My-mobile
Právě je sob 20.01.18 12:07

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Pravidla fóra


Stahované věci nejdříve vyzkoušejte a neptejte se, jestli vám půjde. Vy by jste to měli vědět nejlépe a mobilní hry nejsou tak datově náročné! (neřeknu u gigových her) ...



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ] 
 Call Of Duty 2 PPC 
Autor Zpráva
Ex-Tým

Registrován: pát 30.06.06 12:27
Příspěvky: 224
Poděkovali mu: 10 x
Medaile: 3
Member (1) Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Call Of Duty 2 PPC
Pozor je funkční jen na některých procesorech.


INFO o hře a HW specifikace

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Call Of Duty 2

Testováno: HTC Universal, iPaq h2210

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.



ObrázekObrázekObrázek

Dle ohlasů FUNKČNÍ na:

- Axim x51v, Axim x51, Axim x50 (X50v s WM2003SE nefunkční)
- Qtek 9100, Qtek 8310
- 02 xda Atom Exec, O2 xda mini 2, O2 Zinc
- HTC wizard, HTC Blue Angel
- MDA Compact
- Sprint PPC-6700 (delší načítání)
- HP hw6915, HP Ipaq 6828, HP ipaq hw6500, HP iPAQ 4150, HP iPAQ 5450, iPaq HX2790, HP iPAQ hx2490b, HP iPaq H2210,
- Mitac Mio 168, Mio A701
- FS Loox 720, FS Loox N560, FS LOOX C550, FS LOOX 420
- T-Mobile MDA
- Orange m500
- Asus MyPal A620, Asus p525
- Qtek 9000 (Universal)
- Acer n50

Dle ohlasů NEFUNKČNÍ na:

- IPAQ 1945, HP hx4700
- Dopod 838PRO
- Mio P550 (nefunkční na Samsung CPU)
- t620 (nefunkční na Samsung CPU)
- Orange SPV M3100
- Asus 730W
- HTC TyTN, HTC Galaxy, HTC P3600
- Acer n311, acer n10
- HTC p3600
- Qtek G100
- Dopod p100
- Eten M600+, Eten x500, Eten G500
- Yakumo Delta

_________________
Samsung Omnia II i8000, O2 XDA Exec, MDA PRO, T-Mobile G1, SE C510 ---- Toshiba TG01, N3650, Samsung Omnia i900, Nokia N810, Nokia 770, SE K750i, HTC Tytn, HTC Touch, HTC Tytn II , MDA Compact, MDA Compact II, Samsung i600, SE K700i, N6230i, Mio A701, HP Jornada 690, iPaq h2210, iPaq hx2490b, LG kp500, i68, Simens C35i, Motorola d520, KA08.


Naposledy upravil Svobi dne čtv 20.03.08 21:58, celkově upraveno 2

úte 17.04.07 08:09
Profil
Ex-Tým

Registrován: pát 30.06.06 12:27
Příspěvky: 224
Poděkovali mu: 10 x
Medaile: 3
Member (1) Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek 
25.7.07 link obnoven

_________________
Samsung Omnia II i8000, O2 XDA Exec, MDA PRO, T-Mobile G1, SE C510 ---- Toshiba TG01, N3650, Samsung Omnia i900, Nokia N810, Nokia 770, SE K750i, HTC Tytn, HTC Touch, HTC Tytn II , MDA Compact, MDA Compact II, Samsung i600, SE K700i, N6230i, Mio A701, HP Jornada 690, iPaq h2210, iPaq hx2490b, LG kp500, i68, Simens C35i, Motorola d520, KA08.


stř 25.07.07 07:45
Profil
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 03.08.06 13:17
Příspěvky: 1682
Poděkovali mu: 204 x
Medaile: 7
Member (1) Specially member (1) Team member silver (1) Uploader (1)
Designer (1) Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek 
cod2 nefunguje na PPC co maju procesory od Samsungu...a tvoj prevdepodobne ma


