My-mobile
Právě je pon 18.12.17 00:20

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 18 ] 
 tovární nastavení HTC EVO 3D a čeština fuč pomoc!! 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: pon 07.01.13 18:40
Příspěvky: 14
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek tovární nastavení HTC EVO 3D a čeština fuč pomoc!!
Prosím nevíte někdo jak mám dostat zpět tu češtinu do EVA ?:-( Děkuji


ned 30.10.11 07:35
Profil
Nováček

Registrován: pon 07.01.13 18:40
Příspěvky: 14
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: tovární nastavení HTC EVO 3D a čeština fuč pomoc!!
Jenže když otevřu jazyky tak tam CZ nikde není :-(


ned 30.10.11 08:47
Profil
Nováček

Registrován: pon 07.01.13 18:40
Příspěvky: 14
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: tovární nastavení HTC EVO 3D a čeština fuč pomoc!!
max-shop.cz


ned 30.10.11 09:10
Profil
Nováček

Registrován: pon 07.01.13 18:40
Příspěvky: 14
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: tovární nastavení HTC EVO 3D a čeština fuč pomoc!!
NN nemám já to mám asi týden takže začátky no prostě včera sem stáhnu z márketu aktivní tapetu nějakejch rybiček :-) a kouslo se to tak jsem vyndal baterku a znova zandal spustil a naběhlo HTC a ta věta o kvalitě a nic dál ani prd

//EDIT

Tak sem to hodil na továrku a bez cz jediný co tam zůstalo ta aktualizace OTo nebo jak se to jmenuje


ned 30.10.11 09:21
Profil
Nováček

Registrován: pon 07.01.13 18:40
Příspěvky: 14
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: tovární nastavení HTC EVO 3D a čeština fuč pomoc!!
Takže mě nezbývá nic jinýho než prez ně zpět?

//EDIT

Ale čekal jsem na něj pač ho neměli skladem je to tak týden...


ned 30.10.11 09:33
Profil
Nováček

Registrován: pon 07.01.13 18:40
Příspěvky: 14
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: tovární nastavení HTC EVO 3D a čeština fuč pomoc!!
Právě že nic jiného sem nedělela nějaký upravy vůbec jen sem provedl toto:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Naposledy upravil Koblížek dne ned 30.10.11 10:02, celkově upraveno 1
Linky mimo fórum do tagu CODE!


ned 30.10.11 09:39
Profil
Ex-Tým

Registrován: pon 11.04.11 13:42
Příspěvky: 863
Poděkovali mu: 316 x
Medaile: 3
High calibre silver (1) Uploader (1) Helper (1)

Příspěvek Re: tovární nastavení HTC EVO 3D a čeština fuč pomoc!!
Za
1. Připoj telefon přes USB k PC a zkus aktualizovat.

2. Můžeš zkusit nahrát Cyanogen MOD 7.
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


3. Nebo si ho nech vyměnit.


ned 30.10.11 10:22
Profil Steam Zobrazit autorovy stránky
Nováček

Registrován: pon 07.01.13 18:40
Příspěvky: 14
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: tovární nastavení HTC EVO 3D a čeština fuč pomoc!!
No na ty aktualizace mi to píše že žádná není a mám poslední a co je to přesně ten Cyanogen MOD 7.
Díkes předem


ned 30.10.11 12:17
Profil
Ex-Tým

Registrován: pon 11.04.11 13:42
Příspěvky: 863
Poděkovali mu: 316 x
Medaile: 3
High calibre silver (1) Uploader (1) Helper (1)

Příspěvek Re: tovární nastavení HTC EVO 3D a čeština fuč pomoc!!
Cyanogen MOD je ROM (co je to ROM najdeš v FAQ v sekci Android tipy a triky). Je to jediná alternativní oficálně shcválená ROM, a měla by ti do telefonu přidat i češtinu.


ned 30.10.11 13:03
Profil Steam Zobrazit autorovy stránky
Nováček

Registrován: pon 07.01.13 18:40
Příspěvky: 14
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: tovární nastavení HTC EVO 3D a čeština fuč pomoc!!
Tak to by bylo good a nesčubím to nějak?Pár telefonu už sem předělal a droidy vůbec a tak trochu se bojím abych to neměl pak jak pádlo :-) A co záruka nepadá?


