My-mobile
Právě je pon 18.12.17 19:14

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ] 
 Root - SuperOneClick 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: ned 02.11.14 22:04
Příspěvky: 3
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Root - SuperOneClick
Ahoj :-) jsem tady poprvé, takže prosím omluvte jestli sem udělal nějakou chybu ať už v zařazení topicu nebo něco jíného..
Potřeboval bych od vás poradit, co mám dělat. Potřebuju rootnout founa (SE Xperia Active ST17i). Dělám to přes SuperOneClick a když to spustím a kliknu Root tak mi to potvrdí vše, jenom ten poslední bod ne. Tady sem zkopíroval co to píše..

Killing ADB Server...
* server not running *

OK

Starting ADB Server...
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *

OK

Waiting for device...

OK

Pushing rageagainstthecage...
2614 KB/s (0 bytes in 585731.000s)

OK

chmod rageagainstthecage...

OK

Running rageagainstthecage...

u toho posledního to nenapíše OK, což znamená, že se to nepotvrdí a tím pádem ani nedokončí.. poraďte mi prosím, co s tím mám dělat, děkuju moc.. spěchá to.


stř 09.05.12 18:31
Profil
Profesionál

Registrován: pát 10.04.09 20:05
Příspěvky: 253
Poděkovali mu: 61 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Root - SuperOneClick
Máš zapnuté v Nastavení - Aplikace - Vývoj Ladění USB?


stř 09.05.12 21:44
Profil
Expert
Uživatelský avatar

Registrován: pát 11.12.09 21:55
Příspěvky: 614
Poděkovali mu: 67 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Root - SuperOneClick
Jednou sem měl taky nějakej problém že se mi to nechtělo dokončit a ani se to nikdy nedokončilo, zjistil sem že chyba byla pouze v zamknutym bootloaderu.. zkus hledat tady na foru nebo třeba na xda forums jak bootloader unlocknout, možná ti to pomůže :) Já sám to bohužel nezkoušel, ale hodně lidí řiká že pak se root poved :wink:

_________________
Obrázek
Sony Ericsson W995 + 8gb M2


stř 09.05.12 22:16
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Expert

Registrován: čtv 24.01.13 13:37
Příspěvky: 562
Poděkovali mu: 110 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Root - SuperOneClick
pokiaľja viem tak na odomknutie bootloaderu je potrebný root xD ale ja viem že keď mi nešiel superoneclick tak som skontroloval či mám zapnuté usb ladenia a vypol som si antivirák. Neraz mi to nerootlo kvôli tomu tak si vypni antivirák ešte raz to stiahni bez zapnutého antiviráku a rootni to a až keĎ ho úspešne rootneš zas si zapni antivir. Ak ani toto nepomôže tak neviem xD .. ešte by bolo dobré vedieť akú verziu superone clicku máš a aký os máš ;)


čtv 10.05.12 15:52
Profil
Expert
Uživatelský avatar

Registrován: pát 11.12.09 21:55
Příspěvky: 614
Poděkovali mu: 67 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Root - SuperOneClick
Jak může odemykání bootloaderu potřebovat root když všude řikaj ať se to dělá před rootem ? :facepalm: :D

_________________
Obrázek
Sony Ericsson W995 + 8gb M2


čtv 10.05.12 17:35
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nováček

Registrován: ned 02.11.14 22:04
Příspěvky: 3
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Root - SuperOneClick
ok.. zkusim teda to co jste sem psali.. jinak mam win XP pro a verzí SOC mam asi 5 ale momentálně to dělám přes 2.3.3.0 jinak to ladění mam.. akorat sem měl zapnuty antivir tak ho zkusim vypnout.


čtv 10.05.12 19:52
Profil
Expert

Registrován: čtv 24.01.13 13:37
Příspěvky: 562
Poděkovali mu: 110 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Root - SuperOneClick
no mne fungovala tá prvá verzia superone clicku na xp pro, tie novšie mi blbly tak skús ešte toto ... a k tomu bootloaderu som si to len myslel odomykal som ho dávno a nepočul som o tom že by sa to malo robiť pred rootom ;)


čtv 10.05.12 21:30
Profil
Profesionál

Registrován: pát 10.04.09 20:05
Příspěvky: 253
Poděkovali mu: 61 x
Medaile: 2
Writer silver (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Root - SuperOneClick
Před odemknutím bootloaderu nemusí být ROOT a ani potom, pokud někdo nechce, ale to by to pak ztácelo význam :)


čtv 10.05.12 22:37
Profil
Nováček

Registrován: ned 02.11.14 22:04
Příspěvky: 3
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Root - SuperOneClick
vsechno co jste mi sem psali jsem zkusil a nic furt.. jedinej ten bootloader sem este nezkusil
takže před tím rootem musim unlocknout ten bootloader ? popř. jak se to dělá pls ? díky


pát 11.05.12 13:27
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30.11.09 12:26
Příspěvky: 310
Poděkovali mu: 66 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Root - SuperOneClick
Já tedy nemá dobrou zkušenost s super one click nikdy se my nic nepovedlo ( SE Ray, X10, Active ) pak jsem na XDA stahnul tento nástroj od DooMLoRD napsaný pro cmd a vše se povedlo.

DooMLoRD for ROOT Obrázek
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


sob 12.05.12 12:18
Profil Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.