úte 25.09.07 13:55
Profil Twitter Skype ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nováček

Registrován: pon 23.07.07 22:26
Příspěvky: 5
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek 
zkoušeno na htc s310- pokud jako první věc změníte ovládání (bez toho neni možno hru vypnout) a v předposlední misi nezabijete němce, kterej proběhne v texturách země, dá se to celkem slušně dohrát (co sem asi dělal do dvou do rána v itálii), jenom je tam "trochu" posuutej obraz, takže si zčásti vidíte do bouchačky, ale jinak uplná paráda.
THX :exclaim:


čtv 20.03.08 20:37
Profil Skype ICQ
Nováček

Registrován: čtv 20.11.08 06:49
Příspěvky: 1
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Call Of Duty 2 PPC
zdarec, muzete to nekdo upnout? ty linky nejsou funkcni... :(


pon 08.12.08 11:34
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 11.05.06 13:37
Příspěvky: 243
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 3
Member (1) Team member silver (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Call Of Duty 2 PPC
pls o reupload. Díky :wink:

_________________
Obrázek
Obrázek
XPERIA X1 + BT stereo headset Motorola S9 Beckham edition + 16GB micro SDHC


úte 23.12.08 11:50
Profil ICQ
Nováček

Registrován: sob 29.11.08 19:04
Příspěvky: 34
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 1
Member (1)

Příspěvek Re: Call Of Duty 2 PPC
Klucíí..myslíte že mi to pujde na Samsungu i900 omnia?a nebo na HTC touch diamond?ani jeden nemaj procák od samsungu..dík:) :)


stř 31.12.08 08:36
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 11.05.06 13:37
Příspěvky: 243
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 3
Member (1) Team member silver (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Call Of Duty 2 PPC
Zkus to, ale vzhledem ktomu, že jsem sestře dávál pár her odsud do Omie a žádná ji nešla . . . displey nebyl nějak dotikový na ty hry . . .
Ale určitě to zkus ;). Tuhle hru jsem nezkoušel. Ale třeba Tomb Ridera jsem zkoušel do Omnie a nějak nešlo ovládání . . . a není to přes celý displej

_________________
Obrázek
Obrázek
XPERIA X1 + BT stereo headset Motorola S9 Beckham edition + 16GB micro SDHC


stř 31.12.08 11:56
Profil ICQ
Nováček

Registrován: sob 29.11.08 19:04
Příspěvky: 34
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 1
Member (1)

Příspěvek Re: Call Of Duty 2 PPC
No já se ptám jakože,já tu omnii eště nemám..ale rozhoduju se mezi HTC diamond,omnií a iphonem...kterej by se na ty hry hodil nejvíc?a nebo taky..když sem prostě normální člověk co si rád hraje s počítačem,má pro mě WM nějakej význam? :twisted:


stř 31.12.08 12:44
Profil
Nováček

Registrován: sob 29.11.08 19:04
Příspěvky: 34
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 1
Member (1)

Příspěvek Re: Call Of Duty 2 PPC
jakože mám vlastně strach,jestli to ovládání není moc komplikovaný a jestli bych si tam vubec ty hry dokázal dat... :shock:


stř 31.12.08 12:55
Profil
Ex-Tým

Registrován: pát 30.06.06 12:27
Příspěvky: 224
Poděkovali mu: 10 x
Medaile: 3
Member (1) Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: Call Of Duty 2 PPC
Zdravim, omnie není dělaná na hry. Má nedostatečný ovládací "kříž". Diamond je a tom trochu líp, ale také žádná sláva s ovládacím "kolečkem". Omie má nestandartí rozlišení 400x240 proto nejdou nějaké hry.

