My-mobile
Právě je čtv 14.12.17 16:16

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 13 ] 
 jak na flash x10mini a co je k tomu treba? 
Autor Zpráva
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek jak na flash x10mini a co je k tomu treba?
hojte, potreboval bych poradit, co je vseobecne treba k flashnuti atpod se x10mini. cetl jsem hodne prispevku na ruznych forech a tak trochu se v tom ztracim.

mam stock kernel 2.1, root a xrecovery v tel.
chystam se na odemceni bootloaderu.

na xda jsem nasel flashtool, nekde se zminuji o seus.
chtel bych ics s minicmw 9, vsechny potrebne soubory uz mam natahany.

pres co flashnout kernel a jak?
zustane mi tam root a xrecovery?

postaci mi sem hodit par odkazu. diky

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


ned 10.06.12 15:25
Profil Twitter Facebook
Expert

Registrován: čtv 24.01.13 13:37
Příspěvky: 562
Poděkovali mu: 110 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: jak na flash x10mini a co je k tomu treba?
x10 mini sa odomyká typujem dosť podobne až identicky ako x8 a v podpise mám návod. prečítaj si ho ale nič nerob xD. Potom choď na
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
a tam si nájdi svoj telefón a potom už len v sekcii development alebo general niekde určite bude ako to presne flashnúť a či aj ty musíš mať správny čip na odomknutie bootloaderu. Nemôžem toho moc povedať lebo nemám x10 mini, ale x8 je na tom skoro tak isto ako vravím ;)

//EDIT

aha čo som sa teda dočítal tak by si ho mal odomknúť tak isto ako u x8 takže podľa toho návodu čo mám v podpise ho kľudne odomkneš akurát kernel a romku nahráš svoju ;) . + neviem ako je to u x10 mini s tým čipom. Lebo u x8 môžeš odomknúť bootloader len ak máš správny čip inak si ho brickneš ;)


ned 10.06.12 16:47
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: jak na flash x10mini a co je k tomu treba?
dik, ale odemceni bootloaderu se nebojim tak, jako toho prehravani kernelu. a to uz jen z toho duvodu, ze nikde sem se konkretne nedocetl, jak to provest, pouze jak na jiz prehrany kernel hodit cwm pres recovery menu...

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


ned 10.06.12 17:18
Profil Twitter Facebook
Expert

Registrován: čtv 24.01.13 13:37
Příspěvky: 562
Poděkovali mu: 110 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: jak na flash x10mini a co je k tomu treba?
odomknutie je najtažšie ak to odomkneš si zta vodou v tom mojom návode máš presne ako nahrať aj kernel to sa robí tak isto, to je v pohode ;)


ned 10.06.12 20:46
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: jak na flash x10mini a co je k tomu treba?
Hm, tak jsem to riskl a odemkl bootloader... myslim...
Pouzil jsem nasledujici postup:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


s uspechem jsem se dostal az k S1TOOL VERIFICATION, kde jsem vytuhl na pripojeni k S1Toolu... stisknu klavesu BACK, drzim, a mezitim mackam DO JOB v S1tool -> stale drzim klavesu BACK a pripojuji k usb kabelu v domneni, ze se mi zobrazi dalsi informace...

Proste a jednoduse, za pouziti msm7227_semc.cmd v kombinaci s pripojenym tel mi nabehla tabulka s temer totoznymi informacemi (obcas nejaka ta hodnota +/- par cisilek), ale nejde mi overit si, esli je opravdu odemceny, nebo ne...

Je na to nejaky jiny zpusob?

----------------------------------------------------------------------
EDIT:

Vyreseno!!!
Bootloader unlocknuty diky (odkazu nahore na ipmart), ale potvrzeno dle xda nize.
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

musel sem nahodit flashtool a ovladace pro nej, a pak v s1 tool vybrat E10 a dat DO JOB. Potom behem 11 vterin zobrazilo to, co jsem chtel...

Takze ted uz mi zbyva jen flashnout ics (pres flashtool) a hura na cm9 xD

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


ned 10.06.12 21:41
Profil Twitter Facebook
Expert

Registrován: čtv 24.01.13 13:37
Příspěvky: 562
Poděkovali mu: 110 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: jak na flash x10mini a co je k tomu treba?
šak to si už len cez flashtool nahodíš kernel potrebný a potom flashneš romku xD otázka 1minuty ;) veľa štaštia v new rom .. :)


pon 11.06.12 13:16
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: jak na flash x10mini a co je k tomu treba?
Nebudu zakladat dalsi topic, ale asi potrebuju radu nekoho zdatnejsiho.

