|
|
Právě je sob 17.04.21 15:17
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
Autor |
Zpráva |
MONT!
|
 Re: Koblížek
Musím uznat, že jeho vědomosti sahají mnohem hlouběji než moje, takže můžu jedině smekat  Obzvlášť v Galaxy S a SII se perfektně vyzná, v ostatních oblastech (ať už jde o jiné telefony, SW problémy a podobně) se taky rozhodně neztratí  ...za mě určitě ANO
_________________ OnePlus 6 / Samsung Gear S3 Classic / iPhone 7 (work) / Shield Tablet
Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.
|
čtv 07.06.12 10:23 |
|
 |
Koblížek
Registrován: úte 16.03.10 15:23 Příspěvky: 1962 Poděkovali mu: 359 x Medaile: 5
|
Eh, myslím si, že moje síly přeceňuješ, ale ať je to jak chce, za názor děkuji 
|
pon 11.06.12 19:16 |
|
 |
vyky
Registrován: čtv 07.01.16 19:00 Příspěvky: 11 Poděkovali mu: 1 x
|
ZA mě ANO, je velmi ochotnej jak na fóru tak na jeho serveru, vždy odpoví.. Na jeho věk...
|
ned 22.07.12 21:21 |
|
 |
Bender
Registrován: ned 13.03.11 19:39 Příspěvky: 509 Poděkovali mu: 241 x
|
Za mě určitě ANO. Je s ním super pokec a moc, moc a moc mu děkuji za to, že je ze mě broník. 
_________________ Poslední dobou tu téměř nejsem, ale hned jak to půjde, tak se vrátím.
Děkuji za pochopení.
|
pát 02.11.12 10:07 |
|
 |
penthaler
Registrován: čtv 24.09.09 11:58 Příspěvky: 2699 Poděkovali mu: 1063 x Medaile: 5
|
ANO - a nejen kvuli "rainbow dash" 
_________________ Twitter: @penthaler Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. ROOTed Taoshan with CM12
|
pát 02.11.12 15:01 |
|
 |
MONT!
|
Hodnost odebrána na vlastní žádost.
Tímto bych chtěl Koblížkovi poděkovat za veškeré jeho dosavadní působení na fóru, za jeho užitečné návody a za čas, který mu věnoval!
_________________ OnePlus 6 / Samsung Gear S3 Classic / iPhone 7 (work) / Shield Tablet
Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.
|
čtv 23.10.14 16:01 |
|
 |
|