|
|
Právě je pon 12.04.21 01:45
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
LG Optimus L9 - vyšší střední
Autor |
Zpráva |
MONT!
|
 LG Optimus L9 - vyšší střední
I přes poměrné veliký IPS displej s úhlopříčkou 4,7“ nabídne Optimus L9 pouze průměrnou hardwarovou výbavu. Procesor bude mít "jen" dvoujádrový s taktem 1GHz, doplněný o 1GB RAM. Nikterak neoslní ani zadní fotoaparát s maximálním rozlišením 5 MPx.  Jedinou nadprůměrnou součástí kromě displeje bude baterie s kapacitou 2100mAh. Operačním systémem bude Android ve verzi 4.0 Ice Cream Sandwich. LG prozatím neuveřejnilo žádné informace o dostupnosti nebo ceně, předpokládáme však začátek třetího čtvrtletí a přibližně 8 – 10 tisíc Kč. Spolu s telefonem představilo LG také novou aplikaci QTranslator, která nabídne možnost oskenování textu (OCR) a jeho následného přeložení do jednoho z 64 podporovaných jazyků. Má podle Vás takovýto telefon od LG šanci uspět? Pokud ne, tak je to kvůli výbavě nebo samotnému faktu, že je od LG? zdroj: androidmarket
_________________ OnePlus 6 / Samsung Gear S3 Classic / iPhone 7 (work) / Shield Tablet
Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.
|
stř 29.08.12 20:29 |
|
 |
bindiz582
Registrován: stř 08.12.10 17:19 Příspěvky: 525 Poděkovali mu: 100 x Medaile: 3
|
 Re: LG Optimus L9 - vyšší střední
U tohoto mobilu se mi líbí velice desing (oni se mi vlastně líbí desingově všechny nové LG), ale jinak je to nic moc (v případě, že to je za těch 8-10 tisic). Ale nejhorší věc je, že to určitě bude mít nulovou podporu (jak je u LG zvykem). A docela se mi líbí to prostředí (ty 4 ikony, připadají mi jako ikony z meego)
Naposledy upravil bindiz582 dne stř 29.08.12 20:50, celkově upraveno 1
|
stř 29.08.12 20:49 |
|
 |
LokemFul
Registrován: sob 24.01.09 17:07 Příspěvky: 759 Poděkovali mu: 174 x Medaile: 4
|
To je telefon, dle mých požadavků. Já chci totiž velký displej a výkon moc nepotřebuju, protože pro mě nemá cenu na telefonu hrát a na plynulý chod by mělo stačit dvoujádro 1Ghz v pohodě. Ale nekoupím si ho, možná až mi odejde Desire Z, ale teďka mám jiné plány než nový telefon.
Podpora LG je sice špatná, ale xda to jistí.
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
|
stř 29.08.12 20:50 |
|
 |
MONT!
|
to bindiz: záleží na tom jaký bude mít procesor - pokud to bude Qualcomm S4 (což je ale podle mě nepravděpodobné), tak je cena velice dobrá, ale podpora bude špatná, takže nebrat. Pokud to nebude mít S4-ku, tak je cena přehnaná a k tomu špatná podpora...nebrat  to LokemFul: Ty myslím měníš ty svoje názory jak ponožky  ...vždyť pořád básníš o N9...a nevím nevím, jestli ta 2 jádra budou stačit na plynulý chod  (ne, jenom provokace  )...podpora od LG je špatná a xda to jistí -> bohužel to nejistí pro běžné uživatele => LG se bude muset hodně snažit, aby zpět nalákalo zákazníky 
_________________ OnePlus 6 / Samsung Gear S3 Classic / iPhone 7 (work) / Shield Tablet
Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.
|
stř 29.08.12 21:19 |
|
 |
LokemFul
Registrován: sob 24.01.09 17:07 Příspěvky: 759 Poděkovali mu: 174 x Medaile: 4
|
MONT : Mě se líbí jak N9 tak i L9, ION, Arco S  Pokud bude nižší cena tak to bude mít šanci.
_________________ Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
|
čtv 30.08.12 19:12 |
|
 |
Ondrej115
Registrován: pát 30.01.09 14:47 Příspěvky: 253 Poděkovali mu: 8 x Medaile: 1
|
Ja mam L9-ku vyše 2týždnou a maximalna spokojnosť.Dizajn je super elegantne hranate delo s velkym 4.7pal displejom ktorý vydno aj na slnku a ma dobre pozorovacie uhly,ikonky a obrazky su velmi pekne jak HDečko.HW a SW ide plynule ešte sa mi ani nezasekol,nezamrzol,ani nič.Hry idu vyborne idu aj naročne hry.baterka je silna 2150mAh ktora vydrži 2/3dni,Fotak/Video je celkom dobre menu fotaka je dalo by sa povedat nadštandartne take nema ani S3,ma 3 možnosti snimania SW tlačidkom,HW tlačidkom(to je tlačidko hlasitosti) a hlasove spust (stači povedaz čiž,whisky,LG,kimči,smajl a odfoti),Pri nahravani videa aj zaostruje + odfoti fotku priebehu nahravania,reprak je taky celkom dobry,hlasny,zadny kryt nevzrga ani nič. Jedine minus je interna pamet 2.33GB čo nieje vela na aplikacie a hry tam bude treba root,a baleni su slabe sluchadka treba dokupit lepšie.Ale LG ide stale hore a hore však najlepšie mobily od LG su L9,4xHD,Optimus G,aj LG Nexus(škoda že ma len internu pamet).Tak kto hovori že LG su oničom tak nema v rukach jeden stýchto spominanych mobilov LG aj aktualizacie začal robit v roku 2013 by mali byt pre všetkých spominane mobily Android 4.1 
_________________ LG L90 Black
|
ned 30.12.12 23:50 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|