My-mobile
Právě je stř 13.12.17 19:50

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 
 Blbne multitouch? 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: sob 26.12.15 19:22
Příspěvky: 37
Poděkovali mu: 8 x

Příspěvek Blbne multitouch?
Takze, takhle si hraju Dead Space.. najednou se mi hra zacala chovat divne v tom zpusobu, ze jakmile jsem pustil jeden prst z obrazovky, tak jakoby prestal fungovat i druhy. Po nejakem case se to potom zas nejak spravilo, ale nerozumil jsem tomu. Ted na PSX emulatoru se mi stal stejny problem, ale stale si to nemohu vysvetlit. Tak jsem si rekl, ze zkusim nejaky test na multitouch, a zjistil jsem, ze funguji max 2 doteky. Nevim jestli to ma s tim neco spolecneho. Potom jsem si uvedomil, ze v nastaveni je takova volba "HTC Gesta: Povolit vychozi gesta pomoci tri prstu a ignorovat gesta s vice prsty", coz bylo zaskrtnute. Po odskrtnuti mi multitouch test odhalil, ze mi funguje tolik prstu, kolik jich sezenu. Ma to s tim neco spolecneho?
Hlavne mi prijde divne, ze u tech her to proste z niceho nic takhle vypadava. Mam reklamovat?


úte 14.08.12 19:24
Profil
Ex-Tým
Uživatelský avatar

Registrován: stř 17.11.10 11:09
Příspěvky: 523
Poděkovali mu: 246 x
Medaile: 4
Member (1) High calibre silver (1) Team member silver (1) Helper (1)

Příspěvek Re: Blbne multitouch?
Myslím, že sis odpověděl sám - bylo na to nastavení. I když HTC nemám, asi tipuju správně ;)

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Hey girl, are you a Lenovo ThinkPad? Because if not, you're not worth my time.


Bring back HiFake.


úte 14.08.12 19:39
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Blbne multitouch?
Rozhodne. Takovahle nastaveni ovlivnuji i dalsi aplikace, nejen gesta v systemu pristroje. Ja mam napriklad "fake multitouch" natvrdo vestaveny v systemu, ale funguje krom systemove galerie i v nekterych hrach, pri surfovani na doinstalovanych prohlizecich... Pokud bych ho vypnul, tak uz dva prsty (nesmejte se, vic to fakt nejde) obrazek ci internetovou stranku nezvetsi ani v galerce, ani v prohlizeci xD

EDIT: Android je tak jednoduchy a provazany system, ze i ta nejjednodussi moznost prinasi slozite komplikace...

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


úte 14.08.12 19:44
Profil Twitter Facebook
Nováček

Registrován: sob 26.12.15 19:22
Příspěvky: 37
Poděkovali mu: 8 x

Příspěvek Re: Blbne multitouch?
Ale jo... Dam priklad (landscape zobrazeni): levym palcem jezdim po leve casti, jakozto tam je ovladani pro pohyb.. pote zacnu pouzivat pravy palec a jezdim po prave strane displeje, jakozto tam je pohled. No a ted kdyz pustim treba levy palec, tak jako kdybych pustil i pravy palec, i kdyz ho furt na obrazovce mam. Driv nez jsem si tohoto vsiml, tak zkratka jsem ten levy palec pustil pravy fungoval dal. Neni to trosku divne?


úte 14.08.12 19:57
Profil
Profesionál
Uživatelský avatar

Registrován: pát 17.11.06 16:28
Příspěvky: 479
Poděkovali mu: 73 x
Medaile: 3
Member (1) Writer gold (1) Reputation silver (1)

Příspěvek Re: Blbne multitouch?
Tetris jakou mas ROM mas nějakou custom ??? ME to same dělalo v CM9 kdysi

odeslano z P990 with Tegra 2 pomoci TapaTalk v 2.1.3

_________________
-----------------------
jsem všude zdejší :)
-----------------------


úte 14.08.12 20:39
Profil
Nováček

Registrován: sob 26.12.15 19:22
Příspěvky: 37
Poděkovali mu: 8 x

Příspěvek Re: Blbne multitouch?
Samozrejme ze stock. Nemam duvod nahravat jinou. Na androidu 4.0.4 je i sense tak plynuly, ze ja jen zasnu :P


úte 14.08.12 20:45
Profil
Nováček

Registrován: sob 26.12.15 19:22
Příspěvky: 37
Poděkovali mu: 8 x

Příspěvek Re: Blbne multitouch?
Takze po dlouhem zkoumani, i kdyz to mam odskrtnute, tak se mi to stava :) neni to tedy nastavenim, problem asi bude jinde :) telefon jde i tak na reklamaci kvuli prasklym pixelum :)


pát 07.09.12 23:56
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.