|
|
Registrovat • FAQChat • Pravidla
• Hledat • Přihlásit se
|
|
|
Právě je úte 13.04.21 14:05
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Stahovani z Obchodu Play (kod 905)
Autor |
Zpráva |
egonek11
|
 Stahovani z Obchodu Play (kod 905)
Ahoj, pred par dny se u mě vyskytl problém, že když chci aktualizovat nebo stáhnout aplikaci z Obchodu Play, napíše mi to v půlce stahování: Chyba (kod 905).. Nevíte, co ta chyba znamená a jak ji můžu odstranit ??
|
pát 06.07.12 10:59 |
|
 |
MONT!
|
 Re: Stahovani z Obchodu Play (kod 905)
1) Doplň model telefonu  - nemáš náhodou Samsung Galaxy S Plus? 2) Jdi do správce aplikací, najdi si Obchod Play a dej odinstalovat aktualizace. Pak restartuj mobil, po startu by tě měl upozornit na nové dostupné aktualizace aplikace Obchod Play. Tak dej aktualizovat. Po aktualizaci pro jistotu opět restartuj mobil a pak by již měl Play Store fugnovat  3) Pokud to nepomůže, podívej se, jestli máš dost místa v telefonu/na kartě  4) Pokud nic nepomůže, tak musíš počkat na update ze strany Googlu 
_________________ OnePlus 6 / Samsung Gear S3 Classic / iPhone 7 (work) / Shield Tablet
Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.
|
pát 06.07.12 12:01 |
|
 |
egonek11
|
mam Samsung Galaxy S Plus.. meni to na tom neco?? [ Post made via Android ] 
|
pát 06.07.12 19:29 |
|
 |
MONT!
|
no co jsem se tak koukal, tak právě Galaxy S Plus má tyto problémy. Na některých telefonech se tato chyba vyskytuje stále, na některých zmizí po updatu Play Store. Už jsi zkoušel nějaké ty fígle? 
_________________ OnePlus 6 / Samsung Gear S3 Classic / iPhone 7 (work) / Shield Tablet
Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.
|
pát 06.07.12 20:22 |
|
 |
egonek11
|
tak uz jsem to udelal podle 2. a funguje to  dik moc MONT! [ Post made via Android ] 
|
sob 07.07.12 15:49 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|