|
|
Registrovat • FAQChat • Pravidla
• Hledat • Přihlásit se
|
|
|
Právě je úte 13.04.21 14:09
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
samu2911
Registrován: čtv 24.01.13 13:37 Příspěvky: 562 Poděkovali mu: 110 x Medaile: 2
|
 Vzhľadové aplikácie
Čaute, hľadám nejaké aplikácie, čo sa týkajú zmeny prostredia BEZ použitia ROOTU  Konkrétne mám na mysli nejakú aplikáciu, ktorá mi pridá do lišty oznámení také to klasické zapnutie wifi, bluetooth-u atď + Ak niekto poznáte nejakú aplikáciu zase bez pomoci rootu, ktorá by dokázali upraviť led svetlo podľa potreby. Mám Xperiu U mám namysli to svetlo v dolnej časti nie tú klasickú ledku hore, Ďakujem vopred všetkým 
|
stř 15.08.12 16:21 |
|
 |
MONT!
|
 Re: Vzhľadové aplikácie
Custom status bar by mohla vyřešit tahle aplikace: Pokud vím, tak na Xperii U se mění barva LED podle zvoleného schématu, ale aplikace pro změnu podle uživatele zatím myslím není (pouze na Xperii S existuje nějaký mód)
_________________ OnePlus 6 / Samsung Gear S3 Classic / iPhone 7 (work) / Shield Tablet
Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.
|
stř 15.08.12 18:24 |
|
 |
samu2911
Registrován: čtv 24.01.13 13:37 Příspěvky: 562 Poděkovali mu: 110 x Medaile: 2
|
 Re: Vzhľadové aplikácie
niečo som pozeral na xda a ide to ale s rootom a custom kernelom + rom a to nechcem zatiaľ ale aj tak ďakujem ten status bar zatiaľ stačí 
|
stř 15.08.12 21:55 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|