My-mobile
Právě je stř 13.12.17 21:36

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 5 ] 
 Problém v shadowgunu 
Autor Zpráva
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17.11.06 16:28
Příspěvky: 479
Poděkovali mu: 73 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Problém v shadowgunu
Caute chlapi mam takový problém , ve 4 misi v shadowgunu mi začal optimus 2x místo výbuchu zcernavat obrazovka cca 5 vteřin tma , to by nebylo zas tak hrozná ale když přijdu k heckovacimu přístroji tak tam Vidim nevykreslenou černou kostku zkoušel jsem restartovat mobil ale nic nepomáhá .. Dela to taky někomu ?? Jak to mam vyřešit nedostanu se dal :( popřípadě nemůže mi někdo upnout save Pres Titanium ?? Diky za odpovědi

odeslano z P990 with Tegra 2 pomoci TapaTalk v 2.1.3

_________________
-----------------------
jsem všude zdejší :)
-----------------------


čtv 26.07.12 12:51
Profil
Nováček

Registrován: sob 20.04.13 08:51
Příspěvky: 41
Poděkovali mu: 5 x

Příspěvek Re: Problém v shadowgunu
Jo, toto už jsem taky někde četl a viděl někde. Většinou prý pomohla reinstalace té hry, Někomu třeba blbly textury a pořád se na jednom místě propadával, atd... Takže to zkus reinstalovat- jinak nevím. :-D


čtv 26.07.12 16:42
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17.11.06 16:28
Příspěvky: 479
Poděkovali mu: 73 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Problém v shadowgunu
no ja bych to zkusil ale boji mse o data nechce se mi zase jet od zacatku ..a taky se bojim ze jak udelam zalohu dat v titanium backup ze jak ji obnovim ze to bude delat to same :/ ... nemuze to delat android 4 ?

začlo to dělat až ve 4 misi jinak do te doby ani jedna chyba

_________________
-----------------------
jsem všude zdejší :)
-----------------------


čtv 26.07.12 17:40
Profil
Nováček

Registrován: sob 20.04.13 08:51
Příspěvky: 41
Poděkovali mu: 5 x

Příspěvek Re: Problém v shadowgunu
Nemyslím si ,že je to androidem ICS, pokud to máš warez tak zkus odstranit .apk soubor a nahrat jiný, ale pokud to máš ofiko, tak asi si to budeš muset zahrát od začátku...


čtv 26.07.12 18:50
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Problém v shadowgunu
Zkusil bych jen preinstalaci. O data/nastaveni neprijdes.

A nevim jestli to nejak pomuze, ale zkus hrat v offline modu (pokud hra nevyzaduje pripojeni) a predtim nez hru spustis, tak si uvolni co nejvice RAMky.

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


čtv 26.07.12 19:38
Profil Twitter Facebook
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Tbot a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.