My-mobile
Právě je stř 13.12.17 12:01

reklama

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 18 ] 
 Root Huaweie G300 Ascend 
Autor Zpráva
Nováček

Registrován: pon 04.05.09 16:45
Příspěvky: 44
Poděkovali mu: 0 x

Příspěvek Root Huaweie G300 Ascend
Dobrý den,
rád bych se zeptal jak rootnou můj telefon(Huawei G300 Ascend).Prosím o nějaký detailní návod.
Předem děkuji za odpověd s pozdravem Jaroslav Čižmář


Naposledy upravil fricky dne pát 14.12.12 22:55, celkově upraveno 1
Presun do správnej sekcie.


pon 10.12.12 10:59
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Root Huaweie G300 Ascend
Zrovinka pred par minutama jsme tohle resili s MONT!em v chatu xD

Zkus si procist nasledujici odkaz
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Zdroj google/MONT!

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


pon 10.12.12 11:21
Profil Twitter Facebook
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.11.12 18:05
Příspěvky: 69
Poděkovali mu: 2 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Root Huaweie G300 Ascend
ahoj .. je to funkcni? co sem tam cetl tak to moc neslo... bojim se jit do toho... :-)

[ Post made via Android ] Obrázek


pát 14.12.12 20:32
Profil
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Root Huaweie G300 Ascend
Pokud mas ICS, tak je tu paradni navod a funkcni, dokonce ma par bonusu...

Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.


Testoval jsem to pred par minutama... Fakt bozi vec!

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


pát 14.12.12 22:11
Profil Twitter Facebook
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.11.12 18:05
Příspěvky: 69
Poděkovali mu: 2 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Root Huaweie G300 Ascend
mam 2.3.6. ale kdyz sem to v zari kupoval prodac rikal ze vyjde novy andr. behem listopadu a nic:-) ja mel root Galax mini. co to provede s huaweiem?

[ Post made via Android ] Obrázek


pát 14.12.12 22:52
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Root Huaweie G300 Ascend
ICS na G300 už dávno vyšel

Zkoušel jsi manuálně zkontrolovat aktualizace?

Mělo by to být v nastavení -> Info o telefonu -> Zkontrolovat aktualizace...nebo tak nějak ...je také důležité připojení na wi-fi

A není třeba základat si v Poradně 2 témata

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


sob 15.12.12 00:06
Profil Twitter
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.11.12 18:05
Příspěvky: 69
Poděkovali mu: 2 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Root Huaweie G300 Ascend
zkousel sem a neni k dispozici .. omlouvam se za 2temata... kdyz uz je proc se mi nenabizi?

[ Post made via Android ] Obrázek


sob 15.12.12 00:14
Profil
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: stř 15.12.10 13:48
Příspěvky: 32
Poděkovali mu: 2 x

Příspěvek Re: Root Huaweie G300 Ascend
Ahoj Lidi nechce se mě zakládat new téma, chci se jen zeptat jak mám udělat root u G300 s andr. 2.3.6? Díky za odp :)

_________________
Obrázek
HUAWEI ASCEND G300
Android: 4.0.3 rooted


úte 18.12.12 12:38
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Root Huaweie G300 Ascend
to deyw550: To nemyslíš vážně, že ne? :D...projdi si celé téma a zaměř se především na druhý příspěvek ;)

to martimo1985: vše se odvíjí od čísla sestavy telefonu...pokud se podíváš na informace o telefonu a poslední 4 znaky jsou B895 (verze pro Vodafone), pak je někde chyba a update by to mělo nabízet. Pokud máš sestavení B894, tak je to telefon z volného prodeje a na ty zatím aktulizace podle všeho dostupná nemusí být (záleží opět na sestavení). Podle všeho si ale lidé hodně stěžují po přechodu na ICS na pomalý systém a reakce...takže bych ten udpate ještě zvážil.

Více o tom zde:
Linky v CODE mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


úte 18.12.12 12:45
Profil Twitter
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 24.09.09 11:58
Příspěvky: 2699
Poděkovali mu: 1063 x
Medaile: 5
Member (1) High calibre silver (1) Best helper (1) Contributive helper gold (1)
Team member silver (1)

Příspěvek Re: Root Huaweie G300 Ascend
Mam nebrandovanou verzi a jedu na ics. tel je maximalne v pohode a nenasel sem zadny problem.

navod na 2.3 je uvexen vyse, a jestli je funkcni, to netusim, rootoval sem uz ics.