ned 30.10.11 13:17
Profil
Ex-Tým

Registrován: pon 11.04.11 13:42
Příspěvky: 863
Poděkovali mu: 316 x
Medaile: 3
High calibre silver (1) Uploader (1) Helper (1)

Příspěvek Re: tovární nastavení HTC EVO 3D a čeština fuč pomoc!!
no, padá ale dá se navrátit pohým factory resetem :D


ned 30.10.11 13:22
Profil Steam Zobrazit autorovy stránky
Nováček

Registrován: pon 07.01.13 18:40
Příspěvky: 14
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: tovární nastavení HTC EVO 3D a čeština fuč pomoc!!
ještě taková otázečka jak se to instaluje?

//EDIT

Ht tak na 3d evo hlavně ještě nevyšla..:-(


ned 30.10.11 13:28
Profil
Ex-Tým

Registrován: pon 11.04.11 13:42
Příspěvky: 863
Poděkovali mu: 316 x
Medaile: 3
High calibre silver (1) Uploader (1) Helper (1)

Příspěvek Re: tovární nastavení HTC EVO 3D a čeština fuč pomoc!!
Nebo si stáhni nějakou ROM pro Centrální Evropu, ale to se vyplátí víc chvíli počkat na CM7


ned 30.10.11 19:32
Profil Steam Zobrazit autorovy stránky
Nováček

Registrován: pon 07.01.13 18:40
Příspěvky: 14
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: tovární nastavení HTC EVO 3D a čeština fuč pomoc!!
No už sem o ty romce taky přemýšlel ale nevěděl sem jestli tam je to cz! To je vlastně origin rom ne?


ned 30.10.11 21:34
Profil
Ex-Tým

Registrován: pon 11.04.11 13:42
Příspěvky: 863
Poděkovali mu: 316 x
Medaile: 3
High calibre silver (1) Uploader (1) Helper (1)

Příspěvek Re: tovární nastavení HTC EVO 3D a čeština fuč pomoc!!
Ne Cyanogen MOD není originální ROM, ale schvaluje ji i Google.


pon 31.10.11 07:29
Profil Steam Zobrazit autorovy stránky
Nováček

Registrován: pon 07.01.13 18:40
Příspěvky: 14
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: tovární nastavení HTC EVO 3D a čeština fuč pomoc!!
Tak paráda vyřešeno po zavolání do shopu a následně jsem si i přečetl na jejich stránkách že prodávají tel. z EU i CZ takže mi bylo jasný že mám tel. z DE ale k věci tak se ho ptám co s tou češtinou že mi zmizela a on no buď poslat a mi jí dohrajem nebo můžete sám a to bylo zásadní z Marketu stáhnout MoreLocale 2 a klasicky naistalovat je to obyčejná aplikace a máte tel. v CZ.Až po tom sem si vlastně uvědomil že jsem jí tam měl i před tím :-))))) no snad to pomůže i jiným.Jinak všem moc děkuju za názory a rady !!


pon 31.10.11 09:20
Profil
Ex-Tým

Registrován: pon 11.04.11 13:42
Příspěvky: 863
Poděkovali mu: 316 x
Medaile: 3
High calibre silver (1) Uploader (1) Helper (1)

Příspěvek Re: tovární nastavení HTC EVO 3D a čeština fuč pomoc!!
Řešení se často skrývá v protině :D


pon 31.10.11 09:22
Profil Steam Zobrazit autorovy stránky
Nováček

Registrován: úte 13.11.12 02:04
Příspěvky: 1
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: tovární nastavení HTC EVO 3D a čeština fuč pomoc!!
Tak vyřešil jsi to nějak? Já si hrál s flashováním, a když jsem obnovil oficiální romku, není tam čeština, je to ROM pro střední evropu, oficiální, ale prostě, čeština nikde :(


úte 13.11.12 02:06
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 18 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.