My-mobile
Právě je sob 16.12.17 21:49

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 16 ] 
 Nový mobil 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: pát 27.03.15 11:14
Příspěvky: 7
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Nový mobil
Zdravím,
koupil jsem si nový telefon s adnroidem,ale setkal jsem se s tímto systémem osobně v mobilu poprvé tak bych potřeboval pár rad. Právě proto,že jsem se se systémem android setkal poprvé v mobilu tak jsem si radši koupil lacinější stroj.
1. Dají se nějak nastavit hodiny tak aby zůstavali na ploše pořád a ne jen když je telefon zamknutý?
2. To samé bych chtěl i s operátorem...aby byl vepsán na ploše a já nemusel nestále otvírat ten vrchní panel abych viděl...sice je kontrolka ukazatele signalu ale i tak by mi bodlo mít sit viditelnou na ploše.
3. Problém s Wifi...Zapnu wifi...najdu sítě dám připojit ukáže se připojování a pak najednou po chvilce odpojeno...signál je dobrý a stejně se nepřipojím co s tím.
Děkuji za odpovědi a rady :).


úte 14.08.12 12:35
Profil
Nováček

Registrován: stř 06.10.10 11:48
Příspěvky: 8
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Nový mobil
:'D S timahle otázkama si mě dostal hlavně s tou wifi :'D :'D

//EDIT

No s těma hodinama a operatorem , zkus dlouze stiskonout na prázdné ploše a potom widget a zkus to tam někde najít ale s tou wifi nevim , neni pod heslem ? :lol:


úte 14.08.12 13:57
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Nový mobil
1. Hodiny jdou nastavit v nastaveni (ukazuji se pak na horni liste po odemceni) a pak je jeste moznost widgetu a ruznych aplikaci (napr. primo hodiny nebo v kombinaci s pocasim), kdy si je pridas kamkoli na displej.
(pocasi ale potrebuje internetove pripojeni - takze nejaky datovy tarif (od 150Kc na mesic za cca 200MB FUP) nutnosti, jinak budes platit za kazdodenni pripojeni cca 25Kcx30dni = 750Kc (sam uz vidis priblizny rozdil)

2. Nazev operatora snad na hlavni displej ani nejde, ale nekde v nastaveni by mohlo jit zobrazit ho alespon pri zamcene klavesnici


3. Dej tovarni nastaveni pristroje (tim prijdes o vsechna data, takze doporucuji to nejnutnejsi zalohovat) - v pripade ze nepujde wifi ani pak, tak zkusit jiny free hotspot a nakonec reklamaci... Nepises zde esli se pripojujes na freecko nebo nejak zaheslovanou wifcu

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


úte 14.08.12 14:05
Profil Twitter Facebook
Nováček

Registrován: pát 27.03.15 11:14
Příspěvky: 7
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Nový mobil
Zkusím díky za rady...k tý wifi...jsou to nezaheslované sítě


úte 14.08.12 14:34
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Nový mobil
Pokud jde o free wi-fi hotspot, je zbytečné dělat tovární nastavení. Zkus chvíli nechat telefon pokusit se připojit ;-)...u mě to taky občas zlobí (na telefonu ani ne, ale na tabletu to umělo občas dělat)...někdy se chytne třeba až na pátý pokus...nevím, jestli to může být chybkou ve firmwaru nebo třeba přeplněností wi-fi, ale umí to dělat. Jinak pozor, protože i free wi-fi někdy vyžadují přihlášení, ale až skrze prohlížeč ;-)

Co se týče toho operátora, lze na plochu hodit widget, případně logo (to samé jde i do status baru) - slouží k tomu aplikace Phono:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
Případně ještě tuhle aplikaci, která přidá pouze widget s názvem operátora a sílou signálu:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


úte 14.08.12 15:16
Profil Twitter
Nováček

Registrován: pát 27.03.15 11:14
Příspěvky: 7
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Nový mobil
No nechávám to....zapnu připojení...chci se připojit k wifi...ukáže mi to připojování...pak odpojeno a pak vyhledávání...a takhle pořád dokola. Zkouším to už druhej den proto jsem se na vas obratil.


úte 14.08.12 15:27
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Nový mobil
Pokud to dělá u všech free sítí, tak to je někde asi problém. Pokud ti ale dělá jen u jedné, tak to bude spíš chyba v nastavení routeru na straně poskytovatele. Pokud ti to dělá na všech sítích, řešil bych to asi zavčasu reklamací, případně (u Vodafonu) myslím lze měnit kus za kus do 14-ti dnů (nebo do 7?)

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


úte 14.08.12 15:50
Profil Twitter
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Nový mobil
Tohle mi presne delalo u X10mini, kdyz jsem prechazel z oficialniho 2.1 na neofiko 2.3.7, a predtim mi to nedelalo - tovarni nastaveni/ wipe pres recovery / prehrani ROMky / mozna i smazani dat u wifi (pres spravce aplikaci) by to melo vyresit.

Stale dokola... Hledam, hledam, hledam, pripojuji, pripojuji, vypinam wifi... ze?