[ Post made via Android ] Obrázek

_________________
Twitter: @penthaler
Linky v URL mohou vidět jen registrovaní uživatelé. Přihlaš se nebo registruj na fórum.
ROOTed Taoshan with CM12


úte 18.12.12 15:27
Profil Twitter Facebook
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.11.12 18:05
Příspěvky: 69
Poděkovali mu: 2 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Root Huaweie G300 Ascend
právě že já četl že jde root pouze s ics... kvuli ničemu jinému ics nepotřebuju... mam z volné prodeje phoun... b894

[ Post made via Android ] Obrázek


Naposledy upravil martimo1985 dne úte 18.12.12 20:56, celkově upraveno 1

úte 18.12.12 16:07
Profil
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: stř 15.12.10 13:48
Příspěvky: 32
Poděkovali mu: 2 x

Příspěvek Re: Root Huaweie G300 Ascend
Mont!e promiň přehlídl sem to :D

_________________
Obrázek
HUAWEI ASCEND G300
Android: 4.0.3 rooted


úte 18.12.12 18:39
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.11.12 18:05
Příspěvky: 69
Poděkovali mu: 2 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Root Huaweie G300 Ascend
tak root mam hotov..ale kdyz sem zkousel nejakou romku vzdy to v clocku psalo instal aborded... jde zmenit ted cpu bez instalovani jine romky? apku na upravu cpu mam ale pusti me jen na max 1ghz od vyroby.. u sg mini bylo vse jednodussi...diky za reakce

[ Post made via Android ] Obrázek


sob 22.12.12 16:42
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Root Huaweie G300 Ascend
Nemusí být nutně jiná rom, stačí custom kernel, který přetaktování umožňuje ;)

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


sob 22.12.12 17:03
Profil Twitter
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.11.12 18:05
Příspěvky: 69
Poděkovali mu: 2 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Root Huaweie G300 Ascend
jj dik zkusim mrknout po necem ale pc v oprave uz mesic.. nevis o necem kde stahnout?

[ Post made via Android ] Obrázek


sob 22.12.12 19:00
Profil
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.11.12 18:05
Příspěvky: 69
Poděkovali mu: 2 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Root Huaweie G300 Ascend
Tak root vcetne unl. Bootloaderu a cwm probehlo uspesne.. akorat sem udelal custom kernel... a muze to byt tim ze mi na B935 pise kazda hra po cca 30 vterinach aplikace musela byt ukoncena? Zkousel sem i ruzne mhz i governony

[ Post made via Android ] Obrázek


pon 24.12.12 13:29
Profil
Legenda
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.06.08 18:03
Příspěvky: 4320
Poděkovali mu: 2628 x
Medaile: 12
Universal writer (1) Member (1) Specially member (1) High calibre silver (1)
Specially (1) Best moderator (3) Team member silver (1) Helper (1)
Moderator (1) Assistant admin (1)

Příspěvek Re: Root Huaweie G300 Ascend
Teď jsem se v tom zamotal :D...padalo ti to před rootem a nahráním custom kernelu nebo až teď? Tak či tak...zkus pročistit RAM paměť nebo cache paměť ;)...aplikace na to najdeš v Play Storu a většina z nich je zdarma.

_________________
Samsung Galaxy S7 Edge / LG G Watch R / Huhňavej Y6 / Shield Tablet

Soukromé zprávy neslouží k dotazům na root, výběr mobilu atd., od toho jsou jednotlivé sekce. Nejsem již na fóru pravidelně a proto již na tyto SZ nereaguji. Díky za pochopení.


pon 24.12.12 15:13
Profil Twitter
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.11.12 18:05
Příspěvky: 69
Poděkovali mu: 2 x
Medaile: 1
Writer bronze (1)

Příspěvek Re: Root Huaweie G300 Ascend
Tak zacalo to az ted po flash kernelu.. zkusim to procistit...
dam vedet co a jak..

Tak sem zkusil cache vycistit a hra drzi o cca pul minuty dele...pak to same... napise ze aplikace musela byt ukoncena... nebylo by dobre smazat vsechny pameti karty a udelat wipe? Pomuze to?

[ Post made via Android ] Obrázek

edit//

Tak to Dela porad..zkusil sem udělat wipe.ji si ROM (b952 R1) a stále to vypíná.vnitřní i externí kartu sem smazal celou...

Ted sem skusil CM10 A opět po cca 30s hraní hra spadla... (gangstar MV. Gt academy)
Zkoušel sem cache cleaner pro.smart RAM booster.. přitom před upravama sem jezdil most wanted.fifu 12.. někde sem četl ze po rootu lze i asphalt 7 v po ho jezdit... jinak všechny funkce kromě hraní jsou bez problémů..


Naposledy upravil fricky dne úte 25.12.12 14:16, celkově upraveno 1
Zlúčenie príspekov.


pon 24.12.12 15:31
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 18 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

FacebookTwitter



Toplist Heureka Bannery
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

[E-mail my-mobile.cz]

Zobrazit pro
Mobil | Klasicky


Powered by phpBB © phpBB Group.