|
|
Registrovat • FAQChat • Pravidla
• Hledat • Přihlásit se
|
|
|
Právě je pon 12.04.21 01:05
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
DAMIAN
Registrován: čtv 11.03.10 19:45 Příspěvky: 28 Poděkovali mu: 0 x
|
 epší android na LG E400
Ahoj mám Lg optimus L3 a mám verzi andoidu 2.3 a chtěl bych tam lepší věděl by někdo jak jí tma dát a kde ji sehnat dík moc.
|
čtv 11.10.12 15:27 |
|
 |
penthaler
Registrován: čtv 24.09.09 11:58 Příspěvky: 2699 Poděkovali mu: 1063 x Medaile: 5
|
 Re: epší android na LG E400
Nejprve si poradne rozmysli, jestli ti to riziko stoji za to, jelikoz "lepsi" android muzes ziskat jen neoficialni cestou. (pokud ti tedy pc program ktery vyuzivas nenabizi sam aktualizaci).
A ta neoficialni cesta zacina (velmi zjednodusene): - root (ziskani veskereho pristupu pri sprave mobilu) - unlock bootloader (odemceni "bootovaci jednotky" pro nahrani jinych boot souboru pro spusteni costum romky) - cwm (recovery menu, pro pripad, ze by se neco podelalo a chtel bys provest obnovu stareho systemu) - costum rom (upravena rom - jiny design, funkce z jineho androidu, vychytavky atd)
Jestli umis trosku anglicky (cim vic, tim lip), tak zabrouzdej na stranky fora xda-developers, kde se doctes, jak na vsechny tyhle veci a muzes si odtama stahnout i romku dle prani.
ROZHODNE DOPORUCUJI PORADNE PROMYSLET a pokud si na to netroufas, tak to radsi ani nedelej, jelikoz je dost velka pravdepodobnost, ze pokud preskocis nejaky krok nebo udelas neco spatne, tak si "bricknes" (umrtvis) pristroj a bude muset do servisu - a pri trose stesti to nebudes muset platit...
_________________ Twitter: @penthaler Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum. ROOTed Taoshan with CM12
|
čtv 11.10.12 16:45 |
|
 |
DAMIAN
Registrován: čtv 11.03.10 19:45 Příspěvky: 28 Poděkovali mu: 0 x
|
 Re: epší android na LG E400
díky a už to mám
|
pon 15.10.12 17:28 |
|