|
|
Právě je úte 13.04.21 13:53
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
zajic roman
Registrován: sob 31.01.09 12:59 Příspěvky: 17 Poděkovali mu: 0 x
|
 Htc one x
Zdravím chci se zeptat jestli nějaká hra funguje na one x,stáhl jsem 3 např.tenis ,nfs,a nerozjedou se.Takové které nemají ty sd data jsem normálně rozjel.Díky za odpověď a hned mě nekamenujte,jsem v droidu nováček.
Naposledy upravil Joker007 dne ned 07.10.12 09:09, celkově upraveno 1 |
Špatná sekce, Přesunuto |
|
ned 07.10.12 08:43 |
|
 |
MONT!
|
 Re: Htc one x
1) Bylo by dobré trošku rozvést, které ti konkrétně nejedou - tenis a NFS není moc konkrétní. Hry bez SD dat - třeba Angry Birds a podobné ptákoviny - ti pojedou v pohodě.
2) Jak stahuješ hry? Stáhneš APK, nainstaluješ a stahuješ SD data přes telefon? Nebo si SD data stáhneš do počítače a pak přetahuješ?
3) Starší hry (jako třeba NFS Shift, Nova 1, Modern Combat 1) ti nebudou fungovat na Androidu 4.0 ICS, který předpokládám v telefonu máš (viz. nastavení -> info o telefonu) - určitě by ti měly fungovat hry jako Nova 3, Modern Combat 3, Real Racing 2 a další novější hry
_________________ OnePlus 6 / Samsung Gear S3 Classic / iPhone 7 (work) / Shield Tablet
Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.
|
ned 07.10.12 10:33 |
|
 |
zajic roman
|
Zkoušel jsem Tenis chalenge,vše jsem přes správce zkopíroval do tel a nainstaloval,sd data take do Pc a pak kopíroval.Nechtěl jsem zkoušet velké soubory,ale zkusím nějaké novější hry. Ale u toho tenisu bylo psáno že na HTC x pojedou,tak nevím.Ale děkuji za radu.
|
ned 07.10.12 10:40 |
|
 |
MONT!
|
Obecně je lepší stáhnout SD data až přímo v telefonu přes wi-fi  A instaluješ to následovně? 1) Stáhnout a nainstalovat APK soubor (tedy jen aplikaci) 2) Nezapínat Aplikaci! 3) Překopírovat SD data na určené místo 4) Spustit APK Hodně her se instaluje individuálně, ale tady na fóru je u většiny her postup napsán 
_________________ OnePlus 6 / Samsung Gear S3 Classic / iPhone 7 (work) / Shield Tablet
Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.
|
ned 07.10.12 10:55 |
|
 |
zajic roman
|
Ano přesně z PC zkopíruji na sd kartu a nainstaluji a pak zkopíruji data do sd složky Android a složka .
|
ned 07.10.12 11:08 |
|
 |
MONT!
|
On je možná problém v tom, že stáhneš data, která nejsou určená pro grafický čip v tvém telefonu. Pokud není jinak napsáno, tak vždy stahuj data pro Tegru  ...u některých her už je to udělané tak, že data jsou společná pro všechny telefony bez ohledu na grafiku, ale těch zatím moc není a v příspěvku je to většinou vždy uvedeno  Uplně nejlepší ale je (pokud máš doma wi-fi router) nainstalovat jen APK soubor do telefonu, pak hru zapnout a nechat ji, ať si stáhne data přímo pro tvůj konkrétní telefon přes wi-fi 
|
ned 07.10.12 16:22 |
|
 |
zajic roman
|
Děkuji
|
ned 07.10.12 16:26 |
|