My-mobile
Právě je pon 11.12.17 17:54

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 
 Pamět. 
Autor Zpráva
Pokročilý

Registrován: stř 17.12.08 18:27
Příspěvky: 85
Poděkovali mu: 1 x
Medaile: 2
Member (1) Writer bronze (1)

Příspěvek Pamět.
co mám dělat ,když mi jdou hry spustit jen pokud mám data v telefonu ,ale ne na SD kartě ? V mobilu mám jen 5GB a navíc tam mám nějakej 3GB clockwork mod což nevím co a k čemu to je... :D Nevíte někdo co stím udělat ,aby šly i ty hry jejichž data mám na SD kartě ? :) Předem děkuji.


úte 16.10.12 14:32
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 29.04.10 10:51
Příspěvky: 66
Poděkovali mu: 0 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Pamět.
JEstli máš clockwork mod, nemáš i jinou ROM? potom by to bylo tím, že je z Činy a nefunguje :) Kdyžtak tkus přehrát firmware (ROM) zpátky a odstraň CWM, pak by to snad fungovalo.

_________________
Obrázek
Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí na konci tunelu světlo.Realista vidí v tunelu vlak.Strojvůdce vidí tři trotly na kolejích.
Hallowed are the Ori!
:facepalm: .Moje životní motto.
NIC není můj upload...pokud není napsáno jinak.


pát 19.10.12 06:42
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Pamět.
Problem je v tom, ze pokud ANDROID TELEFON ma nejakou vnitrni pamet (vetsinou to je rozdelene na pamet telefonu pro system atd. a pak jeste "jako pametovku") a ty pak do nej nacpes dalsi pametovou kartu, tak je samozrejmost, ze DATA SE BUDOU UKLADAT NA TU VNITRNI a NE NA EXTERNI (vlozenou).

Rozhodne vsechno zalohuj na pametovku, pristroj zformatuj, a jdi na vsechno odznova -> nepocitej ale, ze se ti data budou ukladat tam kam chces (jdou na interni pametovku)

BTW. pristroj asi nebude novy, ze? mas ho od jineho majitele. Kdyz tam mas CLOCKWORKMOD tak urcite nekde najdes i SUPERUSER v menu telefonu, a pokud ano, tak by se s trochou prace dalo nejak nastavit, aby se ti ta data ukladala na pametovku a slo to jak ma...

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


pát 19.10.12 07:20
Profil Twitter Facebook
Pokročilý

Registrován: stř 17.12.08 18:27
Příspěvky: 85
Poděkovali mu: 1 x
Medaile: 2
Member (1) Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Pamět.
Práce.. No super :D Tyvoel zlatej SE Neo... Do LG už nikdy nejdu. Jede to skvěle ,ale těch chyb co to má... Tak mi je pametovka nanic no :D


pát 19.10.12 09:52
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Pamět.
Nerekl jsem, ze ti je na nic. To same delaji i drazsi pristroje, co maji vnitrni pamet rozdelenou na pamet tel. + " vestavenou pametovku" a k tomu si dokoupis jeste jednu pametovku.

V pripade root jde upravit nejaky soubor, ktery ti dovoli ukladani dat ke hram na pametovou kartu. Uz jsem to tady hodnekrat cetl a myslim, ze MONT! by ti poradil lepe.

Takze checkni jestli mas v menu nekde SUPERUSER (takovou divnou android ikonku), tim bys mel pul prace za sebou xD

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


pát 19.10.12 10:00
Profil Twitter Facebook
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Pamět.
No nejsem si jist, jestli jsem v tomto zkušenější penthalere :D...ale pokusím se to vysvětlit. Tento problém je typický snad pro všechny telefony, které mají větší interní paměť (např. LG O2X, SGSII, ale i SGSIII a mnoho mnoho dalších) - jde o to, že telefony sice mají třeba 8GB nebo 16GB interní paměť, ale mají ještě možnost rozšíření o paměťové karty. A v tom je ten zakopaný pes...jak ti již penthaler vysvětlil, ta 8GB (nebo více) paměť je rozdělena (většinou) na 1GB pevné interní paměti telefonu, do které se instalují aplikace (jen APK soubory) a zbytek (tedy asi 7GB) je určen pro ukládání SD data ke hrám a aplikacím - pozor, tato paměť je hrami považována za externí. A tady nastává ten problém - nevím proč, ale systém a ani vývojáři asi moc nemysleli, takže prostě hry a aplikace v základním systému poznají jen 1GB interní paměť a 7GB "externí" paměť (ale jedná se stále o zbytek vnitřní paměti telefonu), nehledají (a ani to neumí) další externí paměť v podobě paměťové karty.
Tento problém se dá vcelku snadno vyřešit rootem (který už podle informací máš) a šikovnou aplikací App2SD (případně Link2SD), která aplikace v podstatě naučí používat i paměťovou kartu strčenou do telefonu ;)...v Play Store jsou myslím obě zdarma ;)...každopádně doporučuji najít si k těmto aplikacím návod, protože jejich použití nemusí být uplně snadné a je potřeba na kartě vytvořit oddíly pokud se nepletu. Osobně doporučuji používat SD kartu pro fotky, videa, mp3 a filmy a vnitřní paměť na data ke hrám...problém je, když se vnitřní paměť zaplní :D...snad jsem tímto obsáhlým článkem trochu pomohl :D

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


pát 19.10.12 11:32
Profil Twitter
Pokročilý

Registrován: stř 17.12.08 18:27
Příspěvky: 85
Poděkovali mu: 1 x
Medaile: 2
Member (1) Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Pamět.
Jojo vcelku pomohl. Ale ROOT nemám asi. Nechci si ten mobil zničit. Má ho krátce.Sice za 2000kč ,ale vypadá jak novej. Problem je ,že moje LG P990 nemá offi podporu ICSka.A ten servisák mi ho tam dal.. takže to nechci rozdrbat uplne :D


ned 21.10.12 09:17
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.