_________________
Samsung Omnia II i8000, O2 XDA Exec, MDA PRO, T-Mobile G1, SE C510 ---- Toshiba TG01, N3650, Samsung Omnia i900, Nokia N810, Nokia 770, SE K750i, HTC Tytn, HTC Touch, HTC Tytn II , MDA Compact, MDA Compact II, Samsung i600, SE K700i, N6230i, Mio A701, HP Jornada 690, iPaq h2210, iPaq hx2490b, LG kp500, i68, Simens C35i, Motorola d520, KA08.


pon 05.01.09 22:46
Profil
Nováček

Registrován: čtv 14.05.09 16:58
Příspěvky: 17
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Call Of Duty 2 PPC
ahoj prosim te reuploadnul bys to ? chtel bych si to zajta dikec. :)


čtv 14.05.09 17:15
Profil Skype ICQ
Ex-Tým

Registrován: pát 30.06.06 12:27
Příspěvky: 224
Poděkovali mu: 10 x
Medaile: 3
Member (1) Team member silver (1) Uploader (1)

Příspěvek Re: Call Of Duty 2 PPC
Zdravim,

První příspěvek sem oživil (reupload) a doplnil informacema o Funkcnich / Nefunkcnich zařízení.

_________________
Samsung Omnia II i8000, O2 XDA Exec, MDA PRO, T-Mobile G1, SE C510 ---- Toshiba TG01, N3650, Samsung Omnia i900, Nokia N810, Nokia 770, SE K750i, HTC Tytn, HTC Touch, HTC Tytn II , MDA Compact, MDA Compact II, Samsung i600, SE K700i, N6230i, Mio A701, HP Jornada 690, iPaq h2210, iPaq hx2490b, LG kp500, i68, Simens C35i, Motorola d520, KA08.


pát 15.05.09 09:21
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: sob 29.11.08 21:26
Příspěvky: 33
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 2
Member (1) Designer (1)

Příspěvek Re: Call Of Duty 2 PPC
skoda ze neni náká optimalizace :cry: mám diamonda a seká se to na high detajly

_________________
Obrázek


pát 22.05.09 20:37
Profil
Nováček

Registrován: úte 16.05.06 13:16
Příspěvky: 3
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Call Of Duty 2 PPC
Nevím zdat se to stalo i vám ale mě po spuštění napíše error "no own informaton"
po kliknutí na ok se to vypne mam HTC Diamond2


pon 15.06.09 16:50
Profil
Nováček

Registrován: čtv 14.05.09 16:58
Příspěvky: 17
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Call Of Duty 2 PPC
to bude tim ze mas asi WM6 je to jen pro WM5 eda aspon se mto nekde cetl me to taky pise


pon 15.06.09 23:48
Profil Skype ICQ
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: sob 29.11.08 21:26
Příspěvky: 33
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 2
Member (1) Designer (1)

Příspěvek Re: Call Of Duty 2 PPC
já mám taky WM 6 na diamondovi 1 a fachá to

_________________
Obrázek


stř 17.06.09 21:01
Profil
Nováček

Registrován: čtv 14.05.09 16:58
Příspěvky: 17
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Call Of Duty 2 PPC
aha to je skoda


pát 19.06.09 21:41
Profil Skype ICQ
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: sob 29.11.08 21:26
Příspěvky: 33
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 2
Member (1) Designer (1)

Příspěvek Re: Call Of Duty 2 PPC
hele lidi pls help. Nejde mi to xD Píše to Error
No owner Information

//EDIT

Už nepíše, ale po spuštění bílá obrazovka

_________________
Obrázek


úte 17.11.09 22:34
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: ned 19.04.09 20:33
Příspěvky: 195
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 2
Team member bronze (1) Helper (1)

Příspěvek Re: Call Of Duty 2 PPC
Zde dávám reup na RS.com. Mimochodem, když jsem měl PDA, tak toto byla jediná hra, co zabavila. Proto jsem přešel na iPhone, kde hry vypadají elitně :).

COD2 PPC:

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


pát 04.12.09 19:40
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.