My-mobile
Právě je čtv 19.10.17 19:16

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra


Stahované věci nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjde. Vy by jste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Quake I, II, III - Arena 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: ned 23.12.07 19:35
Příspěvky: 39
Poděkovali mu: 3 x
Medaile: 1
Member (1)

Příspěvek Quake I, II, III - Arena
Quake 1- III
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Doufám, že to tu ještě není. Odzkoušel jsem na mé nokii 6210 Navigator. Na stránce si pročtěte důkladně odkaz "installation". Není to tak těžké, jen sehnat původní data a mít v telefonu nějakou tu volnou paměť.


ned 30.11.08 07:25
Profil ICQ
Nováček

Registrován: ned 23.12.07 19:35
Příspěvky: 39
Poděkovali mu: 3 x
Medaile: 1
Member (1)

Příspěvek Re: Quake I, II, III - Arena
Já zkoušel vše, jedničku už mám déle a zbytek ted. Arenu jsem ale smazal, protože se mi dost seká a bez bt klávesnice nebo myši je na houby. Ale jinak valí.


ned 30.11.08 21:59
Profil ICQ
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob 25.10.08 15:52
Příspěvky: 13
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Quake I, II, III - Arena
N73 chip nema ale dokazal bych na ni rozjet aspon tu jednicku? :(

_________________
Obrázek=Hodní hoši


stř 10.12.08 10:56
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 03.08.06 13:17
Příspěvky: 1682
Poděkovali mu: 204 x
Medaile: 7
Member (1) Specially member (1) Team member silver (1) Uploader (1)
Designer (1) Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Quake I, II, III - Arena
hele, to inštaluje aj pips? tak preto ti nejede N-Gage :D

_________________
Obrázek
Samsung Galaxy S4 Mini, Lollipop 5.0.2, RessurectionROM | LG G Tab 8 5.0.2 Stock | Sony Xperia M2, Kit-Kat 4.4.2 Stock
.. show me your 41 salute !! ...


stř 10.12.08 15:30
Profil Twitter Skype ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nováček

Registrován: pát 19.12.08 19:09
Příspěvky: 13
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Quake I, II, III - Arena
podarilo se nekomu na n73 rozjet jednicku

_________________
Java hry jsou na nic, mophun hry se dají, symbian je hodně good, N-gage je nej.
92% teenagerů poslouchá hip-hop, pokud patříš mezi ostatních 8% a seš taky normální, tak si tohle dáš do podpisu.


sob 20.12.08 21:30
Profil
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned 27.05.07 21:38
Příspěvky: 44
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 1
Member (1)

Příspěvek Re: Quake I, II, III - Arena
akoze neviem preco ani jeden mi nefachci na N95 8G

_________________

Obrázek
Obrázek


ned 21.12.08 17:36
Profil
Nováček

Registrován: pát 19.12.08 19:09
Příspěvky: 13
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Quake I, II, III - Arena
mas nainstalovany pips? :o

_________________
Java hry jsou na nic, mophun hry se dají, symbian je hodně good, N-gage je nej.
92% teenagerů poslouchá hip-hop, pokud patříš mezi ostatních 8% a seš taky normální, tak si tohle dáš do podpisu.


ned 21.12.08 18:56
Profil
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned 27.05.07 21:38
Příspěvky: 44
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 1
Member (1)

Příspěvek Re: Quake I, II, III - Arena
jj vsetko co tam bolo

_________________

Obrázek
Obrázek


čtv 25.12.08 00:25
Profil
Pomocný Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob 28.04.07 18:48
Příspěvky: 2774
Poděkovali mu: 1121 x
Medaile: 8
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Special one (1) Team member gold (1) Uploader (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Quake I, II, III - Arena
a original subory z CD mas v telefone ?


a pls v quake 3 som sa dostal do menu , dal som singleplayer a sputil som to ,a vyskocila obrazovka na kt. bolo napisane awaiting to conection...0 a potom ma to znicoho nic vihodi a vipise dalsiu necitatelnu divnu hlasku . Neviete co stym ?

_________________
Obrázek


úte 13.01.09 07:18
Profil
Nováček

Registrován: čtv 09.08.07 22:20
Příspěvky: 21
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Quake I, II, III - Arena
PROSIM VAS...pojde QUAKE 1 na telefone N73?? ked som to raz skusal neslo mi napisalo ze MENU:format suboru nema podporu alebo neco take...ak to ide pls napiste co mam urobit dik!


stř 21.01.09 14:10
Profil ICQ
Pomocný Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob 28.04.07 18:48
Příspěvky: 2774
Poděkovali mu: 1121 x
Medaile: 8
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Special one (1) Team member gold (1) Uploader (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Quake I, II, III - Arena
a skusal si to podla tohto navodu ??
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
Obrázek


stř 21.01.09 14:43
Profil
Nováček

Registrován: čtv 09.08.07 22:20
Příspěvky: 21
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Quake I, II, III - Arena
ano dufam ze dobre zas lama v tomto niesom teda budem v tom pripade ak to uz niekto na N73 rozbehal :D ...omg :'{ jooj


stř 21.01.09 15:56
Profil ICQ
Nováček

Registrován: pon 23.02.09 16:09
Příspěvky: 5
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Quake I, II, III - Arena
Zkoušel jsem dvojku na 6220c a funguje pěkně .)


stř 25.02.09 17:38
Profil
Pomocný Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: sob 28.04.07 18:48
Příspěvky: 2774
Poděkovali mu: 1121 x
Medaile: 8
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Special one (1) Team member gold (1) Uploader (1) Moderator (1)

Příspěvek Re: Quake I, II, III - Arena
tak za prvé : toto si tu už písal
za druhé : kedže si to napísal najprv do môjho topicu , myslím si že táto verzia od SalvatorPav ani nieje na tvoj mobil - sú to mierne odlišné dve verzie ktoré majú odlišnú podporu mobilov

_________________
Obrázek


stř 25.02.09 17:48
Profil
Nováček

Registrován: čtv 09.08.07 22:20
Příspěvky: 21
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Quake I, II, III - Arena
Prosim vas ako to mam nastavit toho Quake 3 Arena tak aby mi pri kazdom spusteni slo to uvodne intro z hry nie to ID software logo to mi ide furt ale to druhe kde je ten Sarge lebo to mislo len pri prvom spusteni hry a potom uz nie da sa to nejako nastavit dakujem?


pát 20.03.09 12:13
Profil ICQ
Nováček

Registrován: ned 08.03.09 11:12
Příspěvky: 17
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Quake I, II, III - Arena
pujde mi nejakej quake na 6120classic?


ned 20.09.09 12:45
Profil
Nováček

Registrován: pon 30.11.09 19:39
Příspěvky: 1
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Quake I, II, III - Arena
hej jednotka na tom bezi paradne. sem-tam sekne ale inac je to pecka.. dvojku som skusal dat. ukaze mi to len uvodne video a po loadingu mi hra hned vypne..


ned 13.12.09 13:22
Profil
Expert
Uživatelský avatar

Registrován: úte 02.12.08 20:57
Příspěvky: 853
Poděkovali mu: 33 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation bronze (1)

Příspěvek Re: Quake I, II, III - Arena
superborec píše:
pujde mi nejakej quake na 6120classic?


ja mam 6120 a ide mi 1 ine som neskusal lebo asi nepojdu

_________________
Obrázek
Obrázek
Metrix je všude, je právě tolik kolik je, datum není duležité, místo taky ne.


ned 13.12.09 19:42
Profil ICQ
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17.11.06 16:28
Příspěvky: 479
Poděkovali mu: 73 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Quake I, II, III - Arena
hele panove zkousel nekdo nahradit soubory Quake3 ..Return to castle wolfenstain ? je to stejne pk3 mozna by to jelo a kdyby jo byla by to pecka je to stejny engine jak Q3 dneska to zkusim ale určite by se to dalo nejak pokutit i kdyby to neslo ... ale myslim ze je 80% moznost ze to pujde :) :metal:

_________________
-----------------------
jsem všude zdejší :)
-----------------------


čtv 03.03.11 01:51
Profil
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27.02.09 21:04
Příspěvky: 2
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Quake I, II, III - Arena
ROZJEDE to E71 ? kdyžtak jaká


pát 10.06.11 20:31
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.