|
|
Registrovat • FAQChat • Pravidla
• Hledat • Přihlásit se
|
|
|
Právě je úte 13.04.21 13:31
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Jak nainstalovat ICS na SE Arcs S
Autor |
Zpráva |
Pozoris
Registrován: ned 22.08.10 10:18 Příspěvky: 77 Poděkovali mu: 0 x Medaile: 1
|
 Jak nainstalovat ICS na SE Arcs S
Potřebuji porad jak nainstalovat ICS jelikož mi můj PC Companion nevyhodil nabídku na instalaci tak nevím jak na to..?!
|
úte 01.05.12 14:37 |
|
 |
Bender
Registrován: ned 13.03.11 19:39 Příspěvky: 509 Poděkovali mu: 241 x
|
 Re: Jak nainstalovat ICS na SE Arcs S
Čau. Našel jsem tohle. Třeba ti to pomůže. Za nic ale neručím.
_________________ Poslední dobou tu téměř nejsem, ale hned jak to půjde, tak se vrátím.
Děkuji za pochopení.
|
ned 03.06.12 12:55 |
|
 |
MONT!
|
A zkoušel jsi zkontrolovat aktualizace i přímo v mobilu? Jinak jestli máš telefon na hry, klidně bych si počkal na ten ICS oficiálně a nespěchal bych na to, telefonu to trochu ubere výkon. Jinak taky záleží na tom, kdes mobil kupoval. Jestli u operátora, je možné, že je brandovaný a na tyto telefony se updaty dostávají o něco pozdějí 
_________________ OnePlus 6 / Samsung Gear S3 Classic / iPhone 7 (work) / Shield Tablet
Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.
|
ned 03.06.12 14:44 |
|
 |
SniCky569
Registrován: pát 11.12.09 21:55 Příspěvky: 614 Poděkovali mu: 67 x Medaile: 2
|
No on už oficiálně je  Mám ICS už přes měsíc... Jenže mobil mi to nenabídnul sám, ani PC Companion, musel sem mobil připojit a kliknout na spustit u toho updatování, pak to teprv napsalo že mi to našlo novou verzi a to právě ICS 
ned 03.06.12 20:29 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|