JSEM ZOUFALEJ JAK BLAZEN!!!

V Androidu 2.1 byla aplikace, co se jmenuje BACKUP AND RESTORE a dokazala zalohovat cokoli. Vcetne kontaktu atd. A ted mam na pametovce x zaloh s kontakty a dalsimi vecmi a ja bych rad tuto zalohu obnovil (staci mi telefonni cisla). Bohuzel tu aplikaci nemuzu nainstalovat.

Pamet simkarty mi to nejako necte a jsem z toho trosku zmatenej...

Poradi nekdo co s tim, jak na to atd?

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


úte 12.06.12 09:51
Profil Twitter Facebook
Expert

Registrován: čtv 24.01.13 13:37
Příspěvky: 562
Poděkovali mu: 110 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: jak na flash x10mini a co je k tomu treba?
cez titanium backup skus ho nainštalovať a možno ti to tie zálohy zobere. príp ja si zálohujem kontakty na pamäťovkua a to potom stačí na tie kontakty len kliknúť a oni sa hodia samé do telefónu. prípadne si skús tu aplikáciu niekde na ente nájsť nainštalovať a dať restore ;)


úte 12.06.12 10:45
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: jak na flash x10mini a co je k tomu treba?
Nemuzu ho obnovit, kdyz ho nemam zalohovany pres Titanium backup.
Zalohoval jsem pouze APK soubor pres ES spravce souboru, a blahove si myslel, ze v ics bude.
Bohuzel neni obsazen, a ten apk soubor nelze nainstalovat.

Uz jsem trosku cetl na netu a asi mam peska. Takze az se budu nudit, vytahnu sim, strcim ji do jineho tel a pak je nacpu zpatky rucne... Holt me nenapadlo udelat si vcf soubory nebo zalohu kopnout do pc...

A jeste mala perlicka... SE Companion mi tel uz nerozpozna... (coz mi tolik ani nevadi, jelikoz stejne jedu vse pres pametovku...)
Jen doufam, ze to nebude mit nejaky vliv na budouci flash nebo vraceni do puvodniho stavu... (na 2.1)


btw. na netu jsem tu apku nasel, nenainstalovala se. Je v zakladu do androidu 2.1 a da se nainstalovat max na 2.3. Ted uz holt budu zalohovat online na googlu... xD

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


úte 12.06.12 11:06
Profil Twitter Facebook
Expert

Registrován: čtv 24.01.13 13:37
Příspěvky: 562
Poděkovali mu: 110 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: jak na flash x10mini a co je k tomu treba?
:D tak to je smola no. prípadne ak máš tú aplikáciu v rare na pamäťovke skús to rozrarovať a povyťahovať odtial aplikácie ... titanium to tak zálohuje do rarov ... a ten PC companion keĎ máš custom kernel ani mne nerozpozná alebo teda rozpozná ale namiesto X8 mi napíše že x10 :D


úte 12.06.12 11:13
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: jak na flash x10mini a co je k tomu treba?
Vyreseno... Preci jen jsem delal vic zaloh kontaktu, nez jsem cekal. Export nakonec sel, ale nez jsem nasel ve ktere apce se to dela... xD (si pripadam jak uplnej novacek).

Rozhodne to stalo za to, i kdyz uz jsem nasel x vad, ktere se sice daji prehlidnout i obejit, ale obcas docela nastvou...

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


úte 12.06.12 20:52
Profil Twitter Facebook
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: jak na flash x10mini a co je k tomu treba?
Po par dnech jsem se vykaslal na zatim nestabilni zmrzlinkovej toustik a dal se radsi na pernik. Ne, nefetuju, jen jsem presel na gingerbread. tedy opet jen port, za to stabilni, odladeny a neskutecne boostujici meho mazlika.
pokud bude mit nekdo zajem, vytvorrim jednoduchy navod, jak na to jit krok po kroku. Rad se podelim o nove nabyte zkusenosti.

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


pát 15.06.12 22:37
Profil Twitter Facebook
Expert

Registrován: čtv 24.01.13 13:37
Příspěvky: 562
Poděkovali mu: 110 x
Medaile: 2
Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: jak na flash x10mini a co je k tomu treba?
ICS jak na x8 tak na x10mini nieje stabilný vôbec najlepšia voľba u oboch je GB stabilný a rýchly... a k tomu návodu myslím že ten čo som spísal ja (odkaz v podpise) by mal platiť jak pre x8 tak pre x10mini veĎ sú to v podstate dvojičky xD


sob 16.06.12 08:32
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.