09.08 18:25
Příspěvky: 2668
Poděkovali mu: 304 x
Medaile: 6
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) Team member silver (1)
Uploader (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Assasin's Creed 3D HD
Ale zkus to, mě jde v pohodě ta druhá verze, kterou jsem uploadoval o pár příspěvků výše na E52 - (9.3).

_________________
Obrázek


pát 08.01.10 18:20
Profil
Expert
Uživatelský avatar

Registrován: úte 02.12.08 20:57
Příspěvky: 853
Poděkovali mu: 33 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Assasin's Creed 3D HD
jakto ze neni? mne to islo na 6120c

_________________
Obrázek
Obrázek
Metrix je všude, je právě tolik kolik je, datum není duležité, místo taky ne.


sob 09.01.10 17:41
Profil ICQ
Expert
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09.07.07 20:49
Příspěvky: 732
Poděkovali mu: 27 x
Medaile: 2
Member (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Assasin's Creed 3D HD
Na Samsungu určitě ne a na té nokii by nemělo, ale jak vidíš, někdo to rozchodí i na nepodporovaném symbianu, tak to zkus. :)

_________________
Tady měl být podpis... Ale není :]


úte 02.02.10 19:56
Profil
Nováček

Registrován: sob 01.08.09 13:12
Příspěvky: 8
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Assasin's Creed 3D HD
Yep thx :D

Slaw3: porušení pravidla č. 7, warn........

_________________
92% teenagerů poslouchá Hip-Hop, pokud patříš mezi ostatních 8%, dej si tuto větu do podpisu.


stř 03.02.10 16:59
Profil ICQ
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: pon 10.08.09 21:05
Příspěvky: 471
Poděkovali mu: 39 x
Medaile: 1
Uploader (1)

Příspěvek Re: Assasin's Creed 3D HD
PLS reup. ...žiaden link mi neišiel

_________________
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.Obrázek


čtv 04.02.10 13:52
Profil
Expert
Uživatelský avatar

Registrován: pon 09.07.07 20:49
Příspěvky: 732
Poděkovali mu: 27 x
Medaile: 2
Member (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Assasin's Creed 3D HD
Hepoovy linky na 1filesharing fungujou oba, stačí se jen koukat....

_________________
Tady měl být podpis... Ale není :]


čtv 04.02.10 14:33
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: pon 10.08.09 21:05
Příspěvky: 471
Poděkovali mu: 39 x
Medaile: 1
Uploader (1)

Příspěvek Re: Assasin's Creed 3D HD
už mi netreba reup. na 1filesharing som našiel link ktorý mi fungoval :D
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.Obrázek


čtv 04.02.10 14:50
Profil
Nováček

Registrován: pát 18.04.08 20:06
Příspěvky: 8
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Assasin's Creed 3D HD
nemohol by to niekto reuploadnut ? vsade je to zmazane, najlepsie edisk alebo rapid. Diky :)


pon 12.04.10 18:15
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: pon 10.08.09 21:05
Příspěvky: 471
Poděkovali mu: 39 x
Medaile: 1
Uploader (1)

Příspěvek Re: Assasin's Creed 3D HD
EDISK:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

BOX:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.Obrázek


úte 13.04.10 06:53
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pon 19.04.10 17:55
Příspěvky: 155
Poděkovali mu: 11 x
Medaile: 1
Writer silver (1)

Příspěvek Re: Assasin creed 3D HD
procpro píše:
Chtel bych se zeptat na pokracovani tedka jsem v levelu 9.1 a mam tam 3 tlacitka ale i po zmacknuti nic nedelaj tak nevim jak dal tak kdyby mi nekdo pomohl diky



Teď nevím co tím myslíš ty ale zřejmě je to že chytíš nějakýho toho cápka a začínáš ho škrtit a lámat mu ruce já to mám na své E52 tak že nejdříve musim dát to číslo co mi to ukazuje a hned na to 5tku taky jsem to dřív nevěděl jestli myslíš toto, jinak nevím ani já.

_________________
NOKIA 4ever.


úte 25.05.10 12:00
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.