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


úte 14.08.12 15:54
Profil Twitter Facebook
Nováček

Registrován: pát 27.03.15 11:14
Příspěvky: 7
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Nový mobil
MONT! Dělá to tak u všech free sítí.


penthaler Ano přesně tak jak jsi napsal...ale udivuje mě že to dělá když jsem s telefonem ještě nic nedělal...btw. nepřecházel jsem na nic. Takže tedy použít tovární nastavení? Btw. jestli tohle vše co jsi napsal mám udělat tak mě je***...jak jsem psal s androidem sem kamarád 2 dny ...tudiž tohle všechno nijak nemám zmáknuté a nevím jak na to....snad pomůže strejda google nebo najdu něco tu.

// Edit: Nebo jestli by byl někdo tak hodnej a dal mi sem na to přímo odkazy...z tohodle webu...já hledal,ale nic sem nenašel možná jen blbě :/ ale jinak si nevím rady :/. Nastaveni tovarniho softwaru vím,ale to ostatní :/.


úte 14.08.12 16:07
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Nový mobil
Hele, tovarni nastaveni je jedinou moznosti pokud mas novy tel (najdes to nekde v nastaveni - ochrana a zabezpeceni (myslim))

Wipe pres recovery je v podstate to same, ale da se udelat jen u pristroju, co maj ROOT, Recovery a vetsinou nejakou costum ROMku. (to se te netyka)

Prehrani ROMky muzes provest i sam, pres PC a program dodavany k telefonu (dle znacky), ale neni to treba (tovarni nastaveni smaze vse - prehrani ROMky je prace navic, vcetne smazani vseho)

Ted sem hledal v tom SPRAVCI APLIKACI neco, co ma cosi spolecneho s WIFI pristupovymi body nebo wifinou samotnou a jsem z toho nejaky zmateny... Nikde nic neni videt (nebo se to jmenuje jinak, nez ocekavam), takze tahle moznost asi ani nema cenu...

//EDIT

btw. ted me napada, ze operatori si costumizuji FW/ROMky pristroju, takze ani neni treba s nim nic delat a nemusi fungovat tak jak ma.

Pokud tovarni nastaveni nepomuze, a nepomuze ani pripadne prehrani nebo aktualizace ROMky (FW) tak pak uz jen reklamace.

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


úte 14.08.12 17:28
Profil Twitter Facebook
Nováček

Registrován: pát 27.03.15 11:14
Příspěvky: 7
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Nový mobil
Tak tovární nastavení nepomohlo...je to to samé...pořád dokola vyhledávání-připojování-odhlášeno....zkusím to ještě jednou dyžtak editnu....

JInak k přehrání toho FW/ROM sem žádný program nedostal takže bych si sám stejně asi nic neudělal :/.

//EDIT: I po druhém dání do továrnho nastavení to dělá totéž :/.


úte 14.08.12 18:02
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Nový mobil
Jak dlouho máš ten telefon? Nešel by ještě vyměnit kus za kus?

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


úte 14.08.12 19:34
Profil Twitter
Nováček

Registrován: stř 06.10.10 11:48
Příspěvky: 8
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Nový mobil
No nevím , ten Vodafone Smart II asi nebyla dobrá volba :-/ Ale asi bych ho poslal na raklamaci :-/


stř 15.08.12 10:17
Profil
Nováček

Registrován: pát 27.03.15 11:14
Příspěvky: 7
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Nový mobil
Mám ho 3tí den...zvažuji tu reklamaci

Asi nebyla...ale chtěl jsem něco lehčího do začátku a tohle byla dobrá volba na zaučení....ale ta Wifi mě štvě.


stř 15.08.12 11:05
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Nový mobil
Uprimne, koho by to nestvalo. Neni to sice nejlepsi mobil, ale ma veskere standartni funkce tech lepsich, system a k tomu ta cena... V porovnani s bezsystemovymi telefony, ktere vetsinou nemaji ani wifi/gps, a k jejich cene...

Mrzi me, ze jsme ti nedokazali pomoci. Podle me by mohlo stacit prehrani ROMky / FW - coz mozna i na prodejne provedou sami, nebo budes odchazet s novym pristrojem, kdo vi.

Zamrzelo by me ale mnohem vic to, kdybys tam dorazil a oni jen neco malo nastavili v telefonu a wifi by sla bez problemu.

Napis pak, jak jsi dopadl a hlavne zkus vyzvedet, co s tim konkretne bylo. Hned budem vsichni o neco chytrejsi pro pripadne dalsi "zajemce"

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


stř 15.08.12 13:48
Profil Twitter Facebook
Nováček

Registrován: pát 23.11.12 12:08
Příspěvky: 21
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Re: Nový mobil
Prosim sory ze spamujem ale mam dostat od brata Vodafone Smart 2,kupil ho v Irsku a je zablokovany,a mozno ste si vsimli ze som Slovak a na Slovensku nieje Vodafone
Ďakujem za vsetky odpovede

[ Post made via Mobile Device ] Obrázek

//EDIT

Ale ked nikto mi tam nepise :(


Naposledy upravil MONT! dne stř 28.11.12 12:48, celkově upraveno 1
Spam - vůbec se to netýká tohoto tématu a už stejné téma v Poradně máš, tak se ho drž!


stř 28.11.12 04:38
Profil Skype Facebook
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 